2009 Eylül Anneleri

slm :))
ben geldim ikea ya gittik bugun bi kaç bişi aldım geldim :))

tuba 34 beden mavide ve gapte çok güzel kotlar vardı sen diyince söyliyim dedim :))

Son düzenleme:
hoşgeldin zeynep, iyi yapmışsın bizm de burada da mamak çöplüğünün oraya ikea açılıyormuş, mis gibi dimi. artık biz ikeadan çıkmayız karı koca. rüzgar içinde iyi olur, koşturur kalabalıkta.
birde ev küçük olup da 4 çocuk isteyince ikeadan başka yerden mobilya alma durumumuz olamyacak malum:) üst üste kat halinde yatıracaz bebeleri.ikeanın tasarımları çok güzel ya bayılıyorum valla....

he he filiz bence bence 1 bacağına ten rengi bir bacağına siyah renk giy :)

hoşbulduk canım evet ikea çok iyi oluyo bizede yakın sayılır gökşenin bir sürü eşyasını ordan temin etmiştik :)))

ooo hayırlı olsun zeynep.. neler aldınız.. bizede yakın sayılır ikea.. 1 saat mesafede hemen aydın izmir otobanının kenarında ..

Son düzenleme:
ikaenın tepsilerini seviyorum tepsi aldık sıvı sabunluk ve dişfırçalık aldım gökşen kıramasın diye mika bardak aldık :)))

tavuk makası ve sürahi aldık :)))) küçük şeyler yani :))

Kaç gündür siteye giriş yapamıyorum, şirketin yasaklılar sitesine de girdi galiba artık kk:)) aynı facebook gibi. Neyse sağolsun Gülayın yönlendirmesi ile bir site aracılığıyla giriş yaptım ama acayip yavaş açılıyor sayfalar. Bundan sonra sanırım bu şekilde bağlanacağım( Sizlerden naber?

Defne iyi canım sağol gökşen nasıl geçmişe bakamıyorum baksam başından kalkamam bir sayfa 1 dk'da açılıyor ama sanırım birşeyler almışsın ikeadan güle güle kullan canım.

Geçici bir dönemdir canım bu sıkma canını sakın bir kaç güne kadar düzelir inş oluyor ara sıra bu tarz iştahsızlıklar... Şu dişler bir çıksada kurtulsa kuzucuklar.

aynen canım :)

defne artık yürüyo dimi ??? özlemişim seni iyiki geldin :) araştırmalara devama dimi bizimlede paylaş :)

ah bu dişler ahhh kocamanlar hak veriyorum kolay çıkmıyolar 3.azı dişimiz çıktı 4.yolda bu kadar dişle kuzu parçalar ama pirinç bile yutmuyo tükürüyo çiğnemek istemiyo hala yoğurt çorba hafif pütürlü ne olcaz böyle

bu arada ikea bize de yakın forum carrefour ikea pratiker bauhause müthiş gezilerimiz sadece buralarda olabiliyo arabamız var sözde ama ilçe sınırları dışı bize yasak maalesef eşim çok üşengeç

pardon :)) evet bayrampaşadan bahsediyorum karşıya geçmek için tam kandırdım kgs yok dedi yine yırttı benim herif ümraniyede alışveriş için bir sürü yer varmış duyuyorum

ALEMDAĞ caddesini diyosun galiba o kadar özel bişi yok bakırköy daha iyi yada fatih bana göre eskiden o yakadan oturuken alışverişimi orda yapıyodum şimdi ümraniye üsküdar altunizadeye talim :))

bu arada huzur ümraniyede ters yerde bahsettiğin caddede değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…