bence Allah aşağıdaki kuru kalabalığa okumanın yanında yazmayı öğreneceği günleride nasip eylesin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn :)))))))))))))))))))))))))))
kinayani kinarim uzerine otururum heee:))))
yes seker oyle okudum zate:)dur erdal efeyi uyandirayim o da okusun okuyabilir deermisim:)))
vay nasni simdi catlicam ortadan haaaa:) acil calistirmam lazim oglani:))
iyi geceler hatunlar yarin görüsürükkk
aah ah cidden ne guzeldi asagi kalabalik olurdu yenileyip durur yetisemezdik yaaa.ama simdi oyler olmaz o kadar ama yinede muhabbet olsun yaaa.
evet ayfercim eskisi gibi olmaz artık ama yinede şu halinden iyi olabilir bencede.... bazen yazılanlar bana uzak ve komik oluyo girmiyorum bakıp çıkyorum.. eskiden olsa parçam eksik gibi hissederdim.. ama nolursa olsun burdan güzel DOSTLUKLAR kazandım...... şanslıyım :)
sagol czaniiiimmmmmmm:))süpersin kızım yaa ne diyeyim gece gece çok güldürdün beni :))))))))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya kesinlikle guzel dostluklar olduya onemli olan o inanki karsilasmamiz cok zor olacakti belki ama burada tanistik kaynastik harika oldu cok sukur.anlatirken sizlerden bahsederken arkadasimin soyle boyle diyorum.ne guzel bisey ya .internet degil sanki altin gunu arkadasi gibiyiz valla.masallah.bide turliyede olsam daha guzel olacak ama seney insallah.aralikta geliyos yine izmire insallah.evet ayfercim eskisi gibi olmaz artık ama yinede şu halinden iyi olabilir bencede.... bazen yazılanlar bana uzak ve komik oluyo girmiyorum bakıp çıkyorum.. eskiden olsa parçam eksik gibi hissederdim.. ama nolursa olsun burdan güzel DOSTLUKLAR kazandım...... şanslıyım :)
kızım gecenin bu saatinde bu kadar gündüz fırsat olurda gelirsek gene olurda gelemiiyoz ki((
kiiiiiz ne guzel anlatmissin gozumun onunde canlandi simdi.ya cok eskiymis gibi oldu ama o zamanlar baskaydi sanki ya.ben daha doguma girmeden aramistin sen beni kayinvalidem sasirmisti.bende gururlanmistim tabi sevincle.hemen resim gonderirdik cidden aaah ah.ama ayni duygulari paylasiyoruz bende.yenilere poh atmis olmayayimda bizim olayimiz baska idi sanki.hatırlıyorumda hastaneye yattığım zamanlarda ne kadar çok arayan olmuştu.ilk kez sevinçten ağlamayı o zaman öğrendim ben.hele ki birbirimizin doğumlarına gitmemiz...bebeklerimizin ilk doğduğu saniyelerde resimlerini çekip cep tlf larımızla birimize yollayıp ben iyiyim bebeğimde kızlara söyle diye mesajlar atıp yollanan bebeğin resimleri ekleyişimiz falan ne güzel günlerdi demi ayfer yaaa :))))))
aynen canım yaa çok haklısın.eskiden o koca göbekle ayaklarım şişerdi, akşama kadar laptop kucagımda yazışırdık.hiç çıkmazdım olaki, çıksam giremesem herkes merak eder, arardı sorardı birbirine.buranın sayesinde süper bi gebelik dönemi geçirdim.tüm sorunlardan uzak gırgır şamata ama şimdi öyle değil.işin en güzel tarafı dediğin gibi harika dostlar kazandım buranın sayesinde.seninde dile getirdiğin gibi konular uzak saçma yada komik olsada zaman zaman.kazandığım dostlukların hatırına arada okuyorum buranın önemi var o yüzden hepimiz için...
evet canım manevi bağda olmasa bakıyorumda bağlayacak bişiy kalmamış bizi buraya.... ama yinede yanıma kar kalanlara bakıyorum... yani bardağın dolu tarafına.... :)
sagol czaniiiimmmmmmm:))
ya kesinlikle guzel dostluklar olduya onemli olan o inanki karsilasmamiz cok zor olacakti belki ama burada tanistik kaynastik harika oldu cok sukur.anlatirken sizlerden bahsederken arkadasimin soyle boyle diyorum.ne guzel bisey ya .internet degil sanki altin gunu arkadasi gibiyiz valla.masallah.bide turliyede olsam daha guzel olacak ama seney insallah.aralikta geliyos yine izmire insallah.
ah be yavrum face kk hicbirine ya inan giremiyom girsem bakamiyom.uyurken bizimki ha is guc ha utu ha camasir cart curt hemen vakit bitiyor.hep diyorumki bu sefer hic is yapmadan direkt pcye dalicam yine olmuyor.
evet yaa ne güzeldi.... ozaman hiç böle küçük hesaplar yoktu... para, pul, mevki vs gibi saçma yarış konuları yoktu herkes ozaman daha içtendi.. ama şimdi anlayamadıüım şekilde hesaplar yapanalr buraya sırf bişiyleri övmeden övmeye girenler ne ararsan var..... buda insanı uzaklaştırıyo ortamından çokk sevse bile ne yazıkki......
kiiiiiz ne guzel anlatmissin gozumun onunde canlandi simdi.ya cok eskiymis gibi oldu ama o zamanlar baskaydi sanki ya.ben daha doguma girmeden aramistin sen beni kayinvalidem sasirmisti.bende gururlanmistim tabi sevincle.hemen resim gonderirdik cidden aaah ah.ama ayni duygulari paylasiyoruz bende.yenilere poh atmis olmayayimda bizim olayimiz baska idi sanki.
ayyne katiliyorum yukaridaki yzimi burayada tasdikliyorum.cidden meraklanirdik napti niye girmiyo dogurdumu falan filan vay beaa.
ewet demi yaaa karnımızın resimlerini filan koyuyodukk :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?