2009 Eylül Anneleri

benim eşimde baban gibi gülay.. herşeyi tel tel ayrılana kaar kullanıcaz.. ama ben onbu dinlemeyip arada bir temizlik yapıyom...
bizde herşeyi kaldırdık sayılır.. zaten boş bir odamız vardı oraya geçtik kanepe bilg tv ve badenin oyuncakları var sadece..

Bende sevmiyorum canım, sadece salonda kileri kendim almıştım özenereke diğerleri ev hediyesi ... neyse bu bayramda halledicem inşallah ... Hatta bugün akşam uyuyup kalmazsam mutfağa yavaştan el atabilirim .

slm millet
ay temzlik demeyin yaaa gülay o takıntılar bendede var yerde minnacık bi leke görsem
siliyorum iğrençççç dahada mutfak dolaplarım var ayarlancak silincek ama
oğlum çok kısa uyuyor hiç bi işe girişesim yokkk

çünkü kaynana gibi hep peşimde
perdeleri yıkadım camları sildim bayram içün yetmezmi?

konuyu görünce daldım hemen umarım herkes iidirrrrr

reyhan bol sanslar insallah iyi gecer

bizim evde cok sadedir az esya vardir hatta bunun konusu bile olmus sanirimm birileri arasinda
ama orta sehpa yeterde artar bile kutuk gibi ve ne yazikki atamiyorum kaldiramiyorum bizim depomuzda yok

süper olurrr canım yaaaa h.b
bide ben hep evdeyim beni düşünnnn ama bazen salıyorum yapmıyormum
yavrum la geçirdiğim zamanlar daha önemli napim
bugün genel tmzlk harici her işi bırakıp parka gittik yine meselaaa:)))

Ebru bizde ki sıkıntı KV unsuru benim evde gözüme batan her şey ona göre sade :)) ben kaldırsamda onun evi görmen lazım ıncık boncuk dolu yani ...

Acaba şöyle bir tez geliştirsek mesela hiç temzilik yapılmasa , bulaşıklar masada kalsa , çamaşırlar birkse birikse ütü olmasa , sizler yemek yapmasanız , kakalı bezler birikse birikse adamlar şöyle bir el atarlarmı ?

zor yasemincim bnm eşim hele annesi çok titiz bıkmış ben azcık derin temzliğe girişsem annesine benzicem die ödü patlıooo aslında işime gelmesi lazım bu durumun ama işte içim el vermiyo...ben senden memnunum sen oğlumuza bak yeter dio hep

sence? benim kocam o dağınıklığın içinde kendine bir yaşam alanı açar gerisindende rahatsız olmaz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…