gunaydin reyhan eylul
nabersiniz
ben birazdan cikip aliyi rutin kontrole goturcem sanirim asimizda var
günaydın kızlar...
moralim çok bozuk..
direk konuya dalayım...bana yardımcı olun lütfen.......
benim bir tane 22 yaşında anaokulu öğretmeni kız kardeşim var 12 haftalık hamile...evleneli 1 yıl oldu...
geçen gün eşiyle kendinin hiç suçu yokken tartışmışlar...ve kız kardeşimin ağzı var dili yoktur..severek de evlendiler...kocasına bir gık bile demez..ama kocası çok sinirli bir yapıda...tartıştıktan sonra gece 12 den 2,30 a kadar bunu öldürürcesine dövmüş...bunu yapan ancak..hay...n olur dicem ama onu bile haketmiyor...karnındaki bebeğini bile düşünmemiş...kız ertesi gün beni aradı ve bende bırakmasını hala durduğunun kabahat olduğunu söyledim geldi ve hemen hastaneye gidip darp raporu aldık....anlattığına göre bunun gibi daha öncede çok dayak yemiş ama düzelir diye beklemiş ve bebek yapmış...belki bebekle düzelir sanmış...
şimdi boşanmayı düşünüyor...biz ne yapmalıyız...
çocuğu aldırsa 12 haftalık yasal olarak yasak galiba...
darp raporuyla ne yapabilirz?..
çocuk doğarsa boşandıktan sonra kimliği falan nasıl çıkıyor ?
allah kimsenin başına vermesin...başına gelince anlıyorsun...düşündükçe çok kötü oluyorum....
günaydın kızlar...
moralim çok bozuk..
benim bir tane 22 yaşında anaokulu öğretmeni kız kardeşim var 12 haftalık hamile...evleneli 1 yıl oldu...
geçen gün eşiyle kendinin hiç suçu yokken tartışmışlar...ve kız kardeşimin ağzı var dili yoktur..severek de evlendiler...kocasına bir gık bile demez..ama kocası çok sinirli bir yapıda...tartıştıktan sonra gece 12 den 2,30 a kadar bunu öldürürcesine dövmüş...bunu yapan ancak..hay...n olur dicem ama onu bile haketmiyor...karnındaki bebeğini bile düşünmemiş...kız ertesi gün beni aradı ve bende bırakmasını hala durduğunun kabahat olduğunu söyledim geldi ve hemen hastaneye gidip darp raporu aldık....anlattığına göre bunun gibi daha öncede çok dayak yemiş ama düzelir diye beklemiş ve bebek yapmış...belki bebekle düzelir sanmış...
allah kimsenin başına vermesin...başına gelince anlıyorsun...düşündükçe çok kötü oluyorum....
çok geçmiş olsun canım..
12.haftada yasak değil..bir avukata danışın bence..darp rapoıruyla aldırabilirsiniz diye düşünüyorum..
çocuk boşandıktan sonra annenin ya da babanın üstüne kaydettirebiliyorsunuz..
canım çok geçmiş olsun
okurken tüylerim diken diken oldu
umarım duygularına yenik düşüp yeniden eşiyle barışmaya çalışmaz
darp raporu almakla çok iyi etmişsiniz bence
yasal prosedürlerle ilgili bir fikrim yok yardımcı olamicam malesef
ama istersen bebkle ilgili kendi fikrimi söyleyebilirim
ben biraz kaderci bir insanım
bu olay bebek 12 haftalıkken olduğuna göre aldırılmaması gerek diye düşünüyorum
bir de şu var ki babasının pisliğinin cezasını bu minik ödememeli bence
evet tabi evli değilken bebek büyütmek zordur ama yine de kardeşine toparlamasında yardımcı bile olur diye düşünüyorum
belki uzaktan ahkam kesmek kolaydır tabi insan başına gelmeden anlayamıyor
Allah kardeşine dayanma gücü versin
bebeğiyle ilgili umutları vardır şimdi onu da kaybetmek ( kendi isteğiyle bile olsa) onu boşluğa düşürür
sağol canım...ben de yazarken bile çok kötü oluyorum ama bunları yaşayan birde kadın var...aklına geldikçe çok kötü oluyor kardeşim...bebeği aldırıcanı da zaten düşünmüyorum ama öyle bir adam yarın bebek olduğunda rahat da bırakmıcaktır...çok problem yaşıcaklar...yoksa bende kaderciyim..yani bu 1 ay öncede olabilirdi veya 1 sene sonrada...böyle kabul etmek lazım... ama çok zor.....
günaydın kızlar...
moralim çok bozuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?