2009 Eylül Anneleri

husniye gunaydin niye evdesin bakiiim
bizde dun arkadaslarla polonezkoye mangala gittik soylemesi yiptir :)
polonezkoy country club icerisinde hem mangal alani hem cocuklar icin oyun parki hem de hayvanat bahcesi var.
bazilari kafeste bazilari da ortamda serbest dolaniyor
alis cok keyif aldi koyunlari kuzulari sevdi
peslerinde dolandi kosturdu durdu bi ara koclar tos vurcak dye odum patladi

ya bu ağlama sendromu dışarı çıkarken var bizdede
her dışarı çıkşımızda ayakkabı giyerken biz yada ceketlerimizi giyerken
apt ayağa kalkıyooo

ayy bende yeni kitaplar almak istiyorum ama bugün çıkabilirsem

oğluşun da eksikleri var ama dışarda huysuzluk yapıyoruz bide hep kucak istiyoruz

nasıl yapcam bilmiyorum :S

Son düzenleme:
gülay listemi hazırladım en başa tracy hoog un kitabını yazdım sonrasına lüsyen sonrada kızım olmadan asla diye bi kitap tavsite etmişti sümeyye onu yazdım okumak içn evde 2 tane vardı listenin devamını daha sonra alıcam önce bunları bitiriyim :))

yalnız uçurtma avcsına perşembe günü başladım pazr günü bitirdim vaktim olsa daha da erken biterdi ama gökşenle bu kadar hızlı okuyabiliyorum :)))

maalesef zeynep çim ben hep tek hep yekim
kollarımın uyuşmasına filan alıştım ama
alışveriş yaptığım yeride karıştırıyoo halil ibrahim görsen

size bişi sorcam yabancılara davaranışları tavırları nasıl sizin yavruların acaba?

bizim hiç belli olmuyo bazısına yüzünü bile göstermiyo bazısına sırnaşıyo hiç çözemedim daha

meraba tülay hüsniye....

valla biz çok ağlamıyoruz neredeyse hiç, maşallah diyeyim.... hatta dün çocuk görmeye gittik arkadaşıma... onlarında kayınvalidesi ve kayınpederi evdeydi. maşşalh dediler rüzgara şimdiye kadar gördüğümüz en uslu kendi başına oynayan çocuk dediler... gerçektende rüzagr çok komikti, eve girer girmez evi dolaştı sessiz sessiz hiçbiyere ellemeden, sonra eline bezi aldı sehpaların altını üstünü sildi, sonrada halının ortasına oturup birkaç oyuncağıyla sessizce oynadı. normalde bu kadar değildir ama o gün ayrı bir sessizdi. nereyse gözlerine girmek için mi yaptı anlamadım....

ama bazen de inadı basıyor inatlaşıp ağlayabiliyor da...

ebrucum ya inşallah. ama bizim şöyle bir sorunumuz olabilir, şimdi iki günlüğüne falan gelecez eğer gelirsek, ikea ya çok yakın evleri anadolu yakasında teyzemlerin. en fazla ikea civarına annem izin verir gitmemize, gerçekten şaka yapmıyorum teyzemler asla bırakmazlar ayda yılda bir geliyoruz diye. ama eğer ayarlayabilirsek ve sana uzak olmazsa oralarda bir yerlere rüzgarla kaçabilirim çünkü bende çok isterim off eşimle gelseydik kesin uzun sürlei buluşurduk ama gelirsem mutlaka ayarlayalım sana uyarsa.

gülay cım o hal bizdede var gittiğimiz evi hiç bişi ellemeden dolaşmak istiyor öncelikle bizim evde hep öyle sanırım alışkanlık oldu
ve sıkılıp sevilmeyi hayatta sevmiyor, en sevdiği oyun koşturmaca birilerinin peşinde koşmak yada onun peşinde birinin onu koşturması

bizimde değişiyo gülay kiminin kucağına gidiyo (yengesi mesela ) ağlıyo deli gibi kiminede hiç bişi demeden elinden tuyup gidiyo :))

ama her zaman çoçukları daha çok seviyo kuzenlerinin hepsiyle çok güzel oynuyo gelip alıp götürüyolar onlarla oynayıp peşlerinden koşturuyo bi mutlu oluyo yeterki oynıcak birileri olsun :)))

işin zormuş canım ya ben tek başıma yürüyüş dışında pek çıkamıyorum yoksa gökşenin mızırtıları beni delirtiyo muhakkak yanımda biri oluyo kimse olmasa bile kızkardeşimi alıyorum :))

tülaycım erkek çoçuğu zaten koşuşturmalı oyunları daha çok seviyo bizimkide yeri geliyo erkek çoçuklaını aratmıyo kuzenlerin çoğu erkek olunca :)))

ama gökşen beni bırakıp başka evleri dolaşmaz tanıdık evlerse dolaşır halasının veya annanesin eviyse ama başka bi yerde benimle eynı odada olur eğer çoçuk yoksa :)))

sağol zeynepcim kızım olmadan aslayı okudum. ama dediğin kitabı alayım öyleyse, okumam lazım geceleri uyumuyorum artık en azından 1 saat okusam her akşam bana da iyi gelir. tracy hoogun iki kitabı var, 1 cisi Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler olanı zaten yarısından çoğu artık işine yaramaz. çünkü o dönemleri geçtiler. ismi Çocukluğa Geçiş Sorunlarına Mucize Çözümler olan 2. sini alacam.istersen içeriğine göz gezdirip al canım sende.

tülaycım gerçekten nasıl başarabiliyorsun o kadar işi helal olsun, bir de bir kaç saatliğine işin olsa oğlunu bırakabileceğim biri de yok diyorsun, herşeyi tek başına halledip işin içinden çıkıyorsun... valla Allah yardımcın olsun. ben bile şu durumda kendimi yorgun hissediyorum, düşün gün içinde annem bakıyor. ben sizin yaptıkalrınızın 1/10 ini bile yapmıyorum. sana çok kolay gelsin. hep sizi takdir ediyorum valla....

bu arada rüzgar her yabancıya gider güler, hatta kucaklarını alırlarsa göğsüne başını koyar. o derec sıcaktır. ama genelde sessiz ve sakin yapılıdır, kimseyi yadırgamaz.

zeynepcim adresi tam bilmiyorum ama dudullu olabilirmi, yani otobandan çıkınca çok yakın evleri.

istersen ayarlarsan ikeada buluşuruz zeynepcim ben mutlaka uğrucamikeaya çünkü.

gulaycim evet esinle gelseniz mutlaka esli organizasyon yapmamiz gerekir
ben cok iyi anlasacaklarina inaniyorum o kadar cok ortak nokta var ki :) mersinlikler ankarada yasamislar yemek yapmaktan cok zevk aliyorlar daha bir suru bulunur :)

ama madem bu sefer boyle oldu bakalim insallah ayarlayabiliriz.
sen geldiginde mutlaka ara haber ver

ali de pek durmuyor zaten yurumek ister oyle olunca bende ne bisey bakabilirim ne de alabilirim. tek basima gidemiyorum artik hicbir yere

cumartesi kizkardesimle h&m e gidelim dedik bayrampasa foruma.
cok komikti ya 2-3 km kuyruk vardi onunde. 20 tane felan gorevli var milleti sirayla iceri aliyorlar
icerisi ise daha beterdi o kalabalikta nasil birseyler bakip nasil alisveris yaptilar bilemiyorum
biz zaten kuyrugu gorur gormez tiris tiris donduk.

tamam canım içeriğine bakarım . d&r da baktığımda bi tanesinde tuvalet eğitimi 2 yaş sendromu filan gözüme çarpmıştı kitabın içerisinde bu bilgiler hangi kitabın içinde yer alıyo 1 mi 2 mi???

ebru ikoncanların bi çoğu gelmiş o kalabalığa sanırım para vermişler reklam için :)))

neyse anadolu yaksınada açılacakmış o zaman bizde bakarız :)) internet sitesine baktım güzel şeyler vardı ama yakından nasıldır bilemicem :))

gülay çok iyi olur canım ayarlarım bende :)

sevgileri dünyalara bedel canım sanırım dayanma sebebimiz bu
dün bircanla görüştük oda aynı şeyi söylüyor evde olmak çokkkk zormuş dieeee

evlatlarımız sağlıklı olsunlarda.. gerisi boş.ama bunaldığım da oluyor hele işten sonra eve kapanan biri olarak.ama hayat devam ediyor yapıcak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…