2009 Eylül Anneleri

Ebru bende cumartesi günü , doktordan gece süt içmiyor diye azar işittim :))) bence gece içmemesi iyi ama işte kilosu yerinde olsa daha az önemserdim bu durumu..

bade de gece bir kere kalkıyo sütünüiçip yatıyo ama sanırım onuda bırakacak. ben gece kalksın istiyorum en azından bir kere süt içsin

yasemincim valla efe bizden daha cok yiyor :)
ali de makarna kek borek pilav biskuvi ve ekmek yemiyor versek yerde biz vermiyoruz
ben kilo almamasini da ona bagliyordum cunku cocuk kilo yapici birsey yemiyor ki
bu ay kilo almasi belki kuru meyve takintisi var ya ondandir diyorum
sonucta kuru meyvenin sekeri baya yuksek oluyor

bizimki hic aptamil vs. icmedi
biberonda almadi
simdi sutun tadi cok farkli geliyor sanirim icmiyor

bu arada doktorumuz kesinlikle gece sut verme dedi hatta ben uyaninca su iciriyordum ya onu da icirme dedi
kesintisiz uyumaliymis sipaderman

bizimki de aptamil içmemişti ama sıvı olanını karıştırdım süte..
ya bize de dedi içirmeyin diye ama imkansız..
artık çocuk nasıl isterse öyle devam edecek ya yapacak birşey yok diye düşünüyorum..
antika başak burcu çünkü

evet yaaa bu basak burcu tam antika
bizimki de 10 kez kalkip su iciyor ictigi de yudum yudum
doktor dedi susamis cocuk likir likir suyu icer sizinki resmen bahane yapiyor kalkmak icin birakin dedi

bu arada kakalardan konusuldu ya alisin ustune tanimam gunde 8 kez yaptigi oluyor abartmiyorum hemde boole dolu dolu

8 i görse babanne çıldırır , 4 e bile çok diyor ...
Evet Ebru bu söylediğim benim yedirme durumum çünkü Efe açda olsa büyük porsiyonlara geçemedi hala , azar azar yediriyorum ben ... Ama babanne ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum :) Kontrol edemiyorum yani .

valla yasemincim sen bunlari yedirebiliyorsan hic dert etme bence cunku cok iyi besleniyor
almamasi tamamen metabolizmasi ile alakalidir ee bi de hareketli diyorsun o kadr normal ki
zaten su an ki boyu da daha once demistim ilerideki boyu hakkinda fikir vermez dedi doktorumuz
cok uzunda olabilir normalde olabilir yani sen onlara gore de endise etme bosuna

kizlar ya biz bir ara cok nar yedirdik cocuga
tam grip mevsimi faydali dedik kendisi de cok sevdi kasik kasik yedi
ee tabi cocuk sonra pisik oldu zor gecirdik valla
ugras ugras gecmedi nari kestik gecti
asidik oldugu icin kakasinda demek ki tahris etti

selam kızlar:))

yeme içme konusunu teğet geçiyorum dertliyim bi çok anne gibi : yemiyo gökşende evin içinde dolan dolana ne yedirrisem kar :)

ebru reyhan bebişlerin kıymetini bilin en azından içiniz rahat yediği için :)

evet akşama misafirim kesin geliyomuş şimdi eve biraz çeki düzen veriyim gökşen annanesinde bend erahat rahat işlerimi yapıyım :)

Bizimkinin kakası azıcık fazla kaldımı hemen pişik oluyor , birazda bu mandalinalara başladık ya heralde yakıyor dediğin gibi Ebru ...

valla berucum 8 kez yapsa sanırım rüzgar annem acil servise kaldırır çocuğu bağırsakları çalışmıyor, mideden direk çıkıyor falan diye. çok evhamlıya annem...

bu arada biz alişin boyunu posunu beğendik, şimdi rüzgar alişle aynı kilo olsaydı yada daha kilolu olsaydı olmazdı. bizde 9250 ve 76-77 cm iz... tam boyları poslarına. istanbula gelirsek büyük aşk doğacak kesin aralarında :)

ebru abim eşime ısmarlattı ı phone 4'ü abd den 1000 liraymış, daha ucuzmu türkiyeye göre. ben hiç anlamam bu işlerden, alo desem yeter ama abim teknoloji manyağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…