çoook geçmiş olsun demetcim..
çok geçmiş olsun demet.. umarım çabucak atlatır paşan..
zeynep ben dün akşam beğendi yaptım ilk defa ama nasıl olmuş bilemiyorum.. yanınada pilav salata
Demet çok geçmiş olsun , senin son yazı tam bomba 3in1 yani :)))
Bizimkide gözlerini kırpıştırıp duruyordu , bugün halası kendi göz doktoruna giderken Efeyide götürmüşler , gözünde hafif kuruluk var demiş doktor ve damla vermiş ve kuru ortamda tutmayın demiş ç, cumartesi günüde ben dünya gözden randevu almıştım göstermek için bakalı mo dokotr ne diyecek ... Kan durumuna da gelince en son 7 .ayda oldu o zaman sınırdaydı , hergün pekmezini yiyor dahada kan aldırmadık üstüne ama şimdi sabah evden çıkartmadan kendim veriyorum bir kaşık pekmez gözüm görsün diye bir de Strath şuruba başladık ( ondan önce minadex kullanıyorduk ) Cumartesi günü götürdüm doktora ancak 9kg olmuş, diyor ki hiç beğenmedim kilosunu sanki ben bayılıyorum idrar testi istedi bu akşamda onları alıcam of of ... allah sağlık versin hepsine , çalışınca dokotr işlerini ayarlamak zor oluyor .
maşallah demet oğluşuna gözleri çok güzel :))
Demet Maşallah , kocaman olmuş bu sıpa ya :)
demeeeet goremiyorum ben bu sekilde diyorum kizim yaaaa
zeynepcim hazir soslari kullanmiyoruz zararli diye bizim babamiz zaten hazir olan herseye karsi biliyorsun
pancar tursusu da cok guzel gidiyor salataya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?