2009 Eylül Anneleri

tülay saç rengi değişmez ama biraz daha koyulaşırlar gökşenin 3 kuzenide öyle sarıydı epey şimdi koyulaşıyolar büyüdükçe

zeynepcim o dedigin kitabi bin muhtesem gunesi benim kayinvalide okumustu ve cok begenmisti bende okumak istiyorum.
biz aliye haftada 3-4 kez yediriyoruzdur balik.
su ana kadar levrek palamut, hamsi, cinekop felan yedi
mevisimi neyse onu yedirmeye calğisiyoruz

valla böyle sarışın yeşil gözlü çocuk olmak çok nadir türkiyede. inşallah değişmez, kıvanç tatlıtuğ gibi olur ileride :) tülaycım zaten saçları değişse koyulaşsa babasının kopyası olacak...

ben daha çok ana yemek olarak etli nohut, etli kurufasulye, bulgur pilavı yediriyorum kilo aldırıcı şeyler bu sıralar... çünkü yarım kiloya yakın vermişiz iki ayda, hareket çok yemek yok malum bizde:) ama eşime söyleyimde çorbasını yapsın bu hafta :)

Son düzenleme:
evet gülay bende 40 sene düşünsem oğlumun böyle olucağı aklıma gelmezdi hep babası gibi olucak die hayal etmiştim Rabbimin lütfu.hamdolsun.hepsi birer pırlanta yvarularımızzz ay bak sevesim geldi yavrumu

afiyet ossun ebru

Son düzenleme:
ebru sana da afiyet olsun :)

kızlar ben kaçar annemle bi ümraniyeye gidicem gökşene kilotlu çorap almam lazım bayramda giymesi için :))

bu arada balığı bol bol yedirin çok sağlıklı kalp ve damar sağlı için çok önemli hiç bişi yemesin ama balığı yesin diye uğraşıyorum bende

Ya yorucu gecti ama hava degisikligi iyi geldi
yula azdı çocuklarla epey yerlerde falan süründü ;p
haftaya da Rize'ye gidiyoruz esimin ailesinin yanına..orada daha fazla
yorulucam heralde ;(

iyi haftalar dilerim herkese

biz balığı haftada 2gün yiyoruz yağızda seviyo çok şükür hamileliğimde yiyemedim tiksinmiştim demek onada bakmıyomuş :))))

bizim hala üst ön dişlerin arası kapanmadı büyünce diş kapanır dedim ama yokkk sizin dişler nasıl ya kapanırmıki((

ne güzel reyhan keyifli geçmiş.. bizde çok sıkıldık bizede bir değişiklik lazım ama badeyle her yerde aynıyız.. sürekli peşinden koşuyoz ne zaman duracak bu çocuk yaa

hoşgeldin gülcan.. bede eskiden iki kere veriyodum balık dr haftada bir yeterli dedi ..bade de demine göre bazen severek yiyo bazen zorla yediriyoz. bizimde dişlerimiz tam kapanmadı ama kapanır herhalde dimi..

hb hüsniye yürümeleri daha zormuş heryerde bitiriyo bütün deliklere girmek istiyo neyse şikayet etmeyim yürüsün diye çok bekledim şimdi özgürlüğünü ilan etti sıpa ,kapanır inş.öle ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…