Ebru , kendi annem bir ara geldiğinde 9 aylık falandı elle köfte , dolma içi , mücver , pilav yiyordu ha doymuyordu ama yiyordu , markete gidiyorduk annem eline meyve yıkayıp veriyordu yiyordu ama şimdi yemiyor elmayı eline alıyor ısırıyor minik minik çiğnemeden tükürüyor, nar tanesini alıyor ısırıyor suyu gidince çekirdeğini tükürüyor , köfte falan hakgetire bende babannede deniyoruz eline alıyor ısırmadan yere atıyor o zaman sinirler zıplıyor bizde , ya neyse bu yeme mevzunu kapatalım ... her şeyine sabırlı yaklaşıyorum ama yeme olayı beni bitiriyor çileden çıkıyorum , doğduğundan beri yok emmedi , yok biberon almadı ,yok sütüm heba oldu aman ...
hoşuduk kızlar :))
biz iyiyz tuba sen nasılsın ???
bu arada dün bebek isimleri konuşulmul ben hiç bulamıyorum düşünüyorum bazende çünkü ikincsi kız olursa bana ait erkek olursa da hazırdı ama araştırmalarıma göre isim olarak konması hiç iyi değilmiş u yüzden araştırmadayım :)
nihalcim nasil uykulari tanemin duzene girdi mi gazi felan azaldi mi
dusunsene sen faal olarak 2-3 sene kesintisiz emzirmis olcaksin :)
filizcim eşim babasının ismini koyucaktı celal diye ama celal savaş demir ateş tarzı isimler çoçukların yaşamalrını olumsuz yönde etkiliyo gerçekten bizzat yaşadım görünce o yüzden eşimi ikna etmeye çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?