2009 Eylül Anneleri

ben tam 10 haftaliktim hatta ilk mesajimda demistimki yaa benide araniza alkin noluur demistim ya vay be.10 haftada bile herkes samimi olmustu cunku.

yaa nasıl alabilirdim yaa daha su gibi süt gibi minicik korkumdan değildi ama kıyamadığımdan.... Allah korusun meleklerimizi.. hala o günkü kadar kıyamıyo içim hiçbirine.. Allahım güzel yazılar yazsın inşallah........

ben hiç koymadım ela koyardı en çok fatoş ve nihal boy boy :))))

bende arada koyardım :)))))
ahhh zaman ne hızlı geçti.... :)

ayyy tabi yaa canim beniiim valla oyleydi.hey gidi gunler iodden he.
ewet demi yaaa karnımızın resimlerini filan koyuyodukk :)))))))))))))
valla ya aa buyumus kocaman olmus derdik.seninkide hic buyumezdi kis :)
ben hiç koymadım ela koyardı en çok fatoş ve nihal boy boy :))))

sen nasil koymadin ana nasil atladik len seni koy cabuk simdii haaa haa :)

evet işte kıyamadın bişey olur korkusu ile almadın kucagına.canım arkadaşım benim yaa eşinle çıkıp gelmiştin nasıl sevinmiştim anlatamam :)))))

ayyy tabi yaa canim beniiim valla oyleydi.hey gidi gunler iodden he.

valla ya aa buyumus kocaman olmus derdik.seninkide hic buyumezdi kis :)

sen nasil koymadin ana nasil atladik len seni koy cabuk simdii haaa haa :)

hehehehhhh bak nasılda kıvırmışım o zaman demek hep soruyordunuz ela özellikle illaha koy koy çok isteyene msn den yolladım kızzzzııımmmmmm :)))))))

ewet 7. aya anca göbeklenmiştim ben yaa :))))))))))))))))))))

hamileyken buluştuğumuz zaman bi baktım göbek falan yok hiç hamile oldugun belli değil ilk buluşmamızdı birden hadi buluşalım dedik telefonu kapattık yollara düştük bi baktım hatunda göbek yok üleenn dedim ben yanlış hatunlamı buluştum :roflol::roflol::roflol:

evet işte kıyamadın bişey olur korkusu ile almadın kucagına.canım arkadaşım benim yaa eşinle çıkıp gelmiştin nasıl sevinmiştim anlatamam :)))))

iyiki gelmişiz bak ne güzel şeylerin temelleri atılmış :))))

hahahahaaaa evet itiraf ediyom karnımda yastık vardı :)))))))))))))
ama ne güzel gündü yaaaa :)))))))))

biz istanbul bulusmasinda gobuklerden tanimistik birbirimizi.gamzeyi gorsek yok anam bu deeel dicektik demek ki:)
az once aglayarak uyandi bizimki yine.sizinkilerde ciyaak diye mi uyaniyor hep?ben yoksam yaninda oyle oluyor anacim.halbuki hemen kosuyom yanina he.lafa daldim gari saat kac oldu bizim cami hocasi oglum sabah erkencik kalkar :) yatah yaaa:)

bide ozgenin nicki karanfil mi oldu? mojiziku degil mi artik

yok canım karanfil olan almanyadaki özge benim dünürüm olan :))
mojiziku özge antalyalı olan bahar hanımın dünürü olan :))))))))
neyse haklısın çok geç olmuş yatalım öpüldün cicim iyi geceler mutlu sabahlar olsun

günaydın .fgece gece muhabbet bayyaaa kaynamış yenilere laflar atılmış cvp verme hakkımı kullanıyorum..nerden bileyim eylülde doğuuracağımı ben ekim annesi olcaktım oraya takılıyordum işten fırsat buldukça.doğumdan sonra takıldım..ayrıca eskiye rağbet olsaydı cicişler................

off keske gece girseydim bileydim o saatte uyanıktımda. sümeyye kişiselleştirme bence. eski hali çok farklıydı buranın hepimiz zaten özlüyoruz o gunlerı. yazdıkarınınn hepsi doğru. öğlene kadar işe gelmesem tlf unumu muhakkak arayan olurdu noldu dıye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…