2009 Eylül Anneleri

reyhan valla gitsende ayni gitmesende ayni yorgunluk oluyor bence
bizde okumussundur belki dun polonezkoy country cluba gittik icinde hayvanat bahcesi felanda var ali de orda cildirdi butun hayvanlari kovaliyor korktum resmen bisey yapcaklar buna diye :)

husniye balik biz cok yediriyoruz niye doktorunuz 1 kez yeter dedi acaba?

alisin ust dislerinin hepsi ayrik bence normal kapanacagini da sanmiyorum. benim dislerimde ayriktir zaten
sizinkiler cok mu ayrik niye kapanmasini istiyorsunuz

gülcan hoşgeldin, bizim de dişlerimiz arası ayrık ya, ön dişler. ve ne benim ne eşimin dişleri ayrıktır. ama rüzgarın ayrık kalacak kapanmayacak derecede yani...

bu arada öğlen gittim lüsyeni aldım ama çıkcası diğer kitapları alamadım, pahalı geldi, şimdi internetten isteyecem, indirim olan sitelerden bi araştırayım.....

gulaycim aldin mi kitaplari :)
bende hergun okuma aski dolmus sekilde eve gidiyorum ama bu aralar biraz grip gibiyimde onun da etkisi vardir tabi saat 21:30 da tv karsisinda bayilip gidip yatiyorumyine okuyamiyorum yine okuyamiyorum
platonik takiliyorum yani

off iyiki almamışım idefix e baktım şimdi netten, ne kadar fark var kitap fiyatları arasında, resmen netten almak daha ucuz.

sümeyye meraba, nasılsın,orada bile bize ulaştın... ne güzel, nasılsın?

evet ebru kesinlikle 3,4 lira daha ucuz kitap başı. karşılaştırdım üç kitap, üçü de daha ucuz.

ebru dr içindeki civa miktarından dolayı haftada bir kez yesin dedi.. ama ne bileyim çokta aklıma yatmadı .
hoşgeldin sümeyye ağzın kulaklarındadır şimdi..iyice çek memleket havasını

mutluluk kelimesi kifayetsiz kalıyor.çok güzel buralar.kendimi akvaryumda yaşarken okyanusa geri dönmüş gibi hissediyorum..kimseninde haberi yoktu annemlere tam bi süpriz oldu....

Son düzenleme:
of ya insanin annesi gibisi var mi su dunyada
bende cumartesi gunu gittim aliyi alip
sabah kahvalti ile basladim aksam yemegiyle ciktim
neler yapmis anacim neler hazirlamis ye ye bitmedi
tabi diyet badem oldu o ayri

diyet benim hiçbir zaman geçerli olmuyor,rüzgarı almak için annemlere gidip yiyorum eve geliyorum eşimin hazırladıklarını yiyorum, rüzgarı uyutuyorum sonra tekrar yiyorum... sonra da kilo veremedim diyorum. tezatlık işte...

sümeyye tabirin çok hoş... şimdi herkes oğlunun peşindedir... oh valla iyi vakit geçir, bol muhabbetli zamanlar sana.

valla ben de bayramı iple çekiyorum, eşim evde ders çalışacak bende kapı kapı gezecem annemlerle, teyzemlerle falan vakit geçirmek keyifli oluyor. inşallah istanbul işi de olursa süper olacak....

eğer bu fazla balık yemeden dolayı bişey olsaydı kesin eşime olurdu, tüm yaz boyunca balık yermiş çünkü, avla pişir ye avla pişir ye.benim de aklıma yatmadı.

Fazla balığın zararı yok ki..civa da küçük balıkta var zaten
en ucuz d&r ben hep oradan alıyorum
mağazadan bakıp netten sipariş veriyorum

reyhan sana ne zamandir sorcam yula ne demek :)

madem isim konusunu actim kizlar 2. cocuklariniza ne isim dusunuyorsunuz
ben kiz olursa : elif, aylin, ayse
erkek olursa : omer, ates veya aklima gelirse daha uygun bisiler dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…