• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

demet tuba saolun kizlar insallah gecer kusmaz artik 2 gundur ne kadar uzuldugumu size anlatamam
resmen dert oldu icime yaaaa

simdi uyuyor bakalim uyaninca emer o zaman kusmazsa biraz rahatlicam

slm kızlar bu site beni deli etcek...hata verip dururyor...neyse...annemi soran arkadaşlara tşk ediyorum.annem pazar günü ankaraya gidcek rahatsızlıgının akibeti o zaman belli olcak :( kafasında kemik büyümesi varmış :(( anneme dua edin kızlar kötü bişey olmasın.
kızıma bugun aşılarını yaptırdık...off ne kadar deldiler bebegimi öyle yaaa.el kadar bebege çok fazla aynı anda okadar aşı.bakalım fitilini verdim uyuyo inşallah ateşi yükselmez.aslında geçen hafta yaptrıcaktık ama bu haftaya kaldı hastalıgı yüzünden bogazı enfeksiyonlanmıştı geçen hafta..bugunu bi atlatırsak bidahaki aşımız 5 şubat.
yalnız anlamadıgım bişey var.burdaki tartı taş devrinden kalmış heralde.hassas terazi degildi.eliyle bişeyler yaptı ebe tarttı fılan 5200 dedi bence yanlış çünkü kızım 2 aylık kontrolunda 5500 dü kilo alacagı yerde vermiş olamaz demi kızlar.

Son düzenleme:
Selamkızlar ne zaman siteye girsem problemvar takılamıyorum.
Uzun zamandır yoktum umarım hepiniz iyisinizdir. Ben de işe başlayanlardanım. Kayın validem geldimanisadan bebeğime o bakıyor. İşe başladığımın akşamı oğlum ateşlendi. Allahtan 1 gün sürdü ve geçti soğukalgınlığıymış.Artık buraya bile vakit ayıramıyorum. BAğımlılık yaptı aklım hepburda ama fırsat bulamıyorum..
Sizi ve bebişleri öpüyorum.

SELAM KIZLAR CANIM SIKILIYODU NETTE GEZİNİRKEN 2 AYLIK BEBEKLERİN SOSYAL GELİŞİMİ VE ALGISAL GELİŞİMİ HAKKINDA GÖZÜME BİŞEYLER TAKILDI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİMa.s(bebeğin ağzından :)) )

Dış dünya daha çok ilgimi çekmeye başladı; etrafta ne kadar çok yeni ve değişik şey varmış böyle! Gün içinde daha uzun saatler boyunca uyanık kalıyorum ya artık, annem beni bu yeni çevreye alıştırmak, dikkatimi ve algılama yeteneklerimi geliştirmek için bir sürü oyunlar yapıyor bana evde. Müzik çalıyor, şarkılar söylüyor, renkli ve parlak objeler gösteriyor bana, bunlarla oyunlar oynuyoruz. Eskiden iki renkli, basit objeleri incelemeyi seviyordum, meğer etrafta bir sürü bol renkli, parlak, karmaşık objeler varmış, ne kadar da ilginçler!

Duyduğum seslere tepki veriyorum artık; bazıları çok korkutuyor beni, bazılarını ise çok seviyorum. En çok annemle babamın seslerini seviyorum; bir de evin içinde annemin sesini takip etmeyi ...
Değişik sesler çıkarıp birşeyler anlatmaya çalışıyorum etrafımdakilere ama hala ne dediğimi anlamıyorlar sanırım! Daha çok uğraşmam lazım.

Oyun: Bu dönemde benim en çok ilgimi çeken oyuncaklar hareketli, müzikli, parlak renkli ve basit biçimli olanlar. Tabii annem bu oyuncakların tek parçadan oluşmasına, yutabileceğim kadar küçük olmamalarına dikkat ediyor. En çok da plastik halkaları, çıngırağımı, asılı oyuncakları olan oyun minderimi ve müzikli, çekilen oyuncakları seviyorum.

canım sendemi başladın mamaya ee peki kendi sütünü hiç vermiyosun

ilk başta kendi sütümü veriyodum canım kilo almıyodu yaramıyodu <mamaya başladık şimdide hiç yok denecek kadar sütüm damla damla ama yinede veriyorum

kizlar oglum fiskirtarak kusmaya devam ediyor hemen doktora goturuyoruz
dua edin nolur ciddi bisey olmasin

canım umarım önemli bişey yoktur benim kızımdada doğduğundan beri reflü var fışkırtarak kusuyodu ve kilo alımını engelliyodu ilaçla geçti şimdilil ama inek sütü alerjisi olan bebeklerdede kusma olabilirmiş

flower85 sendemi bizdensin...aynen bende öyle senin gibi damla damlada olsa veiyorum anne sütü :( ama yogun olarak mama veriyorum offffff offffffffffff

bu ne yaa sinir olmamak elde değil binlerce üyesi olan bi siteye hiç yakışmıyo

ebrucum güzel haberler ile gelırsın inş. alişimizin bişeyi yoktur umarım

sivaslı senin nasıl sütün artmadımı kaç ml çıkıyo benım biraz arttı gibi 3 saatte bır 50-70ml arası çıkıyo ama tabi yetmiyo:((((mamaya devam

gülcan senin gene iyiymiş benim okadar bile çıkmıyo...5-6 saatt bir sagıyorum ben zar zor 60-70 cc çıkıyo...artmadıda...zaten sag gögsüm körelmiş emmedigi için ucu yokta...artık bi an önce 4.ay gelsinde ek gıdaya geçelim diye bekliyorum.

tülaycım sağol cevap vermişssin. eksik evrakla gittim sadece viziteler vardı. inanılmaz ama sorun cıkarmadı kadın kendısı hallettı. bazı evraklar dosyamdaymıs zaten hastane yollamıs. ama dogum kagıdım yoktu:) salı gunu paranı alabılırsınd edıler. bunuda hallettık.

dilek özge çok zor evlatlardan ayrılmak.psikolojınızdeki dalgalanmalar çok normal. ama tesellimiz hersey onlara iyi bir geleck için.. ben daha başlamadan garip oldum. tam günüm hesaplandı.. 1 subatta baslıyorum bende:(

gülcan senin gene iyiymiş benim okadar bile çıkmıyo...5-6 saatt bir sagıyorum ben zar zor 60-70 cc çıkıyo...artmadıda...zaten sag gögsüm körelmiş emmedigi için ucu yokta...artık bi an önce 4.ay gelsinde ek gıdaya geçelim diye bekliyorum.

benimde sag gögüsümden 40 çıkıyosa soldan 10cc anca çıkıyo..valla bende 4.ayımız dolsun yavaş yavaş başlıcam canım yaaa hatta bana dr az az elmasuyu ver demişti ama ben vermedim hiç

meryem mrb gaz sorununuz nasıl oldu azaldı mı biraz,senin 55 günün var daha canım şimdiden sıkıntıya sokma kendini

selam kzlar..herkes nasıl bakalım bugün yine zar zor girebildim siteye.. ya birgün hiç açılmazsa diye felaket senaryoları kurdum kendi kendime.. bütün günün stresini burda atıyom valla.. sanki arkadaşlıma kahveye gitmişim gibi rahatlıyo içim..

kız öyle 5-6 saatte bir sağarsan sütün artar mı hiç :oklava:daha kısa aralıklarla sağ..

selündür ne konulular birikmiştir yaw dişciden gecen acı dolu anlar kayınvalidemi hacdan karşılama durumları nihayet kavuştum k.k ma :) geçmişe bi dönem bakem

bu arada kızımı kontrole götürdüm kilomuz 4.800 den 5.750 boyumuz 57,5 ten 58,5 olmuş kilodan memnunuz ama boyumuz çok yaw :(

selam gülcancım. çok sükür azaldı. geceleri biraz uyumaya başladık artık. ama sımdıde ben uyuyamıyorum. ben uykusuzum ama oğlum uykulu en azından:) sizde durumlar nasıl?
sıkıntıya sokmuyorumda arkadaslar yazdıkca benımde içim acıyor gülcan..

Back
X