2009 Eylül Anneleri

Benim ailem Balıkesirde gitmeyi çok isterdim ama arefe günü belli değil , kurban kesicez bir de benim koca ailemin yanında sus pus oturuyor sinir oluyorum en iyisi efe otobüs yolculuğuna geldiğinde ikimizin gitmesi olacak . Çok şükür ailem beni yanlız bırakmıyor , sık sık geliyorlar .Bizim 6. ay aşımız çok fena olmuştu onun dışında bir sorun yaşamadık .

bende sırf eşim için biraz geç gitmek istiyorum aslında sorun ailemde babam hala evlenmemi kabullenemedi başta istemedi şimdide çok seviyor ama eşimle çok nadir konuşur..eşime enişte diye hitap ediyor..

aman işte ben alıştım artık bu huylarına , ama ailem hala kabul edemiyorlar bende diyorum beni ve efeyi görüyorsunuz ya boşverin gerisini :))

ya çok üzülüyorum ama aslında babam çok sever eşimi niye böyle yapıyor anlamıyorum

benim eşimde annesi babası hayatta olmayınca anne ve baba demek istemiyo bi başkasını annemle babamda ilk şaşırdılar sonra alıştılar saygı duydular şimdi sorun yaşamıyoruz

bir kız annesi olarak diyorum ki.. kolaymı öyle büyüt ver elin oğluna.. bende zor alışırım sanırım hatta gıcık olurum enişteye.. aileniz sizi mutlu gördükçe alışırlar merak etmeyin

ayy evet yavaş yavaş alışıyor ..düğünümüze yabancı gibi gelmişti arka sıralarda oturmuştu bunlarda gelişme aslında en azından arada sırada konuşuyor..

evet babam zaten evlenecem diye yapmadığını bırakmadı beni isterlerken eşime tlf açtı beni kızımdan ayırmayın ben uzaklık istemiyorum .kızımı aban beni kızıma hasret bırakmayın gidin kısmetinizi başka yerde arayın dedi daha neler neler

Bende bir oğlan annesi olarak diyorum ki farkı yok , evlendiğinizde başka bir aileye karışıyorsunuz herkes herkesin adetlerine saygı duyar ve sahiplenirse sorun olmaz . ben alıştım eşimin bu yabani huyuna , genel anlamda hep böyledir başka insanların yanında konuşmaz falan hatta bana derler sen nasıl anlaşıyorsun diye artık bende anlaşamıyorum diyemiyorum .O yüzden oğlumu büyütürken asla zayıf bir anne olmayacağım , ki beni düşünüp kendi yuvası yıkılmasın ya da sarsılmasın .

vayy kız sümeyye bu ne sevgi böyle...benim babamda nikahımda yapmıştı.. bu kadar belli etmesi ama kızım eminmisin bak vazgeçebilirsin diye sordu durdu.. bir vazgeşsem çok mutlu olacaktı

Kızlar size bir soru , bizim oğlan hala tam pütürlüleri yiyemiyor ,pilavdı makarnaydı Bir de kek gibi hamur işi gibi şeyleride yiyemiyor ben de haliyle yesin istiyorum . Bu tarz şeyleri nasıl yediriyorsunuz bir de ana öğün gibi mi oluyor ara öğün gibi mi ?

kızlar aranıza katılamıyorum, son yılların enyoğun günün yaşıyorum, oysa muhabbet de tam bana göreymiş:)

tabiki farkı yoktur yasemin.. evlat sonuçta ikiside aynı..napcan eşinin huyu öyleyse yapacak birşey yok siz mutluysanız herkes alışır zamanla

eymen domatesi çok seviyor yemediği şeyleri domatesle veriyorum kahvaltıda domatesle peynir,, domatesle yumurta..

yasemincim ben öğün olarak yediriyorum pilavı filan kek tarzı hamur işlerinide eline veriyorum kendi yiyo o daha çok ara öğün oluyo .

alıştırmak için bişi yapmadım biz epydir katı şekilde rahat besleniyoruz çok şükür sende yavaş yavaş alıştırısın merak etme sürekli eline ver sakınma kendi kendine çok güzel öğreniyolar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…