2009 Eylül Anneleri

:asigim::asigim::asigim::asigim:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben ciddi ciddi geride kalmisim neyseeeeeeeeeee

benimkide parmaaaynan herbisiyi gfosteriyor televizyonda bebek mesela yada balon gorunce.su isteyince mama diyor biras ters denklem ama:)emzik isteyince bibib diyor yeni ve yuruyor attikin ama henuz proflasamadik:)bide kagit havluyu acip duruyor yerlere:)

ehuehuehuuu ben anca bi tarafimla gülerim yahuuu:roflol:

hemde açıldım sorma gerildim gerildimmmmm uçacam şimdi oralara
çok enerjikimmmmm çooooooookkkkkkk eski formuma dündüm ooohhhhhh :))))
özgemi kınayana kına yollarım bak ona göreee :)))))

hosbulduk kizlaaar sagolun ya ozledim be yaa valla hic bakamiyom size face hicbiseye anacim bide yetgenekleri arasinda pc ayar bozmak ve kapatmak var bizimkinin:)))

ne kadar ayıp demek hala proslaşmadı nasıl annesin beyaaa sana kınama yolluyorum ayferr lmaz:lmaz:

ehuehuehuuu ben anca bi tarafimla gülerim yahuuu:roflol:

bendeee :))))

hosbulduk kizlaaar sagolun ya ozledim be yaa valla hic bakamiyom size face hicbiseye anacim bide yetgenekleri arasinda pc ayar bozmak ve kapatmak var bizimkinin:)))

vallaha bizde özledik bütün kızlar toplandık toplandık toplandık (bu kısmı ritmiyle okuda işe yarasın )bu gece :)))))

ayfer nasıl haalaaaa proflaşmaz yaaaaa mesela biz kızlarla yemeğe çıktığımız gece kızların avrasya maratonunda derece yapmalarını kutluyoduk aaa bak olmadı şimdi :)))))))))))))))))))))))))))))))

ayfer nasıl haalaaaa proflaşmaz yaaaaa mesela biz kızlarla yemeğe çıktığımız gece kızların avrasya maratonunda derece yapmalarını kutluyoduk aaa bak olmadı şimdi :)))))))))))))))))))))))))))))))

ben o kadar söylemedim hava atmak gibi olmasın diye ama sen söyledin şimdi kıyas olacak kötükedihüso

ay çok afeders,n ağzımdan kaçtı bak elli kerede kendimi telkin etmiştim sölemicem diye ama naapim yaaa :))))))))))))

amaan gulyabaniler.. buraya isimleriyle girmeyi d....tü yemeyenler istenmeyenler oralarda sürünüyo olsa gerekk ))))

bence Allah aşağıdaki kuru kalabalığa okumanın yanında yazmayı öğreneceği günleride nasip eylesin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn :)))))))))))))))))))))))))))

ne kadar ayıp demek hala proslaşmadı nasıl annesin beyaaa sana kınama yolluyorum ayferr lmaz:lmaz:

bendeee :))))
kinayani kinarim uzerine otururum heee:))))
vallaha bizde özledik bütün kızlar toplandık toplandık toplandık (bu kısmı ritmiyle okuda işe yarasın )bu gece :)))))
yes seker oyle okudum zate:)dur erdal efeyi uyandirayim o da okusun okuyabilir deermisim:)))

vay nasni simdi catlicam ortadan haaaa:) acil calistirmam lazim oglani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…