yok anam benimki eblek bööle mal gibi yatıyo herkesinki ileri gidiyo benimki doğuştan geri vites :)))))))))))))))))))))
hahahaaa koptum demet yaaa demek doydum sanada k........................ :))))))))))
canım kardeşim 12 nisanda evlendi düğün biteli çok oldu beyav :))))
ayy varyaa gece gece açıldık haa :))))))))
kızım sus valla duyanda gerçek sancak yahuu :))))))
bak valla birileri gelir ve seni hmmm ben hayatını net başında geçiren annelerden değilim, hep çocuğumlan ilgilenen mükemmel bi insanım diye kınar kalırsın böle şap gibi haaaa :)))))))))))))))))))))))))
ayy varyaa gece gece açıldık haa :))))))))
kızım sus valla duyanda gerçek sancak yahuu :))))))
bak valla birileri gelir ve seni hmmm ben hayatını net başında geçiren annelerden değilim, hep çocuğumlan ilgilenen mükemmel bi insanım diye kınar kalırsın böle şap gibi haaaa :)))))))))))))))))))))))))
ahhhhh gamzeee ahh doğuramadınki bi otomatik vitesli pc gibi bir bebe sen vitesi atmaya çalıştıkça o geri gidiyo :))))
selammmmmeeesss:)
benimkide parmaaaynan herbisiyi gfosteriyor televizyonda bebek mesela yada balon gorunce.su isteyince mama diyor biras ters denklem ama:)emzik isteyince bibib diyor yeni ve yuruyor attikin ama henuz proflasamadik:)bide kagit havluyu acip duruyor yerlere:)
ehuehuehuuu ben anca bi tarafimla gülerim yahuuu:roflol:
hosbulduk kizlaaar sagolun ya ozledim be yaa valla hic bakamiyom size face hicbiseye anacim bide yetgenekleri arasinda pc ayar bozmak ve kapatmak var bizimkinin:)))
ayfer nasıl haalaaaa proflaşmaz yaaaaa mesela biz kızlarla yemeğe çıktığımız gece kızların avrasya maratonunda derece yapmalarını kutluyoduk aaa bak olmadı şimdi :)))))))))))))))))))))))))))))))
ay çok afeders,n ağzımdan kaçtı bak elli kerede kendimi telkin etmiştim sölemicem diye ama naapim yaaa :))))))))))))
hayrolsun inşallahgece gece duyan gelsin koşan gelsin durumları :))))
amaan gulyabaniler.. buraya isimleriyle girmeyi d....tü yemeyenler istenmeyenler oralarda sürünüyo olsa gerekk))))
kinayani kinarim uzerine otururum heee:))))ne kadar ayıp demek hala proslaşmadı nasıl annesin beyaaa sana kınama yolluyorum ayferrlmaz: lmaz:
bendeee :))))
yes seker oyle okudum zate:)dur erdal efeyi uyandirayim o da okusun okuyabilir deermisim:)))vallaha bizde özledik bütün kızlar toplandık toplandık toplandık (bu kısmı ritmiyle okuda işe yarasın )bu gece :)))))
ayfer nasıl haalaaaa proflaşmaz yaaaaa mesela biz kızlarla yemeğe çıktığımız gece kızların avrasya maratonunda derece yapmalarını kutluyoduk aaa bak olmadı şimdi :)))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?