ewet hayatim birde encok hasta olma yaslarindayiz 1-2 allah sabir versin dermansiz dert vermesindemetcim saol canımm kış geldi bakalım kaç defa dr a gidip gelcez
sorma gülcan cocugun tum kıyafetlerını utuler kaldırırım ama hepsini bastan yıka ütüle dedı. laynn dıycektım küfürmü bu:)
haydi bahar kim tuttar seni yaparsin sen canim.ben de dün hamilelik öncesi bi pantalonumun içine girebildim. hoş bu pantalon o zamanlar bol gelirdi ama hoşuma gitti. gaza geldim. azcık boğazımı tutcam. önceden de ne istesem yerdim ama fark ettim ki bu kadar tatlı şekerli şeyler yemiyormuşum. kestim bakalım inş sonuç alırım ben de.
demet antıbıyotıkde kullandık yaralarımız gectı. yaramız daha dogrusu. şimdi izler gecsin tamamen diye krem kullanıyoruz.
verirsin cnm benim verdiğim kilodan nerdeyse ufak bi insan daha çıkarayy kızlar bende zayıflamak istiyommmm.. bade de akşamları benim burnumdan geiriyo ama sanırım benim bünye dayanıklı sizin gibi zayıflıyamadım..
sağol gülcancım kısa sürede toparlar inşallah yağız paşama başka ilaca gerek kalmazofff 3 şise antibiyotik mi sizede çok geçmiş olsun ececim en azından bi süre tekrarlamaz harelde bizede hiç bi faydası olmadı antibiyotigin balgamı ne kaka ile nede kusma ile atmıyo p.tesi yine götürcam yeni bi şişeye başlarız muhtemelen((
hüsniyecim sende hg cnm ben bütün işlere kendim koşturuyorum dışarı işinede kocamın hiç bi faydası yok bana dr gidilcek gülcan götür dışarı işleri hep bana bakıyo gündüzleri bişey yiyemiyorum zaten bi yagızdan kalanları akşamda gene onu doyurmaktan bana sıra gelmiyo sizin kızlarınız uslu yahu boşverin bi gr et bi ayıp örter:)))
selam baharcım ali efemede çooook geçmiş olsun ısırırım ben onun sümüklü burnunu kıyamam bebişime annelik böle bişi işte bu yağmurda eve burun operasyonuna gidiyosun kıyamıyoki insanselam conconlar.
gülcanım ecem bebişler hastaymış geçmiş olsun. bizimki de hasta hafiften. antibiyotik şurup kullanıyoz bakalım haftaya kontrol var umarım düzeliriz. sabah burnu tıkalı değildi otri bebeyle açmadım şimdi baya tıkalıymışç uyanınca babanem arıcak açmak için gitcem eve bu yağmurda. napalım kuzular iyi olsun da.
kızım ben seni bildim bileli inceciksin zaten yeni doğum yaptığında bile zayıftın ama genç kızlığındaki kiloya dönmek istiyosan onun içinmi kendini fazlan var gibi hissediyosun :uhm:ben de dün hamilelik öncesi bi pantalonumun içine girebildim. hoş bu pantalon o zamanlar bol gelirdi ama hoşuma gitti. gaza geldim. azcık boğazımı tutcam. önceden de ne istesem yerdim ama fark ettim ki bu kadar tatlı şekerli şeyler yemiyormuşum. kestim bakalım inş sonuç alırım ben de.
meryemcim geçmiş olsun allah allah ne ısırıyomuşki kuzuyu sen bişi gördünmü evdegülcan canım dr bana pis karı evını ılacla dedi
yaa bişey ısırıyormus. bizimkini vucut antikor üretmediğinden tepki verıyormus. evı ılaclıycaz bızde..
sağollllllllll demetiiiiiiiiim nerdesin bacım ben gidiyom sen geliyon buluşamadık bi erdenay paşam nasıl :asigim:selam kizlar
ecem,gulcancim gecmis olsun bebelere hayatim kisin geldigi belli oluyor
sorma gülcan cocugun tum kıyafetlerını utuler kaldırırım ama hepsini bastan yıka ütüle dedı. laynn dıycektım küfürmü bu:)
verirsin cnm benim verdiğim kilodan nerdeyse ufak bi insan daha çıkar
sağol gülcancım kısa sürede toparlar inşallah yağız paşama başka ilaca gerek kalmaz
senin eşin işi dolayısıyla sanırım fazla izin alamıyo dimi dediğim gibi 1 sene daha sabret sonra yağızla dolaşa dolaşa halledersin işlerini
selam baharcım ali efemede çooook geçmiş olsun ısırırım ben onun sümüklü burnunu kıyamam bebişime annelik böle bişi işte bu yağmurda eve burun operasyonuna gidiyosun kıyamıyoki insan
kızım ben seni bildim bileli inceciksin zaten yeni doğum yaptığında bile zayıftın ama genç kızlığındaki kiloya dönmek istiyosan onun içinmi kendini fazlan var gibi hissediyosun :uhm:
meryemcim geçmiş olsun allah allah ne ısırıyomuşki kuzuyu sen bişi gördünmü evde
sağollllllllll demetiiiiiiiiim nerdesin bacım ben gidiyom sen geliyon buluşamadık bi erdenay paşam nasıl :asigim:
oy oyyy oy yıkamak bişi diilde şu ütü yokmu nefret ediyorum ütüden kim icat ettiyse
kolay gelsin canım
günaydın
ya kızlar bu çocuk benim agzıma mıçıyo resmen dötünde kurt var sanki sandalyelere çıkıyo koltuktan koltuga geçiyo sehba tepelerinde geziyo 2dk bırakamıyom bıraksamda hemen yanımda bitiyo aglamak istiyorum ya ühüüü ühhüüü bu nedir yaaa?????
merhaba kızlar,
bende 16 Eylül 2009 da minik kızımı kucağıma aldım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?