2009 Eylül Anneleri

yasemincim balkabağı da çok faydalıymış, hatta bal kabaklı muhallebi tarifi vardı geçen okumuştum nette. bölüp bölüp donduruya atsan olur sanırsam.

tuba inşallah gidemezsiniz, buluşuruz dermişim.... inşallah gidersiniz canım ya valla ben de eğer istanbula gidemeyip evde çakılı kalırsam kafayı yiyecem...

reyhancim tamam
o hafta onceden konusup ayarlariz sinemaya felan gideriz cok super olur
ben sana ozelden telefonumu atayim ya da direk mail atayim dur :)

tugbacim biz italyaya gitmistik
roma siena floransa ve venedik
araba kiralamistik oyle gezmistik sehirler arasi
10 gun kalmistik ve cok keyifliydi keske yine gidebilsek
insallah sizin tatil yatmaz canim hersey yetisir planladiginiz gibi gidersiniz
ama olmazsa da istanbula bekleriz bulusur burda bisiler yapariz o da super olur

yasemincim balkabağını dilim dilim satıyorlar buralarda pazarda ben çorbalarına tatlılık versin diye koyuyorum. oradada satılır belki o şekilde? onu rendeleyip süt ve balla pişirip verebilirsni. birde kızlar hani şu domates gibi hurmalar çıktı ya ondanda yedirin bu ara bol bol doğa inanılmaz seviyor onu.

Benim sosyal hayatım sanaldan öte gitmiyor gidemiyor , akşam bırakıp efeyi hiç bir yere gidemeyiz bir iki defa yemeğe gittik arkadaşlarla o kadar , şehir dışına bırakıp ben gitmem , kendi annem geldiğinde belki sinema tiyatro planı yapabilirim , ama kabullendim ben bu hayatı yani artık az çok böyle gidecek.

tugbacim su bayram sonrai suprizini bizde merakla bekliyoruz insallah cok guzel seyler olacak ben sana cok inaniyorum :)

yasemincim sen mutlaka denemissindir cogu seyi de kofteyi de yemiyor mu efecik
yani kofte kolay parcalaniyor ya et gibi deil
cok kucuk kucuk parcalasan elle versen yine tukurur mu
alis ilk olarak kofteyle felan alismisti parcali yemeye ya da balikta olabilir cunku baligin beyaz eti cok yumusak oluyor hemen dagilir agzinda yine kucuk kucuk verirsen
baska dusuneyim aklima bisiler gelirse sana mail atayim mesela alinin severek rahat yedigi seyler

aaa tugbacim bende alise o hurmayi kefir icine dograyip yediriyorum cok faydali

yasemincim uzulme esimle benimde bu aralar pek bir sosyal hayatimiz yok acikcasi
2 gun sonra evlilik yildonumumuz ve daha ortada ne bir plan var ne de bir hediye

ebru yaa ne güzel akıl etmişsiniz araba kiralamayı. biz romadan floransaya bile geçemedik tabii turla 2,5 saat sürecekti gitmek. doğa uyumazsa otobüstekileri rahatsız edeblirdik o yüzden gitmedik hızlı trenlede üşendik sabah sabah kalkıp gitmeye birtek roma gezip geldik :) eheh. hiç fotoğraf koymamışsın ama merak ettim şimdi.

yaaaaaaaaa gülaaaaaaaaaay ben gideyim de olmadı biz ankaraya geliriz şekerr.. :) sevgili eşimin can sağlığı açısından vizeler çıksa çok iyi olacak.

Ebru , kendi annem bir ara geldiğinde 9 aylık falandı elle köfte , dolma içi , mücver , pilav yiyordu ha doymuyordu ama yiyordu , markete gidiyorduk annem eline meyve yıkayıp veriyordu yiyordu ama şimdi yemiyor elmayı eline alıyor ısırıyor minik minik çiğnemeden tükürüyor, nar tanesini alıyor ısırıyor suyu gidince çekirdeğini tükürüyor , köfte falan hakgetire bende babannede deniyoruz eline alıyor ısırmadan yere atıyor o zaman sinirler zıplıyor bizde , ya neyse bu yeme mevzunu kapatalım ... her şeyine sabırlı yaklaşıyorum ama yeme olayı beni bitiriyor çileden çıkıyorum , doğduğundan beri yok emmedi , yok biberon almadı ,yok sütüm heba oldu aman ...

slm kızlar kaynatıosunz yine bıcırıın uyanmasına 15 dakka var azcık dalayım dedim aranıza.. nasılsınız

ya yasemincim hiçççç sıkma canını benim teyzemin oğlu iki yaşa kadar teyzeme kan kusturmuş şimdi kilodan askerlik yapamadı ehehe :) 120 kilo falan vardır yani. Allah sonunu benzetmesin ama sonradan o öyle bi kapatır ki aradaki farkı dört beş yaşına gelip anne şunu blendırdan çekte yiyim diyen mi var :) sen sadece vitamin alması için sıvı olarak meyve suyu gibi şeyler içiyosa onu takviye et gerisinide boşveeeer. sıkma canını. Allahım can sağlığı akıl fikir versin. başka büyük sorun vermesin.

Tubacım bende hafta içi bunları düşünüp rahatlıyorum, arkadaşlarımla paylaşıyorum sonra hafta sonu şalterler atıyor ... Ama şunuda hatırlatıyorum sağlıklı maşallah , motor gelişimi önde ama işte ana yüreği kendinden miniklerin yanında minik görünce üzülüyor insan ( Allah sağlık versin cümlemize beni de bu şekilde sınıyor Tanrım , daha büyük dert vermesin .

hoşbulduk tugbacımm iiim nasıl olayım çoluk çocuk işte :)

ya kızlar hiç takmayın çocukların yemelerini içmelerini acıkınca mutlaka yiolar.. dünya ne garip ben tanayın çok yemesinden siz yememelerindn yakınıosunuz bizde fazla var verelim size anacım

yasemincim bizdede yeme içme problemi var malesef bi gün yese bi hafta yemiyo ( şu sıralar diştenmi nedendir bilmiyorum sadece emiyo ne çorba ne meyve suyu ne muhallebi yiyo yeri geliyo deliriyorum çünkü gökşen emmekten de yemiyo süttende kesemiyorum (( allah ardımcımız olsun dün akşam bir sürü havuç ve elma suyu sıktım ama bi yudum aldı o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…