2009 Eylül Anneleri

bize doktorumuz hic test yapmadi o yuzden demir durumunu hic bilmiyoruz biz ama cok et yer insallah demiri dusuk degildir

saol tugbacim evet onlarda geldi ve super oldu 4-5 aksam onlar otelde kalip aliye bakti biz kari koca basbasa takildik guzel guzel yemeklerimizi yedik ickilerimizi ictik gezdik gece 2-3 lere kadar

sizde de mi demir eksikliği var bizdede vardı doktor akdeniz anemisinden üphelenmiş bir sürü tüp kan alındı alalha şükür temiz çıktı. ferrum şurup kullanıyoruz ve aralıkta kontrolümüz varr

evet
biz de demir takviyesi alınca normale dönüyor..bırakınca tekrar düşüyor.
ben her ay kan aldırıyorum valla.

masallahhhhhhhhhhh zeyneppppppppp
hem kizinaaa hemde sanaaa
erdenayi dr goturdum
dr virus kapmis grip olabilir dediiiiiii

ya bence test yaptır sen bi yine de..

iyide ebru neden silemiyosun ki yüzünü ??

ben her havuya silemem annemlerde bile yeni havlu alırım evdede dürekli ahvlu değiştiririm ıslak havlu kokusuna tahammül edemem o yüzden haftada bir kere havlularımı bi makina dolar ve yıkatırım :))

demetçim ne virüsü ?? bizde geçenlerde kapmıştık şimdilerde çok şükür düzeldi sen biliyosun reyhan şimdi sürekli ensesini ve kasıklarını kontrol ediyoruz (

kıyamam kuzulara.. kan aldırmak çok fena.. biz üç kere verdik şimdiye kadar ama ömrümden öümr gitti hepsinde.. inşallah kan durumu iyi çıkarda bir daha yıpranmaz kuzucuk...
ebrucum maşallah ammada takıntın varmış.. bende dağınıklığa tahammül edemem yani edemezdim ama şimdi alıştım her yerden bir oyuncak fırlıyo evden..

bu hafta goturcez soyliyim doktora o zaman bizde yaptiralim test

husniyecim valla oyle benim cok komik takintilarim vardir
eskiden bornozda kesinlikle kullanamiyordum simdi yavas yavas alistim
bi de mesela disarda cam bardaktan su icemem seffaf ici gorunuyor ya pismis gibi geliyor ama kola felan icerim mesela tamamen sacmalik iste
zeynepcim hicbir fikrim yok evde bile yuzumu silemem kendi havlumuza

gerçekten kan aldırmak berbat bişi gökşen hemşire ve dr gördüm basıyo feryadı ((

enfeksiyon için gittiğimizde kan verirken eşim ben tutamdık düşünün benimde üstüm başım kan oldu o kadar kötü oldumki

evet zeynep maşallah gökşene tam bir alışveriş cadısı olacak.. ama sanırım benim kızda şimdiden alışverişi seviyo çünkü mağazalara girdiğimizde benden daha güzel askıları karıştırıyo valla..bir tanede seçiyo kucağında gezdiriyo

ayyy hüsniye sorma ayakkabı almaya gittiğimizde hanfendi bütün ayakkabıları kucağına doldurmuş vermiyo menim menim deyip dolanıyo :))) bayılıyorum bu hallerine :))

ayy evet zeynep benimde çok hoşuma gidiyo biraz daha büyüsünler nasıl keyifli keuifli alışveriş yapcaz ana kız :))) biizmkide oyuncakçı dükkanlarında sapıtıyo.. yumuşak olan herşeyi seviyo bade her oyuncağa sarılıyoz.. bebekleri görünce de ıyyyy diye kendince seviyo sıpaa

yaaa ebru çatladım kızım orta yerimden süpermişşşşş. ben ne yapıcam bilmiyorum özellikle 20 si hem doğum günüm hem evlilik yıldönümümüz o gece çıkmayı eğlenmeyi çok istiyorum. çok samimi bi arkadaşım var londrada hatta doğaya dayı dedirtiyoruz hep onun için o derece samimiyiz. oda diyorki bana bırakın ben bakıcam cumartesi gecesi. inşallah durur doğa bilmiyorum o gece çıkamazsam çatlarım herlade :) bakıcıda sabahtan ayarladım kıza gece dur diyemem çünkü evine nasıl dönecek o saatte. bilmiyorum vall ayaa

demetçim ne virüsü ?? bizde geçenlerde kapmıştık şimdilerde çok şükür düzeldi sen biliyosun reyhan şimdi sürekli ensesini ve kasıklarını kontrol ediyoruz (

canim grip virusuuuu yaaaaaaa
neyse saat 3de pedegoga gidecegiz offffffffff yoruldummmmm:85:

of zormus hakkaten tugbacim
kiz o gece kalsin sizinle
siz nasil bir yerde kalacaksiniz ev mi tuttunuz oyleyse belki kalir dicem ama hic tanimadigi birileriyle geceyi gecirmek istemeyebilir tabi
aslinda doga gece sorunsuz uyuyorsa arkadasiniz yaninda durabilir belki dedigin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…