reyhan ali efenin kulağında enfeksiyon varmış her ikisinde de. doktora dedim geçen ay da var demiştiniz ilaç kullanmıştık (ki doktorumuz o kadar özenli ki not bile alma gereği duymamış sinir oldum) aaa öyleyse kbb görsün bi sonra tekrar gelin dedi. augmentin ve peditus verdi kbb ci. 1 hafta sonra yeniden görcekler bakalım. ama şu aşımızdan sonra doktoru değiştiriyorum kesin karar verdim
bizimde bişey ısırıyormus cocugu. vucut henuz alısık olmadıgından antikor üretemıyormus. üstüne oğlumd kaşıyınca mıkrop kapıyormusevi ,ilaçlıycaz. bişey verdi onunla tum evı sılecegız. hersey yıkanacak. özellikle alıtunanın tum kıyafetlerı yenı yıkananlar bile sil baştan..
reyhan walla bi öğrenirsen sevinirim çok detaycı bi dr istiyorum.
ebru hg. anam ben mi veryansın ettim sana hiç hatırlamıyorum walla eee 5000 küsür mesaj sayısı olunca zor tebi :)))) biz hep birbirimizin zor zamanında yanında olduk ben korayı kendi oğlum gibi gördüm ve hep dua ettim sizin için
Kızlar ilk adım ayakkabısı alınca altında o şikinliğin olması şartmı. Spor ayakkabılarda yok. Bende spor ayakkabı almayı düşünüyordum.
ebru küsme ben yazıyım:) bızım dr umuza gösterdiğimiz ayakabımız altı dumduz. incecik patik gibi. bu uygun dedi. altı kalın ayakkabıları tavsıye etmedı
reyhan walla bi öğrenirsen sevinirim çok detaycı bi dr istiyorum.
ebru hg. anam ben mi veryansın ettim sana hiç hatırlamıyorum walla eee 5000 küsür mesaj sayısı olunca zor tebi :)))) biz hep birbirimizin zor zamanında yanında olduk ben korayı kendi oğlum gibi gördüm ve hep dua ettim sizin için
Meryem ayakkabının içinde ayağımızın ortasındaki boşluğu doldurmak için tümsek varya onun olması gereklimi? Ammada anlattım haa anlayan beri gelsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?