2009 Eylül Anneleri

tlf evde unutmuşum kayınvalideme soracaktım hala varsa doktora götürelim diye.numarasınıda ezberebilmiyorum..neyse sabah eşim söyleyecekti daha molfix kullanma diye..

sümeyye o kadarcık oluyor canım kızarıklıklar. kendi kaşımış bile olabilir.
meryem zaten ne yapsam hemen yapıyon bilmiyom nedir bu fesatlık hali :))) kuzumu götür doktora bakalım ne dicek. kıyamam ben erkekime.

günaydın anneler ve kuzuları :)

İstanbul buluşmasına bende gelmeyi çok isterim kızlar ama avrupa yakası olursa karşıya cesaretim yok Sena ile gelmeye Bahar özelden mail adresimi atıyorum buluşma olursa bana yazarmısın artık çok sık giremiyorum buraya

Meryem canım Doğan hastanesinin cildiyecisini şiddetle tavsiye ederim süper adam ben kocam ve Sena'ya çok iyi geldi

günaydın hoşgeldin. tamam ben sana yazarım mutlaka buluşma olursa. ama öyle ayrım yapmayalım anadolu avrupa diye. biz heryere gittik geldik minnacıkken kuzular. zaten bundan sonra da dışarda buluşma bizi baya zorlar. cesur bir arkadaş çıkar da bize gelin derse o şekilde yapabiliriz. ya da şu mekan bizi kaldırır diye tavsiyeleri bekliyorum. ona göre organize ederim ben.
nazar duası okuyalım ..
ilk buluşmada kurşun döktürelim bence aklinialirimsmile

canım nedir dr un ismi??
bı kendı dr umuzuda arıycam ondanda tavsıye alıcam.

eylulcum impetigo halk arasında sarı yara denen bişey. kolunda 50 kurus buyuklugunde ıcı sıvı dolu bır yara cıktı

Bahar canım Sena arabasına oturmuyor onun için kocam getirse karşıya değil Karsa giderim aslında eşlerde gelsin onlar çocuklara baksın biz de muhabbet ederiz :)

Meryem canım Dermatoloji Uzman DR. Cevat YEGANİ

kızlar yaa tıcker mı ne durmuş benim bilen bi arkadaş yapıp atar mı bana

14 Ağustos 2009 Lütfen

canım nedir dr un ismi??
bı kendı dr umuzuda arıycam ondanda tavsıye alıcam.

eylulcum impetigo halk arasında sarı yara denen bişey. kolunda 50 kurus buyuklugunde ıcı sıvı dolu bır yara cıktı

vay be neler öğreniyoruz
belki de benim cahilliğimdir ama ben hiç duymamıştım
eğer cilt doktoru arıyorsan ben de sana çooookkk iyi bir doktor tavsiyesinde bulunabilirim
malum edanın problemli bir cildi olduğu için ve uçuk sorunu da yaşadığımız için çok araştırıp bulmuştuk
zaten nette de araştırınca kolsuz agop diye ünlü bi dr var ondan sonra bi tek bizim bu doktoru tavsiye ediyolar
ismi serkis barış
surp pirgiç ermeni hastanesinde

Bahar canım Sena arabasına oturmuyor onun için kocam getirse karşıya değil Karsa giderim aslında eşlerde gelsin onlar çocuklara baksın biz de muhabbet ederiz :)

Meryem canım Dermatoloji Uzman DR. Cevat YEGANİ

walla röne park buluşmasında eşler de gelmişti güzel olmuştu. yine olabilir neden olmasın. bebikleri onlar gezdirir biz de kaynatırız olur walla.
ticker konusunda ben de cahilim bacım walla kusuruma bakma

kızlar eşleriniz kadınlar kulübü hakkında ne düşünüyor...ben eşimi birkaç kez bakarken yakalamıştım..ne var şu kulubede diyordu..ama eymen biraz rahatsız oluncada bak bakalım diğer kızların çocuklarındada oluyormuymuş diye sorar

günaydınlar :)
rahatsız olan anne ve bebelerimize çoookkk geçmiş olsun
acil şifalar diliyorum..havaların gelip gitmesi çok etkiliyo bizi ve bebişlerimizi

saniye cim halil ibrahimde son zamanlarda ısrarla binmiyo arabasına çarşı işlerimizde yürütüyorum karşıdan karşıya geçerken kucağıma alıyom felan öle idare ediyoruz ama çok yorucu oluyooo

tülay hg
sümeyye kocam ilk başlarda kızmıştı. tanımadığım insanlarla yazışıyorum diye. sonra alışmaya başladı. buluşmalar oldukça alıştı. birkaç yakın arkadaş ta edindiğimi görünce bu sefer ben de babalar kulübü kurcam demeye başladı :)))

h.b baharrrcikkk :)
ali tuna ve ali efe nin dr ziyaretlerinden güzel haberlerle dönersiniz inş. sağlık versin rabbim yavrucaklara ya kıyamıyor insan

Son düzenleme:
sağol tülay..
eylulcum o dr da çok sıra beklenıyormus alıtuna benı yer: sanıyecım senın dr ıcınde degerlenbdırıcem çok tesekkur ederım. aslında bende çok ıyı bıur dr buldum ama kamuran bey bır dr tavsıye ettı. kendı cocuklarınında dr u evıme yakın va uygun saatte randevu verdıgınden bugun onu denıycem
kk konusunda eşim girmeyince neden girmiyorsun diyor:) çok faydalı bilgiler edindiğimi biliyor

eymen de artık iyice yürüyor ama dışarda henüz yürütmedik hala kucakta devam ediyoruz..ama montla falan baya ağırlaştılar

evet sıra bekleniyor gerçekten de
gerçi biz sorun yaşamamıştık çok güzel bir bahçesi ve içinde kediler güller falan var açık havada park gezisi gibi olmuştu bizim hanıma
ama yine de sen kendine ve oğluna göre ayarla tabi canım
geçmiş olsun bi an önce inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…