2009 Eylül Anneleri

kızlar akşama menünüzde ne var ?? kafam durmuş vaziyette ne yedirsem gökşene ayrıca akaşamda ne pişiricem şaştım kaldım (

çok geçmiş olsun demet.. umarım çabucak atlatır paşan..
zeynep ben dün akşam beğendi yaptım ilk defa ama nasıl olmuş bilemiyorum.. yanınada pilav salata

Demet çok geçmiş olsun , senin son yazı tam bomba 3in1 yani :)))

Bizimkide gözlerini kırpıştırıp duruyordu , bugün halası kendi göz doktoruna giderken Efeyide götürmüşler , gözünde hafif kuruluk var demiş doktor ve damla vermiş ve kuru ortamda tutmayın demiş ç, cumartesi günüde ben dünya gözden randevu almıştım göstermek için bakalı mo dokotr ne diyecek ... Kan durumuna da gelince en son 7 .ayda oldu o zaman sınırdaydı , hergün pekmezini yiyor dahada kan aldırmadık üstüne ama şimdi sabah evden çıkartmadan kendim veriyorum bir kaşık pekmez gözüm görsün diye bir de Strath şuruba başladık ( ondan önce minadex kullanıyorduk ) Cumartesi günü götürdüm doktora ancak 9kg olmuş, diyor ki hiç beğenmedim kilosunu sanki ben bayılıyorum idrar testi istedi bu akşamda onları alıcam of of ... allah sağlık versin hepsine , çalışınca dokotr işlerini ayarlamak zor oluyor .

bizimde her yemeğin yanın da koca bi kase salata olur yemeği tabağım az koyar en son salatayı bitiririm çok iyi oluyo ve ben salata delisiyimdir çok severim :))

yasemin hakikaten zor oluyor
bizim doktor hafta sonu calismiyor hafta ici goturmek lazim bende zirt pirt izin almak istemiyorum bakalim nasil ayarlicaz
olmadi baba ve babanne goturcek bu sefer

bizde salata delisiyiz zeynep
marul kivircik roka nane maydanoz domates salatalik kirmizi biber havuc turp ne bulursam katarim salataya
limon zeytinyagi ve nar eksisi ile de sosunu yapip dokerim bazen sarimsakta katarim sosuna ooo super olur
arada da bu salatanin icine ton baligi dokuyorum oyle yiyoruz

Bizde baba mız mız hafta içi randevu aldım mı mız mız beynimi yiyor , hafta sonuda ya asistanlar oluyor ya da gönlüme göre olmuyor öffff.

çoook geçmiş olsun demetcim..

çok geçmiş olsun demet.. umarım çabucak atlatır paşan..
zeynep ben dün akşam beğendi yaptım ilk defa ama nasıl olmuş bilemiyorum.. yanınada pilav salata

saolun kizlarrrrr of zor yaaaaa ama simdi bana cilve yapmasi herseye degiyorrr.

Son düzenleme:
evde çeşit çeşit salata sosu var knorr un :) bende seviyorum soslara eşimde nar ekşisine bayılıyo aradada erik ekşiside kullanıyorum çok güzel oluyo :))

buarada geçen kocaman bir kırmızı lahana vardı onun hepsini doğradım sirke ve limontuzu ile ovdum ve bi kaba doldurup dolaba koydum şimdi her salataya hazır doğranmış lahana ve rengide çok güzel oluyo tadıda :)) tavsiye ederim :)

Biz kışın hep kırmızı lahanalı yeriz salataları yani yeşil salata ben domates salatalık almam , bende senin gibi yaparım Zeynep aynı kebapçılarda ki gibi olur :) Ama artık sadece cumartesi pazar yapıyroum yemek , elimin lezzeti kaçmış gibi yapmaya yapmaya kendi yemeklerimi özledim desem inanırmısınız .

demeeeet goremiyorum ben bu sekilde diyorum kizim yaaaa

zeynepcim hazir soslari kullanmiyoruz zararli diye bizim babamiz zaten hazir olan herseye karsi biliyorsun
pancar tursusu da cok guzel gidiyor salataya

Benim favorim ,mevsim yeşillikleri - mısır- ton balığı azıcık nar ekşisi varsa acı sos oh mis mis ...Bunu kocam yemez ama o klasik ezme gibi , yada domatezli soğanlı olanı sever adını unuttum .

bende salata delisiyim illa her yemekte yaparım .. evde ne varsa eklerim salataya ama nar ekşisinden vazgeçemem...

jalepeno biberide güzel oluyo reyhan acısı güzel yani :)) eşim bayılır süsü biberi turşusu yaptım ben bu sene iki kavonoz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…