2009 Eylül Anneleri

zaten yasmeincim ben asla memnun değilim bu halimden, ama takıntı canım. aslında bir nevi hastalıkmış. yani çaresi varda ilaç ve terapiye gitmem lazım. beyinden gelen bir sorunmuş bir arkadaşımın eşi mesela tedavi oluyor aynı sorun onda da var. Allahtan eşim halimden anlar, yemeğimizi yapar, çamaşır bulaşık halleder, yoksa eğer toparlayamazsam etrafı ve yetiştiremeyeceğimi anlarsam oturup ağlarım snirden, yada bana gelenler gelir, evde törer estiririm. yakın zamanda gidecem zaten ben de bu sorunum için.

Son düzenleme:
bende de aynı şekilde ebru mesela dolaplarımın içi karışıktır pistir asla takmam ama açıkta olan herşey temiz, tozu alınmış ve yerli yerinde birbirleriyle eşit mesafede durmalı , yani açıkta kalan herşey haddini bilmeli :)

yasemin bende senin gibi düşünüyom bir kere geldim dünyaya napim olduğu kadar artık ama hepte düzenli evim olsun isterim oda ayrı mesela..
gülay ne güzel bade dah 4 aylıkken bile asla yalnız kalmıyordu. yalndan ağlıyodu sıpa.. şimdide öyle hiç yalnız kalmaz oynamaz tek başına. salonda beni görmesin evi arar anniii diye. duşa bile zor giriyom kapıya gelip bekliyo sıpa

Benim en büyük sıkıntım , aç gözlülükle aldığım bir dolu mutfak eşyası , hizaya girmeyen nevresimler dolapların içi birbirinden kötü , bodrum kat tamamen fazlalıklarla dolu daha indireceklerim var , salonumda yemek takımıma ait büfe var minnacık bir şey ama gözüme batıyor mal gibi aldığımız 8 kişilik yemek masamızda ancak 5 -6 kere yemek yemişizdir , KV dayanamayıp aldığı süsler çoğunu dağıtsamda hala mevcut olanlar , merdiven olduğu için korkudan salonu nkapısına takılan korkuluk vbe bizim sürekli salonda oturmamız sonucu oluşan dağınıklık ... Şimdiki aklım olsa bu kadar eşyayı hayatta almazdım , evimiz çok küçük ve bana afacanlar geliyor her girdiğimde . Yazın bahçe süper fakat kışın daralıyorum .

Reyhan hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur. Ee peki bize ne ısmarlıcaksın olursa :) şaka bi yana bol şans.

benim mutfak eşyam da az diğerleri de ama süs eşyası kadar bol yok. onu da anneme postaladım. valla bana kalsa evin yarısını daha atacam, allahtan eşim karışmıyor. valla bi kerisinde en sevdiği montunu bile atmışım. yeni farketti. gözüm görmüyor bu atma işine girişince.

bende sevmem evde fazla eşya ama eşim hiç hoşlanmaz atılmasından.. giymediklerimizi bile zar zor atıyom.

Benim önce mutfağa girip kullanmadıklarımı dağıtmam lazım geçen temizlikte baya verdim annelere , daha sonra gardrobu elden geçirmem lazım , eşimin hiç giymediği kıyafetleri ayırıyorum her temzilikte farketmiyor ya ihtiyacı olana veriyorum ya babasına :))) , iş çok da vakit yok ne yazık ki .

babamda çok karışırdı hüsniyecim neredeys eilk okulda giydiğim formam bile atılmazdı düşün yani, fi tarihinden kalma paltolar, gömlekler.. ama eşim sağolsun hiç takmaz, bir acitasyon yaparım işte bilmem neyin ihtiyacı var diye, aslında böyle bişey yoktur da daha eli bol atayım diye... şimdi yarın temizlik yapacam, atacam valla bi çok şey, süs eşyalarını da sarıp tek tek kolilicem.

İstanbula gittiğimizde arkadaşın evine hayran oldum , bir tek süs eşyası yoktu , tüm sehpaları kaldırmışlar kenarda toplamışlar , evin her şeyi ufaklığa göre hazırlanmış ( 2yaşında kızları vardı ) gerkesiz hiç bir şey yok ortalıkta süperdi yani .

bizde de hiçbir şey yoktur süs eşyası adına..
sadece 2 tane çerçevemiz var o kadar
hiç sevmem ben kalabalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…