2009 Eylül Anneleri

peki demet beni de özledin mi

meraba kızlar

acayip koşturma malum ÜSTADLARRRRRRRRRRRRR bütçeyi teslimettiler, koşturuyorlar, biz de peşlerinden.... biliyorsunuz benim üstad lafım çok ünlüdür, bazıları takılmışlarda o lafa, büyük harflerle yazmak istedim....

tuba koştunmu canım alışverişe, beni de al yanına lütfen...

bu arada zeynep benim kızı soracak olursan ilkokul 1 e başlattık, malum kızım çok zeki bende her yerde dile getiriyorum....

beceriksiz ebru, sen de burada çene mi çalıyorsun... hatta Alişle ilgilenmeyeyim diye eve de gitmezsin fazla mesaiye kalırsın :)

ebrucum alişin dans etmesini gözümde canlandırdım, off ne komiktir ya gerçekten....

bu arada tubacım teşekkür ederim önerdiğin için cd , bende almayı düşünüyordum birkaç şey. biz bu aralar wii ye sardık oradaki step hareketlerini falan yapıyor cimcime, tabi stepten başka herşeye benziyor....

odtü koleji ile ted arasında kararsız kıldık, ama ted rüzgarı sınava soktu, sınavda üstün yetenekli çıktı, burslu okucak kuzum benim zeka küpüm... annesi kolay yetiştirmedi onu:)

selam kizlar hosbulduk
nasil olayim bomba gibiyim :)

demetcim aliste iyi kosturmak ve dansetmekle mesgul
sizin biciriklar nasil bakalim
erdenay tamamladi mi 32 disini :)
canim benim yaaaaaaa 17 dis hayatim bazilarina oda batiyor ama neyseeeeee
ebru amerikaya yerleştinizmi??
ne amerikasi kizzzzzzzzz ben saf kalmisimmm

allahhhhhhhhimmmmmmmmm gulayimda gelmisssssssssss aaaaaaaaaa gulay ben ruzgara hic yaksitiramadim ben simdiye unv boittrmisdir diyodummmm

anlamam mı tatlım koptum burda gülmekten.
aaaaa gülaycağımla ebrucum gelmiş hoşgeldiniz kızlar. bebişime nar yedirdim geldim bende heryer leke oluyo valla ne meyva şu nar yaa. tırnak aralarıma kadar kıpkırmızı olduk :)

sümeyye sen nasılsın?

nihal maşallah sana canım hem iki çocuk hem de gezmeler maşallah maşallah... ben daha birinin hızına yetişemiyorum, sen iki taneyi halledip geziyorsun bir de...

ay gülay gülmekten karnım ağırdı üstad yaa :) akşam akşam ne iyi geldin piyango gibi

narı tane tane mi yiyor tubacım, ben daha hiç cesaret edemedim. ama rüzgar da avakadoyu çok seviyor. yarım avakodoyu biraz sütle ezip içine bal koyuyorum 1 çay kaşığı, kalan tabağı da ben yalıyorum, gerçekten çok yararlı tavsiye ederim. hem bağırsakları çalıştırıyor, hem de çok besleyici.

aferin rüzgarıma :))

demetçim işten de çıkmıştı amerikaya gidiceklerdi benim bildiğim tabi kendisi burda o söylesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…