2009 Eylül Anneleri

benim eşim acı yemiyo ve baharatlarda midesine dokunuyo o yüzden biz çok çeşit yapamıyoz malesef.. hele birde babam yapsın salatayıda yiyin kızlar.. mangalın yanında süper yapıyo adam

............................................................................................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
demet tesekkurler gorebildim :)
cok seker olmus oglun masallah yanaklara bak tombul tombul tam yemelik
pedagoga goturcem demissin sizde zorunlu mu pedagog devlet karsiliyor mu
ben daha hic goturmedim aliyi ama bizim hastanenin 1.5 yasinda ucretsiz pedagog muayenesi varmis o zamana kismet

kizlar yine cok guzel bir blog buldum endiseliperi.blogspot.com
bazi insanlar ne guzel anlatiyorlar yasadiklarini okuduklarini duygularini cok imreniyorum
keske bende yaziya bu kadar basarili dokebilsem

Yok Ebrucum , biz bu sene evlilik yıldönümünde kayınvalide palasta , kuru fasulye yiyerek kutladık .eşim bir de mal gibi pasta alıp keselim dedi , bende pasta yerine seni kessem diye içimden geçirdim :))

maşallah oğluşuna.. boncuk gibi olmuşş

gorebildigine sevindim canimmmm
burda devlet karsiliyor canim pedegoglar ozel 3 meslek bitirmis oluyorlar prof cocukdoktorlugu ve psikolok olarak bitirmeleri gerekiyormusssss
bizede cok yardim ediyorlar allah iocinnnnnn

evlilik yil donumun icinde ben gecen sene gemide aksam yemegi ayarlamisdimm
hediyede kol dugmesi almisdim

selam kızlar ben 05 eylül 2009 annesiyim size bir akıl danışacaktım benim oğlum geceleri hala en az 4-5 kere kalkıyor.. bunu bir türlü engelleyemedim. ne yaptıysam olmadı geceleri bir kere biberon maması veriyorum emmeyi 9 aylıkken bıraktı. şimdi çok zorlanıyorum uykusuz kalıyorum eğer onun yanında yatarsam u yuyo yatmazsam sık sık uyanıyo tekrar yanına yatıp uyutup yanından kaçıyorum sonra tekrar uyanıyo bu böyle sürüyo ... bazen babasını gönderiyom onla uyumuyo ağlıyo gene ben gitmek zorunda kalıyorum....yardım lütfen

demet oğlun çok şeker maşallah
geçmiş olsun bu arada
ya ben geç geç okuyup geç geç yazıyorum idare edin

kızlar bi ara tuba bahsetmişti galiba hediye olarak helikopter turundan
mail attım turlarınız ve fiyatlarınız hakkında beni bilgilendirin diye
20dk helikopter turu için 750 euro yazmışlar
bana fazla geldi ya
bikaç gün tatil yaparım ben o paraya
o yüzden çılgın, güzel ve değişik olan bu fikri %99 indirimli kampanya olana kadar rafa kaldırdım

eylul cok pahaliymis yaaaa
bende onu hatirlamistim biraz once de yok yok valla benim de o kadar param olsa ustune biraz daha katip tatile giderim :)

of yasemin biseyler bulamazsam bizimde sizinki gibi olacak kutlamamiz o yuzden elimi cabuk tutmam lazim

sevgili bbe kelin ilaci olsa once kendi basina surermis. bizde ayniyiz gece en az 4-5 uyaniyoruz yani bilemedim ne yapmak lazim

Ben ,hamileyken blog yazmadığım için çok pişman oldum , 6 aydan itibaren yazıyorum ama keşke defterime yazdıklarımı bloğada yazsaydım ...

benim aklıma gelen hiçbirey yok malesef.. zaten bizde oldumolası öyle heyecanlı bir yıldönümü kutlamadık hatta kutlmadık desem yeridir.. bende çok özel günlere takmam zaten ama yapanlarada özenirim.. yasemin sen en azından defter tutmuşsun ben onuda yapamadım hiç duygularıma kağıda dökemem bu konuda öküzümdür biraz

aşkolsun öküzlükle ne alaka , ben sadece hislerimi sözle değil yazıyla güzel anlatırım , bir de yaşadım mı aşırı yaşıyorum hayatı dünyanın en büyük olayı gibi yaşıyorum , geçen akşam hamilelik fotolarıma baktım ay ne iğrenç olmuşum diye içimden geçirmedim desem yalan olur , bildiğin ay yüzlü bir hatun hele son zamanlarım korkunçtum resmen , blogda o fotoların olmaması iyi olmuş kendi adıma :)

EBRU BEN BU TAKINTILARIM YÜZÜNDEN PSİKOLOĞA GİDİCEM... HERGÜN AKŞAM EVİ VİLEDALIYORum, içine asla yer temizleyicisi koymuyourm çünkü yerde iz yapıyor, çamaşır suyu koyuyorum sadece, her akşam tüm koltukları çekip pilelerini düzeltiyorum perdenin, sonra koltukların üzeri böyle kaymak gibi oluncaya kadar elimle düzleştirip, yastıklarını diziyorum. yastıklarda birbirine eşit şekilde orantılı duracak. mesela çerçevelerim mutlaka çifter olacak, yada tek çerçeve kullandıysam yanında farklı boyda çerçeve kullanılmayacak. asla elimi havluya silemem, hiçbirşeyle kurulamam, bornoz giyemem, bornozun kabarıksı tüyleri beni rahatsız eder....halıların saçakları olmayacak, eğer saçakları varsa onların hepsi düzeltilecek, halının altına girmiş saçak olmayacak, parkenin üzerinde tek bir çöp bulursam tüm parke viledalanacak,...

ama benim hassas noktam koltuklar ve perdeler. eşim mesela koltukta kalktı lavaboya gitti, hemen arkasından oturduğu koltuğu düzeltirim elimle, üzeri böyle gergin olur. bu arada koltuklar vs. hp simetrik duracak, çiftler çiftlere bakacak, birbirine pararlel olacak...

çok takıntılıyım, kesinlikle doktora gitmem gerekiyor. hayat benle yaşanmaz çünkü...

yasemincim maşallah, biz hala 9250 kiloyuz. efe almış kilo, en son 8500 dü. kilo alıyor en azından. biz iki aydır kilo almayı bıraktık...

gökşen çok tatlı zeynepcim maşallah ona.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…