2009 Eylül Anneleri

neyden korkuosunuz yapmayın allah aşkına derdi veren rabbim dermanınıda verio zorluk olcak ki sefasınındeğerini bilelim demi ama girerim tabiiii arada öyle her konuya her insana dalmasamda muhabbeti saranlarla ederim 3 5 laf maksat muhabbet nede olsa

kızlar brain baby cdleri almıştım indirim vardı yüzde elli e bebekte bu ara doğa çok güzel seyrediyo. sağ beyin sol beyin hayvanlar ingilizce falan diye cd leri var inanılmaz yararlı bişey bence. ağır ağır anlatıyo işte bu kelebek bu balık bu bilmem ne yeşil mavi sarı falan çok güzel tavsiye ediyorum.

eşim kırşeirli biz istanbulda tanışdık tayin istedik geldik..gerçekten küçük ama ist kalabalığından sonra iyi geldi bana.bende petlasın yanındaki ünv çalışıyorum.
aman çokda lazım değil haftasonu evdeyi ev işi ancak yetiiyor..haftaiçide iş..hem bu sayede eşime duygu sömürüsü yapıyorum

sağol demetcim bende özlemişim okuyup okuyup cevap yazmayı :)

degilmi hayatimmmmmmmm.
walla korkar oldum ama yapicam haziranda basliycam calismaya
gir anacim girrrrrrrrrrr konusalim sende herkesi muhattaba alma konusacaklarinla konus gerisini bosverrrrrrrrrrrrrrrrrr
yavruuuuuuuuuuu sen ikinci melegini dogurdun artik yolda yazisini kaldir canimmmmm

aferin doğaya bizim yaramaz asla oturup bişeye bakmaz.oturduğunu bilmem pek zaten..bir caliou var onuda ayakta bakar gider gelir bakar açık kalacak arada göz atıyor

Son düzenleme:

unutumuşum nasıl yapılacaını ehehehehhee biri hayrına düzeltse

kızlar 2 misafirimiz var çay saati hazır, kek börek benden çayı koyun :) size doyum olmaz valla ama 2 bıcırıkla bide misafirlikteyim gitmem lazım artıkın :) öpüorum sizi tubacıım sen anladın benim alışveriş dememi bebişleri öpün yerime.. gelirim yine.

hadi bay sekerrrrrrrrr

o misafirler hiç eksik olmuyor zaten ne kek ne kurabiye 1 bardak soğuk su yeter onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…