2009 Eylül Anneleri

Ooo muhabbetten ne kadar geri kalmışım yaa , hoşbulduk bu arada.

Yasemincim eşlerimiz birbirine çok benziyor bizim , benim eşimde genellikle ilk tanıştığı insanlara veya tanışsada pek hoşlanmadığı insanların yanında sus pustur. Yada birine kızdıysa hiç takmaz karşısındakinin ne düşüneceğini , asar suratını. Anne ve babamın yanında da öyle çok uzun zamandır nerdeyse hiç konuşmuyor ama bunun sorumlusu eşim değil annemler. Çok kırdılar bizi, hadi ben canlarıyım konuşmak durumundayım ama o mecbur değilim ve hak veriyorum kendisine belki seninde bilmediğin birşeylere takılmıştır eşin, üzülmüştür yada kırılmıştır.
Kitap : uzun zamandır hasret kaldığım. Tamam çocuk eğitimi ile ilgili kitaplar okuyorum kısıtlı zamanımda ama şöyle roman keyfimce roman okumayalı uzun zaman oldu. Evde olsam çok kitap tavsiye edebilirdim ama şu an işyerimdeyim aklıma bir tane bile gelmiyor:))Zaten iş yoğunluğum son gaz devam ediyor...

Selam Demet ,
Normalde KV dede yiyoruz biz ama dün gece taze barbunya ve pilav yaptım . Bugün yemek için eve gidicem oğlan babayla gelecek , hafta sonu öncesi hazırlık .

demet hoşgeldin nasılsın, gittin mi yoksa

hb kizlar ya soyle okudum da hepimizinki ayniyaaaaaa
ama yasemin sanki benim halimi anlatiyomussun gibi geldi tasbiiiiii uyku sorununuda eklersem 2 saat uyutmaya calisiyorum abartisiz kucagimda uyuyor yatagina koyunca ciglik cigliga agliyorrrrrrrrr
yemekde benimkiside istahsizzzzz
yasemin kac kg oglusunnnnnnn

kızlar gökşeni yedirdim bulgur pilavı ve ayranı içiridm çook mutluyum :)))

yahu hep böyle olsa mutluluktan uçarım herhalde:))

dilek hg :))

yasemin ben hiç kaşık çatal almadım gökşene evdekilerle yedirdim acaba o kaşıklardan alsam yemesine bi faydası olurmu

bende evde tatlı kaşığı ile veriyorum yolda biryere gittiğimizde falanda milupanın yanında hediyesi vardı kapaklı kaşık onu kullanıyorum iyi oluyor..

Zeynep benim evde set set mama tabakları , suluklar , biberonlar , silikon kaşık çeşitleri yok anam yok alakası yok tamamen kendi ruh sağlığım için çocuğu etkilemiyor yani ...ha yeşil kaşık ha mor :) Hep aynı hep aynı .

Hb zeynepçim..

Ben mama kaşıklarını ikeadan alıyorum set halinde satılan kaşıkları 18 parça (kaşık,çatal ve bıçak) şimdiye kadar iki takım aldım bir türlü dayanmıyor çünkü annemler yanlışlıkla atıyorlar galiba ya da biryerlerde kalıyor fiyatıda çok uygun olduğu için çok önemsemiyorum. Kaşıklarının boyutu çok iyi onların sayesinde ben daha az ağzına kaşık götürüyorum defnenin yemek saatlerinde:)

üzülme yasemin bu kadar elbet öğrenecek büyüyecek.. bak ne kadardan ne hale geldiler.. yemek yedirmek eziyet zaten bnde evde peşinde geze geze reklamlarda falan yediriyom.. bende tatlı kaşığı kullanıyom birde slikon kaşıklar var .. yiyen çocuk her şekilde yiyo kaşığa çatalabakmıyo..

o zaman bize gerek yok ama işte bi umut denemediğim şey kalmadı inşallah emmeyi bırakınca iştahı artar

isde o za,man yemek canavari oluyorrrrrrrrrrrrlar missssss
bizim aile pedegogumuz ole dediii bakalim bir umitttttt kisdan sonra bende birakicam erdenayi emzirmeyiiiiii
birde ana ara diyorsunuzya ogunlêre ve onlardan oncede elline birsey verildiginde hepsi ogun olarak aliyormus cocuk ve istzahi vardsa bile kesiliyormusss 4 saat olmasi gerekirmis enaz ogunler arasinda cocuk yemesi icinnnnn ve 6 saat ac kalabilirmissssss

bende almıştım o set kaşıklardan ama benim aldığım setin tatlı kaşığının derinliği az.. sulu şeyleti çok rahat yediremiyom.. ama benimde badeye plastik bardak almam lazım. çok hevesleniyo bardaklara sonra atıveriyo.. valla korkuyom birgün kötü kesecek bir yerini..

Ben kaçıyorum bugün erken çıkıyorum sağolsun genel müdürüm babamın hastanede yattığını biliyor ne zaman istersen yanlarında olabilirsin sen burayı düşünme , gün içinde yine istediğin zaman gidip görebilirsin babanı dedi. Bende ara ara izin bu şekilde izin kullanıp erken çıkıyorum. Yoksa hastaneye git, orda zaman geçir , eve gel yemek ye falan Defneye ayıracak zamanım kalmıyor. Öpüyorum hepinizi çok çok...

bende kıştan sonra bırakıcam belki baharıda geçiririm ama bi umut inşallah yer diye dua ediyorum demetçim dediğin gbidir inşallah :))

hüsniyecim ben de bardak pat diye yere bırıakıp kırdığı için gökşene dün ikaeda mika bardak aldım kıramasın diye :)

güle güle dilek.. çabucak çıkar inş hastaneden..
zeynepcim bir fırsat bulursam bende alıcamda çıkamadım artık hafta sonu bakarım

slm :) hafta sonu gönlünüzce geçsin :))

bizde babamızı gönderdik evi toplayalım yürüyüşe çıkıcaz gezmeye :)))

günaydın kızlar ahh ahhh bir ameliyat hala acı çeken eski haline dönemeyen toparlanamayan koca hemoroid ameliyatı olan yada bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…