2009 Eylül Anneleri

zeynep kesinlikle OLASILIKSIZ ( okumadıysan tabi)
bir de Ahmet Ümit "İstanbul Hatırası" okurken çok sürükleyici ve zevkli bir kitap ( finalini çok beğenmedim onu da belirteyim tabi)

Zeynep
Philippa gergory Tüm serisini okudum Tudor hanedanlığını ve 8. henrynin karılarını kızlarını anlatıyor ( biraz şehvet içeriyor ama bence değer güzeldi )
Elif Şafak sen okumuşsundur ama tüm serisi güzel biraz baba ve pi sarsıcı , aşk çok güzel bence
Ayşe Kulinin Kitapları

aklıma geldikçe yazarım daha .

yasemincim uçurma avcisı birincisi ardından seninde okumuş olduğun nin muhteeşem güneşi okuycam ayarladım .:))

eylülcüm olasılıkısız epey oldu okuyalı empatiyide okudum oda güzel di :))

sümeyyecim kitap tavsiyelerini tek tek yazdım çoğunuda okumammışım sağol canım :))

nasılsınız kızlar
oğluşu uyuttum, pencereleri sildim bende bittim ama
geçmişi okuyamadım bi türlü dün geceyi okudum o kadar.
ebru sunum hazırlıyormuş yazık kıza ya evinden ayrı
inşallah sunumu iyi geçer.
( başlarım sizede sunumuzada derse şaşırmam:))

kızlar su çiçeği aşısını yaptırdınızmı??

üzülme yasemin ben senin için gezerim bol bol...evet uzun tatiller temzlik için çok iyi bir fırsat oluyo bende sevmem evde kalabalık ama eşimin malı çok kıymetli birşeyi atana kadar canım çıkar..
ne güzel kitaplardan açılmış konularr.. ben unuttum bile okumayı

Millet kurtlar vampirler diye ortalıkta yıkılırken ( alacakaranlık ) ben bebiş derdinde olduğum için , geçenlerde yeni izledik 3 seriyi de sevdim , belki onun kitaplarınıda alabilirim ...

yasemincim gregorry nin kitaplarından sadece boleyn kızını okudum :)) çok güzeldi filminide izledim ağlamıştım :))

diğerlerinide not ediyorum hemen :))

Selam Filiz Güle güle kirlensin pencerelerin ...
Ben yarın kontrole götürünce sorucam 1.5 yaşına kadar demişlerdi ama teyit ettirmem lazım , olmazsa bayram öncesi yaptırırım .

filiz hg canım :)

bayram temizliğimi :)) ben hiç dokunamıyorum camalara başlasamda bitmez okadar çokki o yüzden camlar bana ben camlara bakıyoruz :))))

su çiçeğini yaptırdım canım ben geçen ay

yasemin bende yarın götürmek istiyorum
ama ateş yaparmı bilemiyorum
malum bizimki ateş yapmaz denilen tüm aşılarda ateşlendi.
hüsniyecim ateş yaptımı?

bizde yaptırdık çok şükür ateş yapmadı.....kim calpol vermeden götürmüştüm..ama eymen hiç bi aşısında ateşlenmedi maşallah deyimde

gökşende ateş yapmadı zaten yapmasın diye aşıdam hemen sonra ağrı kesici calpol verdim bi tatlı kaşığı ..

yasemin bende istanbuldayım bi yere gitmiyoruz biz bayramlarda aile ziyaretleri gerisi evin içinde geçiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…