2009 Eylül Anneleri

hakketten tülay çalışan biri oalrak eve kapanmak çok zor arkadaşlarımda hep söylüyolar benim çalışma hayatım olmadığı için iki bunalsam dışarı çıkıp rahatlıyorum allah kolaylık versin canım sana

evet canım arkadaşlarında çok haklı ama insanın evladına kendisinin bakmasıda ve bi şekilde eşinin evi geçindirmeside büyükk bi mutluluk böyle bi zamanda
çocuğuna bakmak isteyip ama çalışmak zorunda olan öyle çok anne varkii ..düşündükçe halime şükrediyorum binlerceee

ebrucum kesinlikle eşlerimiz çok iyi anlaşacak çünkü anlattığın kadarıyla tarzları aynı birebir, hatta belki de çok sıkı dost bile olabilirler ... çünkü sen eşini anlattkıça ben eşimi gördüm resmen ... inşallah o da kısmet olacak...

ama bu sefer gelirsek inşallah bir şekilde buluşabiliriz, sevinirim . zeynepcim sana da haber veririm canım. inşallah bakalım annem den onay bekliyorum...

evet öğlen kitapçıya gidiyorum.

tamam canım bekliorum :)) ee bu kadar konuştuk git kitapçıya bakalım .

bu arada uçurma acvısını yazan yazarın bi kitabıda daha var bin muhteşem güneş diye o daha güzelmiş dedi okuyanlar aklında bulunsun şimdi onu okucam bi arkadaştan gelmesini bekliyorum

of o kadar kuyruk vardı demek h&m de,

buraya da ikea açılacak biz sanırım bir ay sonra falan içeri girebiliriz.ikeada aynı kuyruk olur kesinlikle....

bu arada tülaycım zaten en büyük mutluluğun oğlunun her zaman yanında olması kesinlikle, ben şuan kızımı nasıl özlüyorum bilemezsin.

hafta da 2 ye çıkarıcam bu hafta zeynep çim
çünkü dün tam bayya çıpra yedi maaşallah
daha önce bu kadar severek yemiyordu yiyorken yediricem inş.....

Son düzenleme:
tülay çok çiiiikin bu sıpa ya.... valla resmen gülüşünde bile muzurluk var. afacan seni. maşallah ona annesi.

ben balık değil et veriyorum uzun süredir. tekrar avlanması lazım eşimin ... yani ankarada neredeyse hiç balık almıyoruz desem yeridir. ama siz mutlaka haftada bir vermeye çalışın imkanınız varsa taze buluyorsanız yani.

Son düzenleme:
canım biz geçen hafta denk geldi 4 defa yedik :))

canım kalbinde delik varya o delik için çok ii geliyomuş balık ve balık yağı eşimle araştırdık dr da haftada iki kez yesin dedi bende iki defa yediriyorum ilk zaman lar çok seviyodu da şimdi biraz soğudu balıktan bu hafta ara vericem bakalım sürekli yemek iyi gelmedi

taze bulabilyoruz burda çok şükür gülay :)) üsküdar balık pazarına git istediğin çeşit balık denizde kenarında :))

gülaycım özlemini tahmin edebiliyorum canım emin ol ama sizinde zorunluluklarınız var olsun her durumbiz insanlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…