2009 Eylül Anneleri

ya bizimki oynamayı bilmiyorki oyuncak ver 5dk hemen sıkılıyor..birlikte oynayalım istiyor.zaten oturduğunu görmek nadirdir herdaim ayakta geçen otele gitmiştik orada bi teyze vardı ayyy bu torunuma çok benziyor seveyim dedi yakalayamadılar kucaakta durmaz hiç

maşallah tubacım doğa ma nazar etmeyelimm ne güzel ya birazda çocugun yapısıyla alakalı ağır çocuk doğa
bizimkiler çete ya, pc ye beni kesinlikle oturmuyo kendi geçiyo başına şuan uyuyoda rahatım yoksa nerdee
bizimde ilgisini çeken bişey olunca oynuyo bi müddet özellikle kapağı açsın kapasın kapaklı olsun mümkünse ama ben ona her defasında farklı ne bulayım :)))

hoşgeldin reyhan eve gittiğini ve uzandığını hayal et

Son düzenleme:
ben de çok yoğunum, off kızlar rüzgara bayram için bir elbise hazırlıyorum daha doğrusu elbiseyi aldım da ben ona ekstra bişeyler dikiyorum, kısmet olursa buraya koyarım resmini. çok güzel olacağa benziyor....

ayy sağol canım.. yemiş kadar oldum.benim eltimler var ankarada inşallah gelmeye fırsatımız olursa görüşürüz. ne hamaratlık maşallah.. bende badeye baktım bayramlık ama çok hoşuma giden birşey bulamadım.. burada çok fazla çocuk giyimde yok zaten..

Allah seni iyi etsin. bak ya kokoş anaya bak. almış elbiseyi süsü az gelmiş süs ekliyo bayramlık falan yok bu sene bu bayram doğaya ki geçen bayramda yoktuzaten :) yine burada olmayacağımız için ne giyeceğininde önemi yok :) şu bayramlarda gitmek nasıl keyif veriyo kızlar anlatamam. çünkü ilk evlendiğimiz de bayramda gitmiştik gene bi tarafa kaynanam açıp eşime duygu sömürüsü yapmıştı görümcemle. işte haber vermeden gittiniz görümcemin oğlu güya sabaha kadar ateşler içinde dayı demiş. Ya allah aşkına kızlar böyle birşey mümkün mü düşünsenize bi. insan babasına yapmaz bunu ne ateşi. sonra döndük kaynanam dedi ki neyse bayram bayram iyi gezdiniz bidaha nerde gideceksiniz görüp göreceğiniz budur. ben bi sinir oldum tabi o gün bugündürd her bayram kaçarız :))))))))))))) hemde eltilerin görümcenin laf sokmasına falan bulaşmamış oluyorum onu öp bun uyala niye gelmiyosun sen çok uzaksın hepimize falan :) bayramlık falan almıyorum hiç kendime ne giycem derdi yok. zaten eltilerim çok kilolu bana minik beyinleriyle laf sokmaya çalışırlar her bayram. hep bana derlerdi ki dur bakalım daha doğum yapmadın doğurda görecez seni. doğurdum ama bişe gördükleri yok allahıma şükür. dün gene almışım 34 beden mini bi kot kendime. obaaaaaaaaaaaa yandan yandan. süper oldu valla. bide bacaklarımın arasından tren geçmese. ehehehehehe

ya kızlar size bir soru biraz komik ama çok karasız kaldım cumartesi akşamı büyük bir yemek var siyah kısa elbise aldım sizce ten rengi çorapmı yoksa açık siyah varya o mu daha güzel olur altına siyah ayakkabı ve siyah ceket

kız tubaa ne diyeyim sana 34 beden haaaaaaa.. benimde iki eltim çok kilolu bende onların yanında kendimi çok narin hissediyom...
bizde bayramda arkadaşlara gitcez balıkesire amacım bayramlık almka değilde bu sene hiç hoşuma giderek birşeyler alamadım badeye şöyle güzel bir elbisesi olsun istiyoma ma istediğimi bulamadım bir türlü..yoksa bende almam kendime bayramlık falan

hüsniyecim her zaman beklerim, bade hanımla tanışsınlar hem.. inşallah gelirsin yakın zamanda...

ay tuba güldürdün beni alem kadınsın. ay ben bayramları çok seviyorum annemlerin tarafı çok kkomik, teyzemler falan kalabalığız. hepimiz bir arada komik oluyor. ama bir yerlere gitsek iyi olmaz mı olurrrrrr..... 34 beden demek, inanmazsınız ama ben de bir arala 34 bedendim üniversitede ve kendimi şişman bulurdum o derece. ama şimdi bu rakama ulaşmak benim için hayal. muhtemelen 36 yı da görmeden göçer giderim bu dünyadan artık :)

valla rüzgara bir de bunu yapacam bayrama bakın dikişsiz bolero, kumaş alırım yarın, haftasonu hazırlarım... bakın linki harika modeli de.

~Ruffles And Stuff~: Tutorial: Easy No-Sew Flutter Cape With Armholes

ikiside güzel olurr.. dene evde ona göre karar ver..

benim kayınvalidemler bayramda annemlere gitmeme bile tahammül edemiyor tatile gitsek ne olur bilemiyorum..her annemlerden dönüşte bu sene iyi gittin saana uzun süre yeter diyor..sanki izin alıyorum giderken

ten rengi bence baştan ayağa siyahlar içinde olma

off en iyisi ikisinide deneyim yada olmazsa ilk 1 saat siyah diğer saatler ten giyeyeimmm :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…