2009 Eylül Anneleri

gülcan sen gel her daim canım. ama bayramın ılk 2 yada 3 gunu yokum ıstanbulda. inşallah denk gelırız

ankara tarafında kimsecikler yokmu...iç anadolu buluşması yapalım..kıskandığım çok belli oluyormu

inş. meryemcim bayramın ilk günleri gelmeyiz zaten her yer ana baba günü olur bende görüşmeyi çok istiyorum bakalım kısmet

ebru varya hayatımın hiç bir döneminde kendii bu kadar yalnız hissetmemiştim. bu bir süreç farkındayım..1 sene oldu buraya gelelli...aslında çok kolay adapte olabilen biriyim ama kimse yokki etrafımda ..

komşum var çok iyiydik ama taşınıyor .işyerinde kimse yok apartmanda kimse yok dışarı çıksam gidecek yerimde yok eşimin ailesi eşimin arkadaşları var arkadaşalarının eşleri genelde kırşehirli arkadaşları ve aileleri var.

milleti çokmu sıktım herkes kaçmış neyse susuyorum okuma halini alıyorum sadecevereliniortak

merhaba kızlar..ben geldim..özledim hepinizi..biz iyiyiz azı dişler zorluyor epeyce..sizler nasılsınız..geçmişe bakmadım..

kız sümeyye katılacağına cevap yazsana...
hoşgeldinnnn .. geçmişe bakma herkes hasta sürünüyo..sen nasılsın nasıl gidiyo

susma kızz. ne gerek var...ahhh nerde o eski günler.. eskiden 10 dk bakmasan geçmişe yetişemiyoduk.. şimdiii ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…