2009 Eylül Anneleri

gülaycım nbr. maalesef yalnız bırakmmk gerekio inş izin alabilirsin. yoksa baştan savma yapıp çıkıolar sonuçta paraylada olsa kendi evleri deil demi ama..

aynen sana katılıyorum canım...eğer kardeşim kalsa bunlar olacaktı zaten...kız kardeşim zaten annemlerde evde değil...uzaklaştırma alması bişey değiştirmiyor..aslında hapis cezası verseler daha mutlu olurum..yada iyi bir dayak...aciz ve hamile bir kadına vurmak nasılmış anlamalı bunu..

hayvan lafını bile haketmiyor piskopat...ben sadece filmlerde var sanıyordum...meğer varmış....

kesin boşanıcak zaten..bayramdan sonrayı bekliyoruz...4 gün izin aldı okula da gitmicek...piskopat herşeyi yapabilri yani...ama böyle bir insanı nasıl sevdi onu aklım almıyor...ya bir insan bir anlık tokat atabilir ama tabi buda yanlış...bu hayvan saatlerce dövüp sonunda da hakettin demiş...böyle bişey olamaz yaa..aklıma geldikçe elime verseler ben kadın dövmek nasılmış gösteririm....
bebek konusunda kararsız..ileride bu adamın yapacağı babalıkda belli ama çok sorun yaşarım diye korkuyor kardeşim...yarın alır kaçırır falan filan...

hepimizin cehalet dönemi oldu esinciğim kimi uzatır bu süreyi kimi kısaltır.. kimi gözüne soka soka yalnış insan olduunu gösterir kimi baştan belli eder.. kardeşin çok sevmiş ki hata üstüne hata yapmış en büyük hatayı evlenmekle deil sevmekle değil şiddete maruz kalıp susmak üstüne bide hamile kalmakla yapmış... ama dedim ya olan olmuş bu saatten snra allah yardımcısı olsun demektn başka laf düşmez bize.

bu arada babasız çocuk büyütmek çokkk zorrr dur eminim ben akşam olsada babası gelse diye beklerken hiç babasının olmıcaını düşünemiorum bile. ben aldırmasın derken boşansın ama aldırmasın demedim. karar kendinin herşeyi çok ii düşünüp karar vermesi lazım çokkk.. ortada günahsz habersiz masum bi bebek var.. allahın verdiği bi can var.. bebeği mutlu edebilecekse analı babalı büyüycekse 4 duvar araında huzurlu bi yaşam sürebilecekse o bebek için bunları sağlayabilecek eşine katlanabilecek yada allah tarafından eşi düzelecekse dünyaya gelmeli bence.. büyüdüktn snra ben mi istedim dünyaya gelmeyi madem yaptınız beni nie düşünmediniz derse o çocuk annenin öldüğü an olur bence..

herkese günaydın. Hayallah yaaa esin çok üzüldüm valla ya. yani bu uzaklıktan dinlemek kolay ama yakınında kimbilir neler hissediyordur neler yaşıyordur Allah yadımcısı olsun sabır versin inşallah.

gülaycım sinmedi dimi yine içine illa gideceksin. :) ne temiz kız çıktın sen be.. :)

Hemen konuya dalıyorum ,allah sabır versin diyorum . Yasal olarak evli olduğu için babanın izni olmadan kürtaj yaptıramaz rapor olsa dahi ,ancak yasal olmayan yollarla yaptırabilir . Çocuk için katlanmak mantıklı değil , yaşamadım ahkam kesmek istemem ama yeri geliyor psikolojik baskıyı kaldıramazken biz kadınlar helede dayak çok fena . Anne olmadan önce ki fikrim aldırsın olurdu ama şu an başka boyuttayım , her ne olursa olsun canlı bir bebek düşünmek lazım .

reyhan canim cabucak bebegi aldirabilirsiniz 13haftayi tam doldurdugunda yasal olmuyor.
coooooooook ama cok gecmis olsunnnnnnn

selam

okurken tüylerim diken diken oldu esincim allah kızkardeşinin ve senin yardımcınız olsun zor yani ne desem bilemiyorum ben her zamanki gibi aldırmazdım bebeğimi çünkü ne olursa olsun karşıyım kürtaja bu benim kendi fikrim tabi kızkardeşin bir an önce boşanması en mantıklı olanı tabi herşeyden önce hamile birine el kaldııranla bi gelecek olmaz malaesef en kısa zaman da olaylar yoluna koyulur sizde yeni bi hayata başlarsınız

reyhan canim cabucak bebegi aldirabilirsiniz 13haftayi tam doldurdugunda yasal olmuyor.
coooooooook ama cok gecmis olsunnnnnnn

sağolun kızlar..inş.herşey kolay ve güzel olur...

ya burda benim komşum var hemen önümdeki evde oturuyorlar. bu kızda bir senelik evli ve oda üç aylık hamile. bekarken kocası devamlı dövüyordu kızı. hatta havluyu ıslatıp dövmüş bir kere o kadar ******** yani. kız zaten zayıf birşey benim gibi. ama ben ağzımı açıp boşan şundan diyemedim nasıl diyebilirim ama çok üzülüyorum haline üstüne bide gidip haimle kalmış şimdi kavga sesleri kızın bağırmaları geliyo bazı geceler üzüntüden uyku uyuyamıyorum. ya Allah kimesnin başına vermesin düşmanımın bile. bi gece oturup ağladım sinirimden eve gideyim adama ağzımı geleni söyliyim dedim. almış gencecik kızı canına okuyor. birde ikiside izmitin çok iyi tanınmış ailelerinden geliyo. gelir durumları kültür durumları çok iyi ama anlayamıyorum yani bi insan nasıl bu kadar vijdansız olabilir.

Adamda şeker hastalığı varmış çok sinir yaparmış o ondan oluyormuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…