2009 Eylül Anneleri

sorma gülcan cocugun tum kıyafetlerını utuler kaldırırım ama hepsini bastan yıka ütüle dedı. laynn dıycektım küfürmü bu:)

demetcim saol canımm kış geldi bakalım kaç defa dr a gidip gelcez
ewet hayatim birde encok hasta olma yaslarindayiz 1-2 allah sabir versin dermansiz dert vermesin
sorma gülcan cocugun tum kıyafetlerını utuler kaldırırım ama hepsini bastan yıka ütüle dedı. laynn dıycektım küfürmü bu:)

canim herzaman aynisi degilmi sil tekrar basa don oynuyoruz ev islerinde.
aman bebislerimizin sagligi icin herseye raziyiz walla
canim krem mi kullaniyorsun suan ilacmi pasanin cildi icin.

demet antıbıyotıkde kullandık yaralarımız gectı. yaramız daha dogrusu. şimdi izler gecsin tamamen diye krem kullanıyoruz.

haydi bahar kim tuttar seni yaparsin sen canim.
demet antıbıyotıkde kullandık yaralarımız gectı. yaramız daha dogrusu. şimdi izler gecsin tamamen diye krem kullanıyoruz.

oy kiyamam ya cok zor oluyor bebeler icin.burda fenistil diye krem var sadece onu oneriyorlar bebekler icinde ondan sordum insallah cabucak gecer pasamin yara izleri.

ayy kızlar bende zayıflamak istiyommmm.. bade de akşamları benim burnumdan geiriyo ama sanırım benim bünye dayanıklı sizin gibi zayıflıyamadım..
verirsin cnm benim verdiğim kilodan nerdeyse ufak bi insan daha çıkar
sağol gülcancım kısa sürede toparlar inşallah yağız paşama başka ilaca gerek kalmaz
senin eşin işi dolayısıyla sanırım fazla izin alamıyo dimi dediğim gibi 1 sene daha sabret sonra yağızla dolaşa dolaşa halledersin işlerini
selam baharcım ali efemede çooook geçmiş olsun ısırırım ben onun sümüklü burnunu kıyamam bebişime annelik böle bişi işte bu yağmurda eve burun operasyonuna gidiyosun kıyamıyoki insan
kızım ben seni bildim bileli inceciksin zaten yeni doğum yaptığında bile zayıftın ama genç kızlığındaki kiloya dönmek istiyosan onun içinmi kendini fazlan var gibi hissediyosun :uhm:

gülcan canım dr bana pis karı evını ılacla dedi

yaa bişey ısırıyormus. bizimkini vucut antikor üretmediğinden tepki verıyormus. evı ılaclıycaz bızde..
meryemcim geçmiş olsun allah allah ne ısırıyomuşki kuzuyu sen bişi gördünmü evde
selam kizlar
ecem,gulcancim gecmis olsun bebelere hayatim kisin geldigi belli oluyor
sağollllllllll demetiiiiiiiiim nerdesin bacım ben gidiyom sen geliyon buluşamadık bi erdenay paşam nasıl :asigim:

oy oyyy oy yıkamak bişi diilde şu ütü yokmu nefret ediyorum ütüden kim icat ettiyse
kolay gelsin canım

hayatim hersey yolunda ewet kralicem yaaaaa karsilasamadik erdenayda iyi allaha sukur bende bavul hazirliyorum hafta sonu icin erdenayda onu dagitmakla messgul.

ayyy bende böyleyim...wc ye gidiyorum kapıda bekliyor ağlaya ağlaya...sürekli kucağımda gezmek istiyor..eğer bir odada oturuyorsamda veya mutfakta orası darmadağın...dün sandalyeden masaya çıkmış...masa cam kenarında dışarıyı seyrediyor...dikkat etmesem masadan aşağı düşecek...indiriyorum tekrar çıkıyor...offffff.....bilgisayar başına zaten oturtmuyor oturursamda kucağımda tuşlara basıyor....:)))))

bu arada kızlar eymenin yüzü pütür pütür oldu..alerji falan olsa tüm vücudunda olur değilmi...vücüdunda bişey yok...sanki süte başladığımdan beri böyle...haftaya doktora götürcem...

merhaba kızlar,

bende 16 Eylül 2009 da minik kızımı kucağıma aldım :))

hosgeldin canim aramiza
minik prensesinde hosgelmis sefa getirmissss
feyza25 reyhandi galiba canim erdenayda aynisi sekerim

begummmmmmmmmmmmmmm 84 kayra pasayla prenses nasilllllllll

Son düzenleme:
29 ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun...Türkiyenin çoğu ili gibi kırşehirde yağmura teslimdi bugün..

akşam misafirim vardı kaç çeşit hazırlık yaptım yazık onlarda çocuğu var bişey hazırlayaamz diye yemek yemiş gelmişler hiçbişey yenilmedi üstelik pastada getirmişler...yarın bari bi posta daha misafir alımda yaptıklarım bitsin...ve eymen uyumuyor

İyi fikir. Bizde annemle akşam yemeği hazırladık börek falan yaptık babacığım dışardan hazır yemek getirdi yarın yemeğim haır.hehehe
Bizim bıcırıkta uyuyor çaya misafirim vardı az önce yolcu etim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…