2009 Eylül Anneleri

slm kızlar haftasonu nasıl geçiyor..eymen dün 12,30 da uyudu gece 1 kez uyandı sabahta 11 de kalktı..Allahım gece uyutamamak kötüydü ama 11 e kadar uymak gerçekten iyi oldu..

evet canım söylediklerine aynen katılıyorum..neyi paylaşamıyoz ben anlamış değilim zaten..

slm kızlar haftasonu nasıl geçiyor..eymen dün 12,30 da uyudu gece 1 kez uyandı sabahta 11 de kalktı..Allahım gece uyutamamak kötüydü ama 11 e kadar uymak gerçekten iyi oldu..

slm canım.. nasıl olssun bir badrum yaptık geldik sonuç badiş hasta salya sümük..üsütnede sanırım dişlerin sıkıntısı arttı.. özellikle gece 10dan sonra gece 1e kadar bana eziyet ediyo resmen.. ama badişte geç kalktığı için sağolsun telafi ediyo ettiklerini

slm kızlar bir bakıyım dedim herkes iyidir umarım.pazar sabahı artık urfada havalar soğudu.düne kadar kısa kollularla gezerken bugün eylülü banyo ettirirken klimayı çalıştırdık az biraz.bize çocuk felci aşısı yapıldı.burada kampanya varmış.3 ilde ağrı şırnak birde urfa sanırım iran ırakta çocuk felci vakası artmış.önlem amaclı bizde ağızdan aldık aşıyı.eylül hala yürümüyor ama yavaş yavaş çekyat kenarlarında sıralıyor.böyle giderse ne zamana yürür acaba yürüyen bebiş anneleri sıralamalardan ne kadar sonra adımlar başlarki.gerçi her bebiş farklı.

slm kızlar güneşli bir güne uyandık saatler geri alınmış10 da uyandım dedim meğerse 9 muş..

Çok geçmiş olsun, bizde aynı durumdayız havaların etkisi galiba.

yorucu bir gün sınav sonrası dayak yemiş gibiyimm herkesi çok öpüyorumm.. akifeymen hep kuyruğumda sürekli kucak istiyor kitaplarını getiriyor defalarca anlattırıyor.. off yaa çok yorgunum..

iyi pazarlaar sınava senmi girdin yoksa gözetmen olarakamı.bulundun.bende alese hazırlanıyordum ama sınav başvuru tarihini bilmiyordum meğerse 28,10 da bitmiş çok üzüldüm..neyse önümüzdeki sınavlara bakacaz

günaydınlar..gelecek hafta için izin dilekçesi verdim 3 kişi daha izin istemiş inşllh verirler....
hüsniye geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…