2009 Eylül Anneleri

wawwwwwwwwwwwwww kimleri goruyorummmmmmmmmmm
nasilsiniz kizlarrrrrrrrr
bak arkidesimiz sumeyye beli kirmak istiyormus gelin biz lafin belini koparalim

nedemekkk.. sümeyye beni tanımaz gerçi çünkü uzun zamandır girmiyodum. tanıyor musun sümeyye? tanışalım istersen :)

Son düzenleme:
demet benim adım zaten zeynep :)) gökşeni soruyosan oda iyi napsın dünyadan haberi yok büyümekle meşgul hoş büyümese belkidaha iyi ya :)

demet tecrübe diyorsun yani... ben biraz safımdır. narkadaş bulmak uğruna saçma sapan kişilere bulaşırım ..zeynep gökşenin yürümesi ilerledimi

demet tecrübe diyorsun yani... ben biraz safımdır. narkadaş bulmak uğruna saçma sapan kişilere bulaşırım ..zeynep gökşenin yürümesi ilerledimi

valla bu konuyla ilgilibirşey söyliyim arkadaşlar eski arkadaşlarınıza sahip çıkın bence. çünkü belli bir yaştan sonra arkadaş bulmak çok kolay birşeydeğil! dost zaten hayatta bulamazsın da. o yüzdende yani en iyisi pek bulaşmamak.

mesela düşünüyorum da üniversite arkadaşlarım kada rkimseye yakın olamıyorum yada lise arkadaşlarım yada okuldan olmasada o zamanlarda edinilmiş arkadaşlar gibi olmuyor.

memnun oldum sümeyye tuba bende. epeydir girememiştim çok takip edemiyorum iyi değilim bu işlerde :) zaten zamanda kalmıyo ki çok fazla.

memnun oldum..umarım çoooook uzun bir süre biribrimizden memnun oluruz..ben işyerinini avantajlarını kullanıyorum..evde olsam zor olurdu..

demet sen yolculuktanmı bahsediyordun yoksa ben kafayımı sıyırıdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…