ayfercim güzel yürekli arkadaşım benimm yenilere lafımız yok dedigin gibi ama eskiden başkaydı dedigin gibi seni aradığımda nasıl heyecanlıydın bende en az senin kadar heyecanla bekledim erdal efeyi :))))
gamzem gelmişti doğumuma kocaman bir sürat ve şişmiş ellerle katrşıladım gamzeyi oda karnında bebesi koca bir göbşle geldi sağolsun :))) esra için alsana kucagına dedim almaa bile korkmuş kıyamamıştı hey gidi günler heeeyyyyyyy :)))
ben hiç koymadım ela koyardı en çok fatoş ve nihal boy boy :))))
ben tam 10 haftaliktim hatta ilk mesajimda demistimki yaa benide araniza alkin noluur demistim ya vay be.10 haftada bile herkes samimi olmustu cunku.
ayyy tabi yaa canim beniiim valla oyleydi.hey gidi gunler iodden he.ayfercim güzel yürekli arkadaşım benimm yenilere lafımız yok dedigin gibi ama eskiden başkaydı dedigin gibi seni aradığımda nasıl heyecanlıydın bende en az senin kadar heyecanla bekledim erdal efeyi :))))
gamzem gelmişti doğumuma kocaman bir sürat ve şişmiş ellerle katrşıladım gamzeyi oda karnında bebesi koca bir göbşle geldi sağolsun :))) esra için alsana kucagına dedim almaa bile korkmuş kıyamamıştı hey gidi günler heeeyyyyyyy :)))
valla ya aa buyumus kocaman olmus derdik.seninkide hic buyumezdi kis :)ewet demi yaaa karnımızın resimlerini filan koyuyodukk :)))))))))))))
ben hiç koymadım ela koyardı en çok fatoş ve nihal boy boy :))))
yaa nasıl alabilirdim yaa daha su gibi süt gibi minicik korkumdan değildi ama kıyamadığımdan.... Allah korusun meleklerimizi.. hala o günkü kadar kıyamıyo içim hiçbirine.. Allahım güzel yazılar yazsın inşallah........
bende arada koyardım :)))))
ahhh zaman ne hızlı geçti.... :)
ayyy tabi yaa canim beniiim valla oyleydi.hey gidi gunler iodden he.
valla ya aa buyumus kocaman olmus derdik.seninkide hic buyumezdi kis :)
sen nasil koymadin ana nasil atladik len seni koy cabuk simdii haaa haa :)
ewet 7. aya anca göbeklenmiştim ben yaa :))))))))))))))))))))
evet işte kıyamadın bişey olur korkusu ile almadın kucagına.canım arkadaşım benim yaa eşinle çıkıp gelmiştin nasıl sevinmiştim anlatamam :)))))
hamileyken buluştuğumuz zaman bi baktım göbek falan yok hiç hamile oldugun belli değil ilk buluşmamızdı birden hadi buluşalım dedik telefonu kapattık yollara düştük bi baktım hatunda göbek yok üleenn dedim ben yanlış hatunlamı buluştum :roflol::roflol::roflol:
bide ozgenin nicki karanfil mi oldu? mojiziku degil mi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?