2009 Eylül Anneleri

sağol reyhan evet olabilir parka gidiyoruz havaların son güzel günleri die ordan da almış olabiliriz, iş görüşmen nasıl geçti? yula nasıl?

bende aslında çok yedirme taraftarı değililim çağımızın hastalığı obezite malum
ya oğlum bide inadına zararlı şeyleri ikiletmeden yiyor nasıl bi durum bu anlamadım balığa alıştırıncaya kadar anam ağladı

eline cips ver çiğnemeden yutuyo sıpa

valla ne güzel olur..
ben ilaç sektöründe bütçe yapıyorum :)
eşim de tekstil sektöründe hazine departmanında çalışıyor :)

valla ne güzel olur..
ben ilaç sektöründe bütçe yapıyorum :)
eşim de tekstil sektöründe hazine departmanında çalışıyor :)

tekstil sektörünün de hazine departmanı varmış deme heee :) bankada varda tekstildede var demek ki :)

ne güzel canım ikinizinde işleri çok güzel ve seninki keyifli. bende bir süre bütçe raporlama yapmıştım da bence keyifli ama biz de manyak japonlar olduğu için vay bu bunu niye harcadı diye salak sorular soruyolardı ufacık giderlere. o yüzden daralmılştım.

benim kardesimde butce raporlama yapiyor beymende :) cok yogun isleri

tugba tulay simardim sayenizde iyi geldi
hazir 1500 gr (boyle soyleyince daha dolu dolu oluyor ) vermisken :) daha da iyi hissettim kendimi

tugba bu sozunu unutma bak havalar isinsin direk hatirlatcam sana ve gelcem
kizlar islerim cok yogun yazamayabilirim kusura bakmayin

başımın üstünde yeriniz var ebrucuğum.. sapancada göl kenarında muhteşem kahvaltı yerleri var. valla ben size bir saatte gelmiştim. ister eşlerinizle isterseniz yalnız hiç farketmez benim için. bebişleri getirinde yeter ki :) aaaaa sende 1,5 kilomu vermişsin süperrr ebrucum yoksa senin verdiklerini ben mi alıyorum öyleyse bir dört kilo daha rica edicim arkidişim :)

seve seve ni dimek sen iste bi 10 kilo daha vereyim :)
ya benim hakkaten 10 kilo daha vermem gerek kizlar yaaa kendimi surekli motive ediyorum yaparsin sen aslansin kaplansin diyorum

en son gecen aksam bi arkadas dedi ebru dugun foograflarina baktimda ne kadar guzelmissin zayifmissin o zamanlar diye
yani alsa basima balyozla vursa daha iyiydi insanin yuzune gercekler bu kadar siddetli carpilmaz ki
yok yok vercem ben artik bu kilolari

ya kizlar ben facebooka giremiyorum ya sirketten
hani mail ile geliyor ya su durumuna yorum yapti felan diye bildiri
ben onlari direk siliyordum
meger onlarin icinde yaptiginiz yorumlarda varmis ve gmailden reply yapinca facebooka yaziyormus
ben bunu daha yeni ogrendim bi de bilg. muh olcam

ben de sizi özledim kızlar...

ebru yumurtlamadın dimihediye olayını:) akşam hep aklıma geldi hediyesini vermişmidir acaba eşinin diye....

tuba doğaya maşallah endamlı olacak, boyu süper çünkü. ama işte benim kız da öyle kilo az boy iyi olunca daha da bir çıtır çerez oluyorlar. dün kızımı genç kız gibi giydirdim saçlarını da arkadan topladım minyatür gibi oldu, aslında bu hali daha hoşuma gitmeye başladı....

tülay cips verme canım ya sokma hatta bence eve, ben hani yağsı falan zararlı diye çok korkuyorum o kadar katkı maddesi de var içinde.... ama işte birilerinde görüp istiyordur o ayrı. ona engel olmaıyor insan. bir de sen yemeği konusundatitizsin ya.....

ebru cum gerçekleri yazdık bebemmm allah sağlık versin de herşey aşılır kilo filan boş insanın kalbi güzelsolsun senin gibi yiterrrrrr

reyhan inş. konuştuklarında düzelirler görmen lazım yapma diyemiyorum bişeyi bana öyle bi kızıyor görmen lazım

ay ben çok saldım kendimi hayatta bi amacım filan kalmadı iş hayatı bitince aslında disiplini, çalışmayı çok seven bi insandım neydim ne oldum beaa

ben de kilo vermek istiyorum, ebru valla azimle devam et, ben de beden olarak küçüldüm ama giden gelen yok. aynı kilomdayım ama karnım dümdüz hatta çok sıkılaştı... niye ki, kilom hala 64 ama beden olarak çok rahat 38 giyiyorum.... ama yemeği baya azalttım, off biz de sorun akşam eve gittiğimde eşim güzel şeyler hazırlıyor, belki hazırlmasa yemicem meyveyle geçiştircem, ama mesela dün mantarlı falan karışık pizza yapmış gelde yeme.

h.g gülayyyyycım
ya evet eve alıyoruz abur cubur gelen giden çocuklara ikram amaçlı(kendim için alıyosam namerdim bak)

gülay sen 64 kilomusunnnnn aniiiyok canım sen olsan olsan 55 gösteriyon kısss
ben 65 kiloyum ama dana gibiyim senin yanında:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…