ben 4 yapraklı yonca olmak istiyorum esasında
ozlemisim beeee
üçüz doğuracam ..........zeynep hayatim su,mmeyye bizden once yapar seker 4 yaprakli yobnca olacakmissssssss
çift çekirdekli yaz
selam kizlar hosbulduk
nasil olayim bomba gibiyim :)
demetcim aliste iyi kosturmak ve dansetmekle mesgul
sizin biciriklar nasil bakalim
erdenay tamamladi mi 32 disini :)
ne amerikasi kizzzzzzzzz ben saf kalmisimmmebru amerikaya yerleştinizmi??
peki demet beni de özledin mi
meraba kızlar
acayip koşturma malum ÜSTADLARRRRRRRRRRRRR bütçeyi teslimettiler, koşturuyorlar, biz de peşlerinden.... biliyorsunuz benim üstad lafım çok ünlüdür, bazıları takılmışlarda o lafa, büyük harflerle yazmak istedim....
tuba koştunmu canım alışverişe, beni de al yanına lütfen...
bu arada zeynep benim kızı soracak olursan ilkokul 1 e başlattık, malum kızım çok zeki bende her yerde dile getiriyorum....
beceriksiz ebru, sen de burada çene mi çalıyorsun... hatta Alişle ilgilenmeyeyim diye eve de gitmezsin fazla mesaiye kalırsın :)
kızlar 2 misafirimiz var çay saati hazır, kek börek benden çayı koyun :) size doyum olmaz valla ama 2 bıcırıkla bide misafirlikteyim gitmem lazım artıkın :) öpüorum sizi tubacıım sen anladın benim alışveriş dememibebişleri öpün yerime.. gelirim yine.
peki demet beni de özledin mi
meraba kızlar
acayip koşturma malum ÜSTADLARRRRRRRRRRRRR bütçeyi teslimettiler, koşturuyorlar, biz de peşlerinden.... biliyorsunuz benim üstad lafım çok ünlüdür, bazıları takılmışlarda o lafa, büyük harflerle yazmak istedim....
tuba koştunmu canım alışverişe, beni de al yanına lütfen...
bu arada zeynep benim kızı soracak olursan ilkokul 1 e başlattık, malum kızım çok zeki bende her yerde dile getiriyorum....
beceriksiz ebru, sen de burada çene mi çalıyorsun... hatta Alişle ilgilenmeyeyim diye eve de gitmezsin fazla mesaiye kalırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?