2009 Eylül Anneleri

çam ağacı herhal kaç sonbahar geçti bir yaprakları dökemedi

aslında ilk çocuk kız olsa kardeş bakımında daha yardımcı olurlar sanki

:roflol:
bazı filmlere müdahale edebilmeyi çok isterdim yaprak dökümünün yapraklarının dökülmesini bekelmezdim ağacı kökten keserdim..mesela
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ne guzel isde biz 4 kiz kardesiz aramizda 1yas var sadece kiz kardesimle benim aramda 2yas varrrrrr
bende 2 yas arayla yapmak istiyorum ama boyle seninki gibide yapmayi dusunmuyor degilimmmm

Ağacın suçu ne yahuuu

isdeeeeeeeeeee sumeyyeden cozumlerrrrrrrrrrrrrr
ewet kiz olsa daha iyi olur diye bende dusundum
kizlar bu saatte topik daha kalabaliklasiyo 2 misafirrimzde varrrrrrr
birde fark ettinizmi 3 mesj yazdim 3 basida ne guzelllll olmussssssempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

gizli hayranlarımız var herhalde..yoksa sapıklarmı......aaaaaaaaaaaaaaaa:1ninca:delikafadulden

Hayırlısı olsun. Benim oğlumda her şeyde yardımcı bana. YApabileceği hertürlü ite yardımını alıyorum kız erkek ayrımı yok.
gizli hayranlarımız var herhalde..yoksa sapıklarmı......aaaaaaaaaaaaaaaa:1ninca:delikafadulden

Hayranlarımızdır kızz. Ama misafirler yazı yazamıyorduya o nedenle bişey yazamıyorlar....

sonunda misafirleri kacirdiniz kizlar hic misafirperver degilizzzzzzzz
ewet yeterki buyuk olsun hepsi yardim ediyor
kiskandigi olmuyormu ebrusum

sonunda misafirleri kacirdiniz kizlar hic misafirperver degilizzzzzzzz
ewet yeterki buyuk olsun hepsi yardim ediyor
kiskandigi olmuyormu ebrusum

Çok nadir kıskanıyor. Biz iyi ayar yapıyoruz sanırım. Kçüğü seveceğim zaman bile ayy benim yakışıklı oğlumun kardeşine ne kadar tatlıymış falan diyerek seviyorum. Ama küçüğü büyüğü benim yanına yaklaştırmıyor o daha çok kıskanıyor.

Hep sümeyyenin yüzünden:))) Kaçtı misafirler.

ayyyyyyyyyyyyy gercekden kucukler cok cimcime oluyorlar yaaaaaaaa
ewet hep sumeyyenin yuizunden gittilerrrrrrrrrrrrr

Sendemi kaçırtacaksın ne iş???

ya arkadas almanyadan katiliyor turkce yazsak yazmiyor belki almanca birseylaer yaz dedim kendisini tanitir insallah
3 cocugu var arkidasin 3.5.10 siteye uye olmus
bizle birseyler paylasmasini istedim o kadar

ya arkadas almanyadan katiliyor turkce yazsak yazmiyor belki almanca birseylaer yaz dedim kendisini tanitir insallah
3 cocugu var arkidasin 3.5.10 siteye uye olmus
bizle birseyler paylasmasini istedim o kadar

İyi sen katılımı arttırmak için elinden geleni yapıyorsun demekki.

Allaha şükür veledi uyuttuk. ben misafir kaçırmam hatta evde o kadar pasta börek varki misafir gelse diye bekliyorum...gevurca yazıyor ne diyor anlamadım...kaydirigubbakcemile3

neyse ben yatayım gece 3-5 nöbetine kaldırırı bu velet yine öptüm tatlı rüyalar

İyi sen katılımı arttırmak için elinden geleni yapıyorsun demekki.
ya sonucda hepimiz bebeklerimiz icin katildik bazilarimizla hamileliklerimiz gecdi bazilari bebisler dogduktan sonra katildi sonucda paylasim sitesi ve cok yarali oluyor ole sahiplenmeye ne gerek var sonucda hepimiz 2009 eylul annesiyiz eylul annesi olmasinada gerek yok hepimiz anneeyizzzzzz
Allaha şükür veledi uyuttuk. ben misafir kaçırmam hatta evde o kadar pasta börek varki misafir gelse diye bekliyorum...gevurca yazıyor ne diyor anlamadım...kaydirigubbakcemile3

hadi gozun aydinnnnnnnnnnnn

İyi geceler sümeyyeciğim.
Bende yatmaya kaçar. Günü senin şu gözel sözünle kapatıyorum "hepimiz 2009 eylul annesiyiz eylul annesi olmasinada gerek yok hepimiz anneeyizzzzzz"
Öpüyorum nanaktan. Özleyin beni anacığımm Bayyyyyyyyy.....

hadi iyigeceler canimmmmmmmmm

demetçim teşekkür ederim ne güzel söyledin hepmiz anneyiz boş yere sahiplenmenin dayınlanmanın anlamı yok herkes burda iyisiyle kötüsüyle yaşadıklarını paylaşıyo birileri dalga geçsin diye oturup yazmıyo herkes önce kendine baksın sonra eleştirsin sonra laf konuşsun edebimizle şurda güzel şeyler paylaşıyoruz onu bile çekemeyenler var ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…