kızlar ne güzel dertleriniz var sizin yaaa
benim eşiim yemek yapsa milletin ne dediğini asla takmam
hem kadın her işi yapacak diye bişey yok ki
eşiniz yemek yapıyor siz temizlik yapıyorsunuz
benim eşim mesela yemek de temizlik de yapmaz
ama millet ona da ösyleyecek laf buluyor
etrafa göre hareket etmek imkansız
valla bence maaşallah diyelim nazar değmesin
bakın burda eşi yemek yapan var yapmayan var :)
yaaaa kızlar yaaa güldürdünüz sabah sabah beni. millet kıskançlığından yapıyor.. gülaycığım o sana yemek yapsan iyi olur diyen hatunun kocası yapsa yemekleri gıkı çıkmaz sağda solda havasını atar. eminim yani kalıbımı basarım... resmen sinir oluyodur. benim eşim allah var yapılmış yemeği ısıtıp yemez ben evde yoksam. ama on gün yemek olmasın niye yemek yok idye sormaz alır bişeler atıştırır doyurur kendini. ama benim eşimde mesela balkonları yıkar evlendik evleneli onun işidir. ya genelde kadın yıkıyor zaten ama hani diyelim bi misafir gelecek pat diye verandayı falan o yıkar sitedekiler kılıbığa çıkarmışlar adını. hadi ordan be kocalarınız yapmıyoda biz kuduruyoruz diyemiyosunuz laf çıkarıyosunuz herkes işine baksın beni sinir etmesin dedim. birdaha sesleri çıkmadı :) eşim yemek yapsa hele birde keyif alsa var ya mutfağı ona bırakır bir daha girmem :) ama benim eşim benim dışımda kimsenin yemeğini yemiyor. eve gelen kadınların yaptığı çorbayı bile içmyor annesine giderken evde yiyip gidiyor. Ama Allah var seviyorum yemek yapmayı hele o sürekli iltifat ettikçe daha çok içimden geliyo.
Bir de gülay işte bu yüzden yurtdışında yaşamak istiyorum yurtdışında genelde sadece mutfağa hakim erkekler var ve kimseye giren çıkan birşey yok. vijdan azabı duyuranda yok. işte türk kadını böyle biliyor musun erkekleri önce tepelerine çıkarıyolar sonrada indirmeye çalışıyolar ama indiremiyorlar. ne olur yapsa oda insan değil mi? biyeri mi eksilir? boşver kızım boşver avrupai takılıyosunuz işte ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?