memnun oldum..umarım çoooook uzun bir süre biribrimizden memnun oluruz..ben işyerinini avantajlarını kullanıyorum..evde olsam zor olurdu..
demet sen yolculuktanmı bahsediyordun yoksa ben kafayımı sıyırıdım...
demet tecrübe diyorsun yani... ben biraz safımdır. narkadaş bulmak uğruna saçma sapan kişilere bulaşırım ..zeynep gökşenin yürümesi ilerledimi
iii yavrum saol sen nasılsın bayadırlı uğramıodum bakınıım dedim sizi gördüm dalayım dedimkızlarda iyi annemdeyim bura kalabalık kızları sattım rahat rahat takılıom :) sizler napıonuz..
iii yavrum saol sen nasılsın bayadırlı uğramıodum bakınıım dedim sizi gördüm dalayım dedimkızlarda iyi annemdeyim bura kalabalık kızları sattım rahat rahat takılıom :) sizler napıonuz..
tuba lise ünv arkadaşlığı gerçekten çok güzeldi ama evlilik işin içine girince hele başka memlekete gidince devamlı görüşemiyorsun.mecburen arkadaşlıklarda bir yerde tıkanıyo..benim memlkette arkadaşım çok ama 1 haftalık tatile gidiyorum ailemden sıra kalmıyor arkadaşlarıma onlarda vefasızlıkla suçluyor..
memnun oldum..umarım çoooook uzun bir süre biribrimizden memnun oluruz..ben işyerinini avantajlarını kullanıyorum..evde olsam zor olurdu..
demet sen yolculuktanmı bahsediyordun yoksa ben kafayımı sıyırıdım...
birşeyler mi ima ediliyor? ben mi anlamıyorum
şşş tek tek gelin :):):)
hoşbuldukkkk kızlar.. valla ulaştım be cnm :)
2 çocuk zor çok zor ama çokda güzel tanayın arada bi kardeşine vurma girişimleri olmazsa daha güzel olacak.. bugün 1 aylık aşımızı olduk hira hanımla.. fitil atmam gerekicek sanırım mızmızlanıo.. tanayda o ağladıkça gidip susturmak içn vuruoanneliğe özeniomu desem ablalık hormonları ters mi tepio desem şaştım :) sizin minikler nasıl bakalım..
hayatim sen en guzelini yaptinnnnnn
bende istiyorum ama korkuyorum
simdideeeeeeeeeeee
ay kizzzzzzzz gir aradaaaaaaaa
sumeyyeeeeee bak lafinbellini kiralim dedin
eski arkadaslarimiz girdi ne guzelllllllllll
cok ozlemisdik 2 arkadasimizida nihalide
tugbayidaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?