hayatim sen en guzelini yaptinnnnnn
bende istiyorum ama korkuyorum
simdideeeeeeeeeeee
ay kizzzzzzzz gir aradaaaaaaaa
sumeyyeeeeee bak lafinbellini kiralim dedin
eski arkadaslarimiz girdi ne guzelllllllllll
cok ozlemisdik 2 arkadasimizida nihalide
tugbayidaaaaaaa.
sümeyye kırşehirde hakikaten çok küçük bir yer yaa. hem arkadaşım üniversiteyi okurken yanına gitmiştim. hemde teyzemler petlasta oturdular epey bi sene.eniştem petlasta yöneticiydi. ama sonra petlas kapandı onlarda izmire taşındılar. siz görev nedeniyle mi ordasınız?
sağol demetcim bende özlemişim okuyup okuyup cevap yazmayı :)
neyden korkuosunuz yapmayın allah aşkına derdi veren rabbim dermanınıda verio zorluk olcak ki sefasınındeğerini bilelim demi amagirerim tabiiii arada öyle her konuya her insana dalmasamda muhabbeti saranlarla ederim 3 5 laf maksat muhabbet nede olsa
kızlar brain baby cdleri almıştım indirim vardı yüzde elli e bebekte bu ara doğa çok güzel seyrediyo. sağ beyin sol beyin hayvanlar ingilizce falan diye cd leri var inanılmaz yararlı bişey bence. ağır ağır anlatıyo işte bu kelebek bu balık bu bilmem ne yeşil mavi sarı falan çok güzel tavsiye ediyorum.
degilmi hayatimmmmmmmm.
walla korkar oldum ama yapicam haziranda basliycam calismaya
gir anacim girrrrrrrrrrr konusalim sende herkesi muhattaba alma konusacaklarinla konus gerisini bosverrrrrrrrrrrrrrrrrr
yavruuuuuuuuuuu sen ikinci melegini dogurdun artik yolda yazisini kaldir canimmmmm
ayy demet ağzımdna aldın lafı :)) nihal 2.meleğim de kollarında :)) yaz kız :))
kızlar 2 misafirimiz var çay saati hazır, kek börek benden çayı koyun :) size doyum olmaz valla ama 2 bıcırıkla bide misafirlikteyim gitmem lazım artıkın :) öpüorum sizi tubacıım sen anladın benim alışveriş dememibebişleri öpün yerime.. gelirim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?