2009 Eylül Anneleri

evet işyerinde bi nefes almak için güzel bir kaçamak.. evdeyken gezmekten yada işten güçten zaman kalmıyor :)

tuba lise ünv arkadaşlığı gerçekten çok güzeldi ama evlilik işin içine girince hele başka memlekete gidince devamlı görüşemiyorsun.mecburen arkadaşlıklarda bir yerde tıkanıyo..benim memlkette arkadaşım çok ama 1 haftalık tatile gidiyorum ailemden sıra kalmıyor arkadaşlarıma onlarda vefasızlıkla suçluyor..

iii yavrum saol sen nasılsın bayadırlı uğramıodum bakınıım dedim sizi gördüm dalayım dedim kızlarda iyi annemdeyim bura kalabalık kızları sattım rahat rahat takılıom :) sizler napıonuz..

iii yavrum saol sen nasılsın bayadırlı uğramıodum bakınıım dedim sizi gördüm dalayım dedim kızlarda iyi annemdeyim bura kalabalık kızları sattım rahat rahat takılıom :) sizler napıonuz..

ohhh ne güzel nihal nirvanaya ulaşmışsın :) kızları sattığın için diyorum. iyilik be ne olsun bende belki iki ay olmuştur yazmayalı haa. ikicik yazasım geldi özlemiş pembe sayfaları :)

wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nihalim nasilsin
hira ve tanayim nasillllllll
sen nasilsin
2 cocukla nasil ugrasiyorsun o kadarda zor olmuyor dur insallahhh

öyle tabii canım ama konu komşu yada iş arkadaşların vardır seninde. ne iş yapıyosun hangi ildeydin sen kırşehir mi?

evet kırşehirdeyim komşum vardı taşınıyor..işyerimde 5 erkek tek bayanım..kayınvalidemler var sadece

şşş tek tek gelin :):):)

hoşbuldukkkk kızlar.. valla ulaştım be cnm :)
2 çocuk zor çok zor ama çokda güzel tanayın arada bi kardeşine vurma girişimleri olmazsa daha güzel olacak.. bugün 1 aylık aşımızı olduk hira hanımla.. fitil atmam gerekicek sanırım mızmızlanıo.. tanayda o ağladıkça gidip susturmak içn vuruo anneliğe özeniomu desem ablalık hormonları ters mi tepio desem şaştım :) sizin minikler nasıl bakalım..

canim hafta sonu cenevreye gittik geldik kisaydi ama superdiiiiiiiiii

birşeyler mi ima ediliyor? ben mi anlamıyorum

canim ima mimaaaa yok sadece soru bu devirde dost bulmak zorda ondan dedim
bak ben hamileyken arkadasim bebegini kayvbetti 1ay yasadi oldu bebegi ben onun herseyinde yanindaydim kardesim gibi gorurum mesela onunda 1 arkadasi vardi kiza kazik atmis bana tek dosttum senmissin dedi konuyu ondan acdimmmmmmmmmmm
imaa almak isteyen varsada alsin

hayatim sen en guzelini yaptinnnnnn
bende istiyorum ama korkuyorum
simdideeeeeeeeeeee
ay kizzzzzzzz gir aradaaaaaaaa

sumeyyeeeeee bak lafinbellini kiralim dedin
eski arkadaslarimiz girdi ne guzelllllllllll
cok ozlemisdik 2 arkadasimizida nihalide
tugbayidaaaaaaa.

sümeyye kırşehirde hakikaten çok küçük bir yer yaa. hem arkadaşım üniversiteyi okurken yanına gitmiştim. hemde teyzemler petlasta oturdular epey bi sene.eniştem petlasta yöneticiydi. ama sonra petlas kapandı onlarda izmire taşındılar. siz görev nedeniyle mi ordasınız?

sağol demetcim bende özlemişim okuyup okuyup cevap yazmayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…