2009 Eylül Anneleri

ee tabi artık sen tecrübeli anne oldun.. maşallah ne güzel eşinwe yardımcı oluyo ama yinede sende altından kalkabliyosun gördüüm kadarıyla helal olsun.. ama bu bıcırıklar için hereşeye değiyo bee

hiç sorma valla heleki tanem gülmeye falan başladı artık çok sevindirik oluorum :) bide ağladığında sesiyle siteyi inletmese daha memnn olucam

Selam öyle bir göz gezdirdim geçmişe, sanırım herkes ii. Ben çok zor şartlar altında bağlanıyorum buraya maalesef Hüsniyecim dün sana yine msj attım ama gelmemiş olabilir hata verdi çünkü. En kısa sürede tekrar yazarım uzunda yazmıştım sinir oldum bu duruma.

hiç sorma valla heleki tanem gülmeye falan başladı artık çok sevindirik oluorum :) bide ağladığında sesiyle siteyi inletmese daha memnn olucam

oyy oyy yerim onu ben büyümüş bile..valla biz unutmuşuz bile o günleri bazen çok özlüyorum ..özeniyom hatta resimlerine baktıkça

hoşgeldin dilek..aman bu site kısıtlamalarıda insanı canından bezdiriyo.. yok canım msj gelmemiş olsun sinir olma.. dfnecik nasıl

işte geldim burdayım :) offf kızlar birden üstüme miskinlik çöktü, hiç çalışasınm yok, yanıma çayımı alıp böyle keyim yapasım var...

yasemin, dilek hoşgeldiniz.

hüsniye bade nasıl tatlı olmuş, valla bizim kızların iki tel saçıda olsa neredeyse topuz yapacaz, şekilden şekile sokuyoruz saçlarını. badenin de çok ttalı olmuş....

herkes uykucu anlaşılan bizim yemektede yoğurt vardı güneşte var masamda camın önünde şimdi uyuyacam bende

Ofis sıcak bende öğlen yoğurt yedim mayış mayış geziyorum , of ya sıkıldım .Bir de ortam gergin ben de gerginim herkes birbirine patlıyor nedense .

Son düzenleme:
sümeyye yok mu sizin orda kena kuytu bi yer daya kafanı kestir azcık
ben ekrana bakarken bile uykuya dalacam kafam düşecek nerdeyse

öğlen tatilinde bile kapımı kapattırmıyorlar.aaman neymiş herzaman müdürün misafiri gelebilirmiş..bende azönce masanın üzerine kafamı koydum baktım gözler gidiyor kalktım

ayy bende de var aynı miskinlikk.. bugün bitsede iki gün evde kayif yapsak dimi...
sağol gülaycım yaa.. işte bizde iki tel saça on tane toka takıyoz ama allahtan seviyo süslenmeyi hiç sesi çıkmıyo taranırken.. nede olsa başak burcu..
hoşgeldin yasemin nasılsın.. bayramda senin memleketine gidiyomm

bu arada kızlar kitap listesi yapıyorum alıcaklarım için :))

sizinde okuyup tavsiye ettiğiniz kitaplar varsa söyleyin not edeyim :))

bide gülaycım rüzgarın uyku düzeninde vfilan yardımcı olan bi kitaptan bahsetmiştin adını söylersen sevinirim :))

ayrıca bugune kadar kuzularımızla ilgili okuyup deneyip memnun kalan zeka gelişimi vs aktivitelerle ilgili kitap cd vs tavsiyesi olan varsa bekliyorum :)

Hadi ya , ben gitmiyorum hiç bir yere ... kardeşim gelecek belki ondan sonrada askere gidecek . Evde yapılacak bir sürü iş var ,toparlama verme , sadeleştirme ,temizlik . Tam bir fırsat benim için yoksa asla yapamam .Evlenirken insan açgözlü oluyor , şu an kullanmadığım dolu eşya var bir göz gezdiricem bakalım .

roman tarzındamı kitap istiyorsun
Jean-Christophe Grange ın leyleklerin uçuşu ve kurtlar imparatorluğu na bayıldım
dan brown da vincinin şifresi ve melekler mekanı
birde lisede stephen kıng hayranıydım

Ben uçurtma avcısını bir solukta okudum çok güzel hatta harika bir kitap ,2. de var Bin Muhteşem Güneş (sırasını bilmiyorum belkide bu ilk ) o daha da güzel ve insanın içine oturuyor .Şimdi Limon Ağacını okumaya çalışıyorum ama tıkantım pek bana göre değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…