günaydın hoşgeldin. tamam ben sana yazarım mutlaka buluşma olursa. ama öyle ayrım yapmayalım anadolu avrupa diye. biz heryere gittik geldik minnacıkken kuzular. zaten bundan sonra da dışarda buluşma bizi baya zorlar. cesur bir arkadaş çıkar da bize gelin derse o şekilde yapabiliriz. ya da şu mekan bizi kaldırır diye tavsiyeleri bekliyorum. ona göre organize ederim ben.günaydın anneler ve kuzuları :)
İstanbul buluşmasına bende gelmeyi çok isterim kızlar ama avrupa yakası olursa karşıya cesaretim yok Sena ile gelmeye Bahar özelden mail adresimi atıyorum buluşma olursa bana yazarmısın artık çok sık giremiyorum buraya
Meryem canım Doğan hastanesinin cildiyecisini şiddetle tavsiye ederim süper adam ben kocam ve Sena'ya çok iyi geldi
ilk buluşmada kurşun döktürelim bence aklinialirimsmilenazar duası okuyalım ..
günaydın anneler ve kuzuları :)
İstanbul buluşmasına bende gelmeyi çok isterim kızlar ama avrupa yakası olursa karşıya cesaretim yok Sena ile gelmeye Bahar özelden mail adresimi atıyorum buluşma olursa bana yazarmısın artık çok sık giremiyorum buraya
Meryem canım Doğan hastanesinin cildiyecisini şiddetle tavsiye ederim süper adam ben kocam ve Sena'ya çok iyi geldi
canım nedir dr un ismi??
bı kendı dr umuzuda arıycam ondanda tavsıye alıcam.
eylulcum impetigo halk arasında sarı yara denen bişey. kolunda 50 kurus buyuklugunde ıcı sıvı dolu bır yara cıktı
Bahar canım Sena arabasına oturmuyor onun için kocam getirse karşıya değil Karsa giderim aslında eşlerde gelsin onlar çocuklara baksın biz de muhabbet ederiz :)
Meryem canım Dermatoloji Uzman DR. Cevat YEGANİ
sağol tülay..
eylulcum o dr da çok sıra beklenıyormus alıtuna benı yer:sanıyecım senın dr ıcınde degerlenbdırıcem çok tesekkur ederım. aslında bende çok ıyı bıur dr buldum ama kamuran bey bır dr tavsıye ettı. kendı cocuklarınında dr u evıme yakın va uygun saatte randevu verdıgınden bugun onu denıycem
kk konusunda eşim girmeyince neden girmiyorsun diyor:) çok faydalı bilgiler edindiğimi biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?