günaydın kızlar.. cnm güne bunu okuyarak başlamak kötü.. tuhaf oldum..
öncelikle kardeşine çok çok geçmiş olsun.
henüz 22 yaşında ve çalışıyor demişsin severek evlenmiş ve bundan öncede bi takım şiddete maruz kalıp düzelir diye çocuk yapmış.. bence hernekadar bu mantıklı olmasada yani düzelir diye çocuk yapmak bana göre mantıklı olmasada olan olmuş. bugün suçsuz yere döven yarın çocuğu ağlatıo diyede döver bence diyceksin ki nerden biliosun ablamın eşi aynısı ha çok şiddet kullanmasada adam suçsuz yere evde huzursuzluk çıkaran bi adam ablamın kızı şuan 10 yaşında ve inan bebekken mecburen hep anneme geliodu evde çocuk ağlayınca kocası rahatsız oluo kavga çıkarıo die.. aldırılır belki 12 hafta çok geç bi zaman deil ama bence aldrılmamalı bliosunuz bende aldırmayı düşündüm ufak kızımı.. herşeyde bi hayır vardır eğr olduysa doğmalı bence belkide herşey daha güzel olur kim bilebilir.. darp raporuyla ya evden uzaklaştırma alır yada ikaz alır.. allahım kimsenin huzurunu mutluluğunu bozmasın rabbim.. çok zor bi durum allahım yardımcınız olsun..
günaydın kızlar...esin sabah sabah okuyunca şok oldum. hayvan dahi demek istemem çünkü hiç bir canlı yavrusuna ve eşine bilerek zarar vermez..keşke böyle kötü durumlar sadece filmlerde olsa..Allah kardeşinin yardımcısı olsun
.
ben olsam boşanırdım, ilk kez değilse bir de, son kez de olmayacak demekki. hamileyken döven insan yarın birgün öldürmeye kalkar ve bebek konusunda yorum yapmıcam, kardeşinin kararıdır. ama düşüncelerim o konuda da belli benim için. ama dediğim gibi kardeşim karar versin.
bence biran önce bir avukatla görüşmeniz ve zaman geçmeden prosedürlere başlamanız. bu arada kardeşini asla yalnız bırakma. manyak adam allah göstermesin bu sefer daha kötü şeyler yapabilirim. moralim çok bozuldu, resmen psikopatmış, hani tokat at bir kez çok sinirlendin diyelim ama saatlerce dövmek ne demek. ha bu arada tokatı savunduğumdan değil. ama bir de hamile karşındaki insan. Allah belasını versin.
hayvan lafını bile haketmiyor piskopat...ben sadece filmlerde var sanıyordum...meğer varmış....
kesin boşanıcak zaten..bayramdan sonrayı bekliyoruz...4 gün izin aldı okula da gitmicek...piskopat herşeyi yapabilri yani...ama böyle bir insanı nasıl sevdi onu aklım almıyor...ya bir insan bir anlık tokat atabilir ama tabi buda yanlış...bu hayvan saatlerce dövüp sonunda da hakettin demiş...böyle bişey olamaz yaa..aklıma geldikçe elime verseler ben kadın dövmek nasılmış gösteririm....
bebek konusunda kararsız..ileride bu adamın yapacağı babalıkda belli ama çok sorun yaşarım diye korkuyor kardeşim...yarın alır kaçırır falan filan...
kızlar bu aylarda su çiçeği dışında hangi aşılar var , zatürreyi bilmiyordum ben hep sağlık ocağında yaptırıyorumda ..
Ok Tuba , bizim karneye gidince bir bakayım ben kaçırmayayım ama sizin ki 1 ay öndeydi ya doğru şimdi hatırladım :)
reyhan canim cabucak bebegi aldirabilirsiniz 13haftayi tam doldurdugunda yasal olmuyor.
coooooooook ama cok gecmis olsunnnnnnn
selam
okurken tüylerim diken diken oldu esincim allah kızkardeşinin ve senin yardımcınız olsun zor yani ne desem bilemiyorum ben her zamanki gibi aldırmazdım bebeğimi çünkü ne olursa olsun karşıyım kürtaja bu benim kendi fikrim tabi kızkardeşin bir an önce boşanması en mantıklı olanı tabi herşeyden önce hamile birine el kaldııranla bi gelecek olmaz malaesef en kısa zaman da olaylar yoluna koyulur sizde yeni bi hayata başlarsınız
kızlar herkes yemekte galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?