2009 Eylül Anneleri

şu ısırma olayı can havliyle yapıyo yavrucaklar bence yaaa
halil ibrahimde dengeldimi valla koparcak gibi ısırıyooooo

başlatmasınlar can havlinden.. napıyos onlara. gerçi benim kız daha keşfedemedi galiba kızlar ya bi kere bile ısırmadı. gerçi bunu söyledim ya akşama başlar :) hep öyledir biliosunuz eheh.

h.b sümeyye ne olsun ev hali canım
uyudu paşam hiç bi iş ellemedim bayram temizliğine saklıyorum kendimi
yicek bişiler hazılıyom bu arada
size de bi selam verem dedim
eymen nasıl? sen nasılsın mamur bacı???

iyiyiz çok şükür gün sayıyorum pazar günü memlekte gidiyorum aam daha valizi bile ortaya çıkarmadım c.tesi hazırlarım ..eymende çok şükür bizi uğraştırıyor işte.ama işyerinde Allahtan rahatım eve gidiyorum 5 dk mahvediyor kereta..

h.g nazan
aynen hemde hiç vakit kalmıyor
wc ye bile girmrye izin yok
nasıl ağlıyor yaşlarla görsennnn
hamdolsun yinede yavrularımız sağlıklı ya şükürler olsun binlerce

öyle allah sağlık sıhhat versin hepimize ve yavrularımıza mama sandalyesi olmasa hiç bişey yapamıcam mutfağa alıyorum yürüdüğünde çok tehlikeli emeklemeden yürüdüğü için oturup kalkmayı bilmiyo tutunarak kalkabiliyo ne olursa alıyo çekiyo birde çok asabi oldu kendini sıkıyo hayır dediğimde yumruklarını sıkıp titriyo

kek bi havuçlu kek yaprım. revanide haşhaşlı revani.ıspanaklı yaşpastada. klasiktir bende

kızlar bu sinirlenme halinde onun seviyesine inip onunla yumuşak ses tonuyla bir yandan yumuşak dokunuşlarla konuşacakmışsınız. geçenlerde yabancı bir kanalda seyrettim. bunu her defasında bıkmadan usanmadan yapıcakmışız.

tuba yaptın mı keki canım ama sana püf noktaları yazmıştın okudun mu sabahki mesajımda....

hüsniyecim valla payın hazır nasıl yollayayım sana...

öğlen yürüdüm, rüzgara toka aldım ve katia marka külotlu çorap. katiayı tavsiye ederim kızlar harika çocuk çorapları, resmen kadife gibi dokunduğunuzda... ekoseli lacivert kırmızı aldım...

Son düzenleme:
selam kızlar ...nasılsınız...

bebişlerden bahsetmişsiniz...bizim eymen de wc ye bile gitmeme izin vermiyor..kapıda bekliyor ve ağlıyor...sanki kaçıcam..:)))

şu an ütü yemek bulaşık ve temizlik beni bekliyor ...eymen kucağımda yazıyorum yazıyı...beni bi bıraksa da işlerimi yapsam..üstümde bir sürü yük var...

bu arada benim kocam eve gelir yemeği yer tv başına yada bilgisayar başına oturur bi daha kalkmaz..suyunu bile benden ister...düşünün eymen kucağımda tüm işi ben yapıyorum...dolapta ne olduğunu bile bilmez..ben evde yoksam eğer dışarda yer genelde...mutfakla evle arası hiç yok...tembel..:))...ama ister...ütü temizlik yemek ....yapacaksın...

Esin hoşgeldin.........allah yardımcın olsun benimde çok çalışmam gerek götürecekelrimi yıkayıp ütülemem gerek haftasonu kavuşturmalıyım..

merhaba kızlar
gülay boşver canım ya yapsın işte çogu kadının istediği birşey sonuçta sende çalışıyosun yan gelip yatmıyosun hiç suçluluk duyma o diyenler çekemediklerinden emin ol
benim eşimde sever aslında mutfak işini ama arada sadece zevk için şuan o da mümkün değil adam günde 12 saat çalışıyo
hüsniyecim test yaptırmışsınız temiz çıkmış çok sevindimmmm gözün aydın canım dün ben de havuçlu kek yaptım yollayım valla hemen
esincim yağızda aynı inan bütün gün ya kucagımda ya o benim peşimde yada ben onun peşinde dolanıyoz evde

kızlar sanırım alıştırmayla ilgili inanın bakın doğa benimle evde yalnızken gider içiredeki odalarda kendi kendine oynar. arada bir oyuncağını işte köpek falan gibi getirir bana taşıyıp öptürür ummah yap der bened yaparım tv izlerken yada bilgisayar başındayken o yine gider. bir de mesela kavanoz ve kapaklarını veriyorum küçük yoğurt kavanozlarından onlarla abartısız söylüyorum bir saat oynar.

Ama babası eve gelince kollar havada ehhh ehhh ehhh diye bi ses çıkarıyo. tanıyamıyorum çocuğu çünkü babası sürekli mesela içeri gitse panik peşine koşar. bana bağırır çocuk içeri gitti niye oturuyosun diye. bende gülerim rahadooooool derim. :)))))) o yüzden işte anlıyo sanırım babası evdeyken hep ya kucağına giedcek ya babası onunla oynayacak. bende rahat ediyoru mtabiiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…