2009 Eylül Anneleri

zeynep masamda değildim de cevap yazamadım
hayır canım bizim ayakkabılar da gelmedi henüz
cumaya kadar da gelmezse, geldiklerinde kimseyi bulamicaklar
yasemin su çiçeği ve zatüre aynı anda vurulmuyor
bizim su çiçeği bir ay önce yapılmıştı
esin hani döven bazı tipler vardır ya dayaktan hemen sonra hatasını anlar, vuran adam o değilmiş gibi özürler diler falan
sabah sen anlattığında gözümde öyle bir tip canlanmıştı
ama kapıları kilitle eşyaları sakla falan
bence bu adamın kesinlikle psikolojik yardım alması lazım
öyle anlık bi mesele falan değil
gerçi anlık manlık hiçbirinin bi açıklaması ve affı olamaz ama neyse

Çok zor ya , Allah sabır versin .Eşimin kız kardeşi ben doğum yaptıktan sonra , eşiyle ilgili daha çok ailesiyle ilgili problem yaşadı topu topu 9 ay evli kaldılar , sinirliyken kocası hakkında bir sürü şey söyledi ve ailecek boşanması gerektiğini , böyle yaşayamayacağını söyledik daha çok da eşim . Boşandıktan sonra eşi birden kıymetli oldu sanki onca şeyi o yapmamış gibi hepimiz dumur olduk onlar tekrar görüşmeye başladılar , şimdi görüşmüyorlar ama görüşebilirler biz güvenmiyoruz . Neyse sonuç itibariyle o an üzüntülüyken yakındığı bizler daha sonradan sanki yuva yıkan gibi olduk çok müdahale etmedim kendi adıma vijdanım çok rahat ama eşim böyle şeylere karışmayan bir tip olduğu halde ,dayanamadı onun anlattıklarına az önce Tuba demiş ya karışmak doğru olmaz diye gerçekten karışmak hiç doğru olmuyor .

bence de psikolojik rahatsızz....tişörtünü yırtıp onla kızı boğmaya kalkmış...ayyy...düşündükçe çok kötü oluyorum ve bunu haketmeyen bir kız.. .bişey yapsa suçu olsa bile haketmiyor..işten gelip bugün işler iyi gitmedi diye döven biriymiş. ..ama bunları daha yeni duyuyoruz...daha dövdüğü gün bize ben çok seviyorum eşimi diyen adam...

ayy gerçekten maynaykmış .. ablamda çok sorun yaşadı eşiyle ama bizde bir türlü vazgeçiremedik.. o yüzden bu işler gerçekten hiç belli olmuyo umarım kardeşin en doğrusunu yapar

pisssslik herif
o zaman adamın yaptıklarına söylenmek yerine bence yapamadıkları için şükretmek daha doğru olacak

ayy gerçekten maynaykmış .. ablamda çok sorun yaşadı eşiyle ama bizde bir türlü vazgeçiremedik.. o yüzden bu işler gerçekten hiç belli olmuyo umarım kardeşin en doğrusunu yapar

kardeşim kararlı ama...daha acısı taze...dün baba evinde doğum yapıcam diye ağlıyordu..zamanla kocasını geri istermi bilmiyorum...

pisssslik herif
o zaman adamın yaptıklarına söylenmek yerine bence yapamadıkları için şükretmek daha doğru olacak

haklısın bizde zararın neresinden dönersek kar diye düşünüyoruz ama bence daha anlatmadığı çok şey var kardeşimin...çünkü babam gider öldürür falan bişey yapar diye anlatmıyor..babam illa ben bunu bulur gebertirim dedi ama biz zor ikna ettik..gerçekten baba anne olupta çocuğuna bunu yapanı görmek ...hiç kolay değil yani...Allah kimseye yaşatmasın...böyleleri adamı katil ediyor ama dirisi beş para etmez..ölüsüne güc yetmez oluyor...

evet gerçekten doğru söylüyosunanne baba olupta bunlara şahit olmak çok acıdır gerçekten..insanın o adamı bulup lime lime edesi gelir

bankalar aşmış olayı kızlar.. kredi çekiyom ben şubeye gelemiyorum diye kendileri bana gelecek ayy ne güzell

Ay çok fena içim daraldı , Allah evlatlarımızın karşısına hep temzi insanları çıkartsın inşallah , bence kardeşin babaevinde doğum yapacağım diye üzüleceğine hiç değilse çocuğumda şiddet görmeyecek diye sevinsin , Allah korumuş yavrucuğu .

bencede sevinsin kurtuldum diye ama o durumda olmadanda neler hissetiğin bilemeyiz

kızlar lazımlık alan var mı içinizde kızım 13 aylık ve her ne kadar 18 ayı beklesemde bez istemior kakası gelince söylüyor geçen gün bezini takmadım ve tuvaletini koşup aynı aynı yere yapıor yani en azından denemek istiyorum ama fisher price ın müzikli oturaklarından almak istiyorum yardımcı olun lütfen alan varsa içinizde???

Ben almadım dilse2009 ama bu hafta sonu alıcam ne alacağıma karar vermedim ama öyle müzikli falan bir şey düşünmüyorum , kendi adıma işini yapsın çıksın bir de oyunla uğraşmasın ...

ya yasemin koptum valla, gerçekten bizim kız da suyu sever mesela, her suya elini sokar... ama lazımlığı düşünemiyorum, ona bile elini sokacak eminim....

ben ce tuvalet eğitiminden önce kitap okunmalı bu konuda, ben de var onu okuyup sonra yola çıkacam. mesela arkadaşım okuyor şimdi, her başarılı tuvaletten sonra yıldız takıyormuş tshirtine. güzel bir yöntem bence.haa bu arada şimdi insanlar şey düşünecek sanki eskiden annelerimiz kitap mı okudular bize eğitim verirken. ben de şöyle söylücem vardıda olanakları okumadılar mı kardişim:)

Tuvaletle ilgili sinyalleri veriyor Efe , ve poposu çok pişiyor bu aralar oyüzden sıkmadan bir şeyler yapmam gerekiyor , yeme olayına dönmemeli .

selam
ben bugun doktorumuza zordum tuvalet egitimini
cunku ali de kakasi gelince comelip belli ediyor bir oturak alsam sanki ona oturacak gibi
doktorda aslinda erken ama siz alin. deyin ki bak buraya da yapabilirsin istersen yani secenek gibi sunun yaparsa ne ala
ama sakin tuvaletini buraya yapacaksin bezine yapmicaksin gibi seyler soylemeyin ters teper dedi yani kesinlikle zorlama yok isterse yapacak dedi

Yok yok , yemek muhabbetinden sonra bir de tuvalet için asla zorlamam , bugün altını değiştirirken bezini takmadım azıcık gezdi çiş çiş deyip pipiye bakmaya başladı bende banyoya götürdüm paspasa işedi mesela :)) Ama zorlama yok babannede temkinli dedim zorlama , bir bebeğe bez bağlıyor babanne , onu oturağa koyuyor orda var oturağı ama basit hediye gelmişti . Ama çıplak oturmak istemiyormuş o da zorlamıyor .

ebru hoşgeldin nasıl alişin kilo durumu boyu posu, almış mı bu ay.... yedikleri yaramışmı anası :)

ay ben daha düşünmedim ama 18 aylığa kadar beklerim heralde....

yasemin haklısın ısrar etmemek gerekiyo, dilimiz yandı zaten, düşünsene işemezlermiş beze bile. bizim çocuklar kendi şahsına münhasır tipler ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…