2009 Eylül Anneleri

selam ebru sumeyye nasilsiniz kizlar
yarin sabah erken kalkicam yola cikicaz ama uyuyamiyorum
gozum cok aciyorrrrrrrr

iyi yolculuklar geçmiş olsun.....valla eymende nasılsa yarın tatil babanneme gitmeyecem akşamabkadar yatarım diyemi düşünüyor..

oooooooooooo misafirde gelmios hoaglmisssss sefa getirmisssssss
ebruuuuuuuuu konus kizzzzzzzzzz

11e çeyrek kala sallamaya başladım iyi 11 de uyur dedim.sallamaktan popom uyuştu ayaklarım ağrıdı..sonyarım saatir eşim sallıyordu o da vazgeçti eymen şuan top oynuyor..,

sizde heyecan varmı yolculuk öncesi...

Canım hayırlı yolculuklar. Facede laf yetiştiriyorum da ondan:)) Gözüne ne olduki acıyor.

Son düzenleme:

yok be canim tipki sizin gibi
izmirden istanbula gider gibi bisey olucak yani
ama gozum cok aciyor bircakda isim var icimden gelmiyor
erdenayda aynisi canim 2.5saat uyutmaya calisdigimi biliyorum

yok be canim tipki sizin gibi
izmirden istanbula gider gibi bisey olucak yani
ama gozum cok aciyor bircakda isim var icimden gelmiyor
erdenayda aynisi canim 2.5saat uyutmaya calisdigimi biliyorum

Bu veletleri uyutmak için biz inat ettikçe onlarda uyumamak için inat ediyorlar.

bu arada kavak yellerini izliyoruz..şu çocuklarda buluşsa efeyle aslı bizde rahatça uyusak

ne guzel tam zamanlarda cocuk yapmissin ama ikincinin arasinda cok yas farki var galiba demi canim

7 yaş var canım. Koraydan önceki gebeliğim 5. ayında erken doğumla sonlandı. Hem çalıştığım için arka arkaya yapamadım. O nedenle arası böyle açıldı. Kısmen iyi de oldu büyük oğlum kardeşinin bakımında bana yardımcı oluyor.

bazı filmlere müdahale edebilmeyi çok isterdim yaprak dökümünün yapraklarının dökülmesini bekelmezdim ağacı kökten keserdim..mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…