iyi yolculuklar geçmiş olsun.....valla eymende nasılsa yarın tatil babanneme gitmeyecem akşamabkadar yatarım diyemi düşünüyor..
11e çeyrek kala sallamaya başladım iyi 11 de uyur dedim.sallamaktan popom uyuştu ayaklarım ağrıdı..sonyarım saatir eşim sallıyordu o da vazgeçti eymen şuan top oynuyor..,
sizde heyecan varmı yolculuk öncesi...
Canım hayırlı yolculuklar. Facede laf yetiştiriyorum da ondan:)) Gözüne ne olduki acıyor.
11e çeyrek kala sallamaya başladım iyi 11 de uyur dedim.sallamaktan popom uyuştu ayaklarım ağrıdı..sonyarım saatir eşim sallıyordu o da vazgeçti eymen şuan top oynuyor..,
sizde heyecan varmı yolculuk öncesi...
yok be canim tipki sizin gibi
izmirden istanbula gider gibi bisey olucak yani
ama gozum cok aciyor bircakda isim var icimden gelmiyor
erdenayda aynisi canim 2.5saat uyutmaya calisdigimi biliyorum
hayatim arpacik i ne deniliyorya herhalde ondan cikacak gibi hem aciyor hemde kasiniyorrrrr
kimler varda face dde kizzzzzz
kk dan kimse yok. Diğer arkadaşlarla yazışıyorum.
ayyyyyyyy ne guzel seninkiler uyumus
seker sen kac yasindaydin
Benim ufaklık uyuyor büyük oğlan yanımda:)) Bbamız işten gelecek onu bekliyoruz. Ben 35 yaşındayım.
bu arada kavak yellerini izliyoruz..şu çocuklarda buluşsa efeyle aslı bizde rahatça uyusak
ne guzel tam zamanlarda cocuk yapmissin ama ikincinin arasinda cok yas farki var galiba demi canim
bazı filmlere müdahale edebilmeyi çok isterdim yaprak dökümünün yapraklarının dökülmesini bekelmezdim ağacı kökten keserdim..mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?