2009 Eylül Anneleri

reyhan ali efenin kulağında enfeksiyon varmış her ikisinde de. doktora dedim geçen ay da var demiştiniz ilaç kullanmıştık (ki doktorumuz o kadar özenli ki not bile alma gereği duymamış sinir oldum) aaa öyleyse kbb görsün bi sonra tekrar gelin dedi. augmentin ve peditus verdi kbb ci. 1 hafta sonra yeniden görcekler bakalım. ama şu aşımızdan sonra doktoru değiştiriyorum kesin karar verdim

bizimde bişey ısırıyormus cocugu. vucut henuz alısık olmadıgından antikor üretemıyormus. üstüne oğlumd kaşıyınca mıkrop kapıyormus evi ,ilaçlıycaz. bişey verdi onunla tum evı sılecegız. hersey yıkanacak. özellikle alıtunanın tum kıyafetlerı yenı yıkananlar bile sil baştan..

geçmiş olsun ya..
sen anadolu yakasında oturuyordun değil mi? burdan bir arkadaşım kızıltoprakta bir doktora götürüyor kızını çok memnun..
istersen ismini verebilirim

Herkese günaydın. Baharcığım geçmiş olsun. Gece bayağı efkarlıymış topik. eski günler yadedilmiş.
Bende topiğe girip bir soru sormuştum baktım kimse tınlamıyor beni. Bende küstüm sitem ettim. Çıktım topikten sonra erkesi gün girdiğimde baktım Bahar veryansın etmiş bana burda tirip atıp ne gidiyorsun gibilerinden:)) Büyük aşklar kavgayla başlarmış oğlumla hastanelerde koştururken sağolsun msn den azmı destek oldu bana sonrasın da. Elbette yaşananlar unutulmaz. Şimdi durumlar farklı herkes çocuklarla mücadele içinde eskisi kadar zamanımız yok belkide ama eminin daha paylaşacak çok özel günlerimiz olacak.

Geçmiş olsun meryem. Bizimde tatilde öyle olmuştu ablamların evini ilaçlattık. Beşiğinin etrafına sinkov falan sıkıyorduk biraz daha iyi olmuştu.

Son düzenleme:
Kızlar ilk adım ayakkabısı alınca altında o şikinliğin olması şartmı. Spor ayakkabılarda yok. Bende spor ayakkabı almayı düşünüyordum.

reyhan walla bi öğrenirsen sevinirim çok detaycı bi dr istiyorum.
ebru hg. anam ben mi veryansın ettim sana hiç hatırlamıyorum walla eee 5000 küsür mesaj sayısı olunca zor tebi :)))) biz hep birbirimizin zor zamanında yanında olduk ben korayı kendi oğlum gibi gördüm ve hep dua ettim sizin için

Heheh herkese laf yetiştirnce taki kalmaz aklında fikfik meryem diyeceğimizi fikfik Bahar mı desek.

ebru küsme ben yazıyım:) bızım dr umuza gösterdiğimiz ayakabımız altı dumduz. incecik patik gibi. bu uygun dedi. altı kalın ayakkabıları tavsıye etmedı

günaydın kızlar bende dün doktorla görüştüm çok şükür akdeniz anemisi falan yok temiz çıktı ama kandaki hemoglobin değeri çok düşükmüş başka bişe de olabilir getirin kan testi yapalım tekrar dedi
daha öncede yapmıştı ferrum şurup kullanın kırmızı et yedirin 3 ay sonra geli,n demişti şimdi öle deyince kafamız karıştı

Kızlar Merhaba;

Herkese günaydın.

Ben 2011 Ocak annesi olacağım kısmetse.

Bebeğimin akciğerinde kist çıktı. Forumda ki konu ile ilgili mesajları ararken Eylül 2009 annelerinden "mysweetgirl" ün de başından aynı olayın geçtiğini okudum. Kendisine özelden mesaj da attım. Eğer onu tanıyan, hala görüşen, mesajlaşanlar varsa aranızda kendisine ulaşıp mesajıma cevap yazmasını rica edebilirseniz çok ama çok sevinirim:

İlginize ve yardımlarınıza şimdiden çok teşekkür ederim.

Sevgilerimle

Filiz gözünüz aydın..
mügecan ben kendısıne faceden mesaj atarım sana dönüş yapar. bebeğin sağlıkla gelsin inşallah. bu arada o arkadasımızın bebeğinde su an hiç bir problem yok..

ebru küsme ben yazıyım:) bızım dr umuza gösterdiğimiz ayakabımız altı dumduz. incecik patik gibi. bu uygun dedi. altı kalın ayakkabıları tavsıye etmedı

Meryem ayakkabının içinde ayağımızın ortasındaki boşluğu doldurmak için tümsek varya onun olması gereklimi? Ammada anlattım haa anlayan beri gelsin:))

baharcım
murat kandemir..kızıltoprak hsbc'nin üstünde..bp ile karşılıklıymış..0216 450 43 00..

Meryem ayakkabının içinde ayağımızın ortasındaki boşluğu doldurmak için tümsek varya onun olması gereklimi? Ammada anlattım haa anlayan beri gelsin:))

ben cevap yazayım :)
tümsek olması gerekmiyor ilk başta..ilk adım olduğu için..
iyice yürüdükten sonra ortopedik giydiriliyor..yani tümseklilerden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…