2009 Eylül Anneleri

kızlar herkese yemekten sonra bi rehavet çöktü galiba konuşmuyonuz :))

ben sizi beklerken gökşen uyudu yatakodamı derledim topraladım mutfağımıda şimdi gökşenin çamaşırlarını ütülicem :))) biraz daha konuşmassanız bayram temizliğimi yapmış olucam :)))))

elim hep hızlıdır canım zaten yapım gereğide sabırsızım :)) o yüzden bi motor taktımmı ayrıntılı bişeklide hızlıca bitiririm o yüzden kafama göre kadın bulmıyorum :)))

of çok imrenğirim her işini hemen yapan insanlara maşallah bende yaparım ama yavaşş yavaşş

selam herkese
zeynep gökşenin çantalı remine bayıldım tam kokoş olucak bu maşallah
bu arada işlerini de yapmışsın ne güzel
ben iki gün sonra gidicem ama daha ne valiz hazır, ne ev derli toplu
hatta eve gidip çamaşır yıkamam ve ütülemem gerekiyor
pofffff

kizlar sayfamiz cok super degil mi "5555"
filizcim bende cok ozenirim oyle insanalra benim de ne yazik ki hizli degil elim
bi de daginikliga hic tahammulum yok
bir yaparim iki yikarim o yuzden de uzadikca uzar yemek yapmam bile
kizlar sizde de oyle takintilar varmi
koltugun yastigi yamuk duramaz halini ustunde alakasiz bisey olamaz cerceve duz durmali oturdugum yerden gorunen her yuzeyin ustunde toz olmamali duramiyorumboyle seyler gordukce
bi de yere su damlarsa hemen silmem lazim su lekesine tahammulum yok

ebru tamam belki bu senin için yorucu oluyordur ama yine de iyi bir özellik bence
bende de ev temiz olsun da dağınıklığı çok dert etmem
zaten oturduğumuz oda eda sayesinde çarşamba pazarı gibi oluyor 5 dakikada

ctesi doktora gidicez..kuzum kan verecek yine ya
bu demir eksikliği başımıza bi iş açmaz inşallah
boyunun uzamasını falan engeller mi acaba?

eylülcüm hemen halledersin canım ya bi başlasan gerisi gelir zaten :))

ebru bende halının yamukluğunu ve yastıkların yamukluğuna tahammülüm yok :) bide koltukların altını sildikten sonra sürüyerek değilde kaldırararak koyarım çünkü iz yapar ve kuruduktan sonra o iz parlar ve ben sinir olurum :)))tezgahın üzeri kalbalık olmıcak yalın ve sade ama eşim de tam tersi çerçiçi gibi dizer herşeyi ( katladığım kazakalrın hepsi eşit ve düzgü olucak ayakkabılar kutusunda kutusu yoksa veya ev terliği ise yan yan düz bi şekilde dizilicek :))) gibi daha bir sürü şey var :)) havluları rulo şeklinde katlarım iç çamaşırlarımıda ona göre çekmece yaptırdık :))

Son düzenleme:
reyhancım inşallah geçmiştir kansızlığı yulanın dualarımız seninle zaten türkiyede her iki çoçuktan birinde görülüyomuş bizdede vardı çok şükür geçti

perdeler ayrı zaten filiz :)) azıcık yamuk olsa kafayı yiyiroum bazen gittiğim yerlerde bile düzeltiyorum :))

ebru sorunla ne kadar takıntılı olduğumu anladım :)))

reyhancım inşallah geçmiştir kansızlığı yulanın dualarımız seninle zaten türkiyede her iki çoçuktan birinde görülüyomuş bizdede vardı çok şükür geçti

ya hemoglobin, trombositinde bişey yok da..ferritin düşük çıkıyor.
aslında et falan da çok yiyor..umarım ömrümüz boyunca demir takviyesi falan yapmak zorunda kalmayız..

ebrucum bayıldım fotolara yaaa tatlım. babaanne ile dedede geldi sanırım sizinle. ne güzel kızım yaaa onlarında gelmiş olması hiç değilse birazda onlar ilgilenir bi nefes alırsın. çok şanslısın ebrucum ne güzel gezmişsiniz maşallah yaaa. :) keşke denk gelseymişiz eheh.

ctesi doktora gidicez..kuzum kan verecek yine ya
bu demir eksikliği başımıza bi iş açmaz inşallah
boyunun uzamasını falan engeller mi acaba?

sizde de mi demir eksikliği var bizdede vardı doktor akdeniz anemisinden üphelenmiş bir sürü tüp kan alındı alalha şükür temiz çıktı. ferrum şurup kullanıyoruz ve aralıkta kontrolümüz varr

aaa dogru perde bende de takinti surekli pilelerini felan duzeltirim tam ortada birrlesmeleri lazim tullerin. biri azicik sinirini gecti mi sinirim ziplar
bende kalabaliga dayanamam tezgahlarin ustu hep toplu olmali biseyler disarda durmamali
ayni sey banyo icinde gecerli
bir de ben havlu kullanamam biliyor musunuz yani elimi yuzumu yikayinca kesinlikle havlu ile kurulayamam kagit havlu felan olcak o da olmazsa yas kalir olmadi uzerime silerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…