2009 Eylül Anneleri

slm kızlar uzzuuuuunn bir aradan sonra burdayım eskilerden bahsetmiş hüsniyecim
geldik burdayız boş bırakmışız çok sus puz olmuş buralar atraftan eskileri derleyip toplayıp geleceğiz merak etme canım :)))

herkese selam kızlar.... bayadır giremedim tempom yoğundu bu aralar ama şimdilik buralardayken gireyim dedim... fazla boş kaldı gerçekten topic.... takılalımda bol bol geyik yapalım özledik eski günleri yahuu :))

hahahahhh bayıldım topiğin yeni haline beğendim, beğenmedim katıldım, katılmadım ama bişey eksik bebem sıçtı sıçmadı uyudu uyumadı :roflol:

hahahaa evet bebem kaç gram aldı almadı... bebem yedi yemedi, uyudum uyumadım üsttekine katılıyom üsttekine cümle alem atlasın :))))))))))))))))))))

öyle ama yaa görmeyeli çok değişmiş kişiler gibi
kim üleennnn bu topiğin ağasııı biz yokken kimler çıktı öne söylesin bakayımmmm çabuk :))))))

oooooooooooooooooooooooooooooooo
kimler gelmis kimlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sumeyyeeeee,esraaaaaaaaaaaa,zeyneppppppppp

oooooooooooooooooooooooooooooooo
kimler gelmis kimlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sumeyyeeeee,esraaaaaaaaaaaa,zeyneppppppppp

kim lan bunlar ben tanımıyom zeyno dışında :)))))))))
buranın ağası kim dedim utanmadan saydın geri al sil çabuk döverim seni haaaaa
buranın ağasıda paşasıda gamze meryem ben bahar özgeler 2008 den beri

wayyyyyyyyy wayyy wayyyyyyyyy wayyyyyyyyy hanim agam emredersin hemen silerim ama seninde silmen gerekirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet evet topic tekelimizde ölmedik burdayız daa :))))))))))))))))

hahaha demett süpersin hemende gambazladı bak milletii :)))))))

heee yaa isipiyonsuuuuu işte :))))

wayyyyyyyyy wayyy wayyyyyyyyy wayyyyyyyyy hanim agam emredersin hemen silerim ama seninde silmen gerekirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şamata yapıyom kızım yaa ne silcem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…