2009 Eylül Anneleri

iyi yolculuklar benimde son iş günüm izine çıkıyorum çokkk mutluyum cumaları çok severdim zaten bugün daha bi sevdim..

ohhh dokuz günlük tatilde var önümüzde. sonra doğa gibi siz yaklaştıkça sizi itmesin yalnız. bizim ki o mod galiba fazla öpüyoruz biraz sıkılıyor :)

üstüne de benim bi hafta yıllık iznim var etti 16 gün
oohhh yandaannn
yok bizimki öpülmekten falan hoşlanıyo
hatta doğduğundan beri herkes haşin sever edayı
sıkrsın sarılırsın sallarsın ısırırsın öpersin güler hanımefendi
mest oluyo

günaydın herkese kızlar...

eylülcüm evet birlikte oyun oynayınca uysallaşıyorlar haklısın. dün de ben kanepede uyumuşum eve gidince, bir baktım saçlarım birileri tarafından çekiştiriliyor. ama asıl ele başı eşim. yön göstermiş, fıs fıs çek kızım çek kızım diyor... birden uyandım ikisi de koşar adım tüydü hemen. rüzgarda farkında aslında kötü bişey yaptığınında , işte babası:)

bu arada sabah rüyamda gördüm sanırım kumaşçıya gittim sabah sanah kaşe kumaş aldım, aşağıda ki dün verdiğim linkteki boleroyu yapacam rüzgara haftasonu , akşam geç saatte yattığımdan uğraş oluyor bana.
linki de bu bakmayanlar için:
~Ruffles And Stuff~: Tutorial: Easy No-Sew Flutter Cape With Armholes

ebrucum inşallah biran önce kavuşursun Alişe, nasıl özlemişsindir tahmin edebiliyorum...

bu arada tubacım iyi yolculuklar size, tabi özleriz seni... sümeyye seni de özlücez.

biz buradayız tuba, eşim sınava hazırlanıyor, bu arad geçen face de yazmıştım gördün mü eşim senin sınava hazırlandığın kurumda görev yapıyor canım. burada ismini söylemek istemedim:)

gülay verdiğin linke baktım çok güzel ve kolay gözüküyor bende çok severim uğraşmayı ama örgü favorim benim.

selam kızlar nabersiniz? evdeyim yeni laptop aldık şükür kavuştum sizlere gerçi poyrazla çok zor kıskanıyor laptopu ve hep başında oynamak istiyor

hoş geldiniz kızlar.bircan hayırlı olssun evet çocuklar bişeyle fazla ilgilensek kıskanıyorlar hemen
bizimkide bilgisayarın ışığı yansa hemen kucak istiyor..

Son düzenleme:
nasıl olalaım okul ev bade üçgeninde koşturuyom.. arada bir aklıma geliyon valla ben bu haldeysem nihal ne yapıyo acaba diyeee.. asıl sen ne yapıyon.. miniğin çok tatlı maşallah

nasıl olalaım okul ev bade üçgeninde koşturuyom.. arada bir aklıma geliyon valla ben bu haldeysem nihal ne yapıyo acaba diyeee.. asıl sen ne yapıyon.. miniğin çok tatlı maşallah

napıım canım ev iş çocuklar yemek ütü offf kafam çok doluuu hiç iş bitmio hergün yapsan fazlasıyla çıkıo yine sanırım yardımcıyı her hafta almam gerekicek 15 günde bi olmuo allahtan eşim çok yardımcı bana hafta sonları mesela tanayla hep o ilgilenir geceleri uyanır seslerine alır uyutur... yemekleri ben yaparım hazırlamasını o... evi toplar dağılmışsa falan çok büyük bi avantaj bu benim için.. seviom gıcığı :) ah be yavrumm şimdi sana aman tek çocukta ne var ki diyesim var yalnış anlamayın ama bana tek çocuk çok basit gelio artk.. 2 .çocukla uğraştıktan snra :)

ee tabi artık sen tecrübeli anne oldun.. maşallah ne güzel eşinwe yardımcı oluyo ama yinede sende altından kalkabliyosun gördüüm kadarıyla helal olsun.. ama bu bıcırıklar için hereşeye değiyo bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…