:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bazı filmlere müdahale edebilmeyi çok isterdim yaprak dökümünün yapraklarının dökülmesini bekelmezdim ağacı kökten keserdim..mesela
7 yaş var canım. Koraydan önceki gebeliğim 5. ayında erken doğumla sonlandı. Hem çalıştığım için arka arkaya yapamadım. O nedenle arası böyle açıldı. Kısmen iyi de oldu büyük oğlum kardeşinin bakımında bana yardımcı oluyor.
Ağacın suçu ne yahuuu
gizli hayranlarımız var herhalde..yoksa sapıklarmı......aaaaaaaaaaaaaaaa:1ninca:delikafadulden
Hayırlısı olsun. Benim oğlumda her şeyde yardımcı bana. YApabileceği hertürlü ite yardımını alıyorum kız erkek ayrımı yok.:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne guzel isde biz 4 kiz kardesiz aramizda 1yas var sadece kiz kardesimle benim aramda 2yas varrrrrr
bende 2 yas arayla yapmak istiyorum ama boyle seninki gibide yapmayi dusunmuyor degilimmmm
gizli hayranlarımız var herhalde..yoksa sapıklarmı......aaaaaaaaaaaaaaaa:1ninca:delikafadulden
Hayırlısı olsun. Benim oğlumda her şeyde yardımcı bana. YApabileceği hertürlü ite yardımını alıyorum kız erkek ayrımı yok.
Hayranlarımızdır kızz. Ama misafirler yazı yazamıyorduya o nedenle bişey yazamıyorlar....
sonunda misafirleri kacirdiniz kizlar hic misafirperver degilizzzzzzzz
ewet yeterki buyuk olsun hepsi yardim ediyor
kiskandigi olmuyormu ebrusum
Hep sümeyyenin yüzünden:))) Kaçtı misafirler.
Çok nadir kıskanıyor. Biz iyi ayar yapıyoruz sanırım. Kçüğü seveceğim zaman bile ayy benim yakışıklı oğlumun kardeşine ne kadar tatlıymış falan diyerek seviyorum. Ama küçüğü büyüğü benim yanına yaklaştırmıyor o daha çok kıskanıyor.
meleg09;
warum schreibst du etwas nicht?
Sendemi kaçırtacaksın ne iş???
ya arkadas almanyadan katiliyor turkce yazsak yazmiyor belki almanca birseylaer yaz dedim kendisini tanitir insallah
3 cocugu var arkidasin 3.5.10 siteye uye olmus
bizle birseyler paylasmasini istedim o kadar
ya sonucda hepimiz bebeklerimiz icin katildik bazilarimizla hamileliklerimiz gecdi bazilari bebisler dogduktan sonra katildi sonucda paylasim sitesi ve cok yarali oluyor ole sahiplenmeye ne gerek var sonucda hepimiz 2009 eylul annesiyiz eylul annesi olmasinada gerek yok hepimiz anneeyizzzzzzİyi sen katılımı arttırmak için elinden geleni yapıyorsun demekki.
Allaha şükür veledi uyuttuk. ben misafir kaçırmam hatta evde o kadar pasta börek varki misafir gelse diye bekliyorum...gevurca yazıyor ne diyor anlamadım...kaydirigubbakcemile3
İyi geceler sümeyyeciğim.ya sonucda hepimiz bebeklerimiz icin katildik bazilarimizla hamileliklerimiz gecdi bazilari bebisler dogduktan sonra katildi sonucda paylasim sitesi ve cok yarali oluyor ole sahiplenmeye ne gerek var sonucda hepimiz 2009 eylul annesiyiz eylul annesi olmasinada gerek yok hepimiz anneeyizzzzzz
hadi gozun aydinnnnnnnnnnnn
İyi geceler sümeyyeciğim.
Bende yatmaya kaçar. Günü senin şu gözel sözünle kapatıyorum "hepimiz 2009 eylul annesiyiz eylul annesi olmasinada gerek yok hepimiz anneeyizzzzzz"
Öpüyorum nanaktan. Özleyin beni anacığımm Bayyyyyyyyy.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?