2009 Eylül Anneleri

sağol eylul. yaa yazın olsa okda hava yagıslı ya. yaa bıde çok gergınım hanı beklemeye sabrım olurmu bılmıyorum:) bu dr uda kamuran bey tavsıye ettı.

tülay sen nasılsın bu arada oğluş nasıl??

yok yok çok haklısın
hem doktor doktoru tavsiye ettiğinde içi daha bir rahar oluyor insanın
zaten bahsettiğine göre öyle alengirli bir durum yok gibi
yani demek istediğim sorunun ne olduğu belli
bizim elinde uçuk çıktığında iki doktora götürmüştük ve tatmin edici bir cevap alamamıştık
yani tam teşhis ve rahatsızlığın yorumlanması önemliydi
o yüzden ben bu kolsuz agop denilen doktoru bile düşünmüştüm

Oğlumda akdeniz anemisi taşıyıcılığından şüphelenmmişti doktor kanında demir eksikliği vardı 15 gün önce tekrar tahlil yaptılar bu tahlilde bakılan değer doğru sonuç veriyomuş hastaneyi aradım çıkmış eşim ancak öğleden sonra doktora gösterecek inşallah iyi çıkmıştır taşıyıcılık hastalık değilmmiş öle dedi doktor ama yinede insan korkuyor

önemli bişey oldugunu bende sanmıyorum eylul ama bakalım ne dıyecekler tatmın olmazsam gezerız artık:)
filiz yoktur inşallah bişey kuzunda

meryem bizim kreşte bi bebekte oldu sivri ısırmış ondan olmuş demiş dru kortızonlu krem vermiş geçti

tıcker istiyorum ısrarla yardım lütfennn Sena 14.08.2009

saniye hg :))

kızlar benim eşimde bana soruyodu kadınlar kulubunun babalar için olanı yokmu diye :)))
bu arada benim eşim buluşmaya gelemez çünkü tam gaz çalışıyo (( gelsede gökşenin tin tin gezdiremez o gökşen bi ağlar al bu seni istiyo bi sarılın koklaşın der kucağıma bıraktığı gibi kaçar (

zeynep erkekler hep öyle benim eşimde ben banyodayken bile eymen az ağlasa sümeyye çabuk çık bu seni isityor der...

TÜNAYDIN kızlar
baharcım geçmiş olsun canım sende hastaymışsın bir önce toparlanırsın inş.
meryemcim ali tunayada geçmiş olsun iyi geçer inş. dr amca ziyaretiniz önemli bişey değildir
sümeyye sen sormuştun galiba yagızında poposunda uçuk gibi sulu kabarcıklar çıkmıştı geçti çok şükür ama bizimde bez değiştirdigimizden oldu indirimli diye başka bez almıştım

demetcim sana dokunmuyosa bırak boşaltsın o çekmeceleri hergün kaç defa yerleştiriyoruz seni rahatsız etmiyosa sorun yok

kızlar ist.buluşması olcak galiba biz bayram tatilinde gelcez ist.bikaç günlügüne 9 günlük tatilin başında yada sonunda eşimin nöbetleri belli olmadıgı için tarıhte belli değil siz buluşun biz geldigimizde müsait arkdaşlar olursa bizde görüşürükkk:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…