2009 Eylül Anneleri

bu arada tamam hediyen süper de nerde bunun yemeği falan ebru hanım. ı phone aldım diye kurtulmuyorsun, güzel bir de yemek ayarla bence:)

gülay amerikada çok ucuz ıphone bence ordan sipariş verebilirsin :))

ebru mantıklı güzel bi hediye eşimde teklonoji tutkunu bende almak isterim şu an elinde 3 tane telefon var biri ıphone hemde :)) o yüzden işi telefonla ilgili olunca evde telefondan bol bişi yok :))

ay ebru eşinin doğum günü değil mi anacım yoksa evlilik yıldönümümüydü. ay tümden karıştı özel günler. bence ı phone iade et hemen dermişim:)

abim sipariş verdi eşime, 1000 liraya almış. ama kırdıramadı abim hala türkiyeye o modelin kırdırma şeysi mi ne yokmuş. 1 kaç ay sonra krıacaklarmış. ingiltereden alınırsa kırdırmaya gerek yokmuş falan fila. anlatıyordu abim dinlemedim pek...

ebru ne alacak peki sana eşin hiç çıtlatmadımı....

ıpade eşim hasta olmuş, alıyım illa dedi ben de alırsan dönme türkiyeye deidm. zaten evin heryeri doldu taştı, bir de dünya para ya, ama eşim büyülenmiş resmen.

ıpad evet çok güzel bende beğeniyorum yurtdışındanda getirtebilrim aslındna iyi fikir ebru sağol :))

sorma ebru elinde bir sürü telefon var deli oluyorum gökşende babasından alıştı elinde telefon evin içinde dolaşa dolaşa kendi kendine dakikalarca konuşuyo :))

gerçekten çok komik gökşeni biran gözümde canlandırdım da...

ebru inşallh olur bu istanbul işi buluşuruz ya, çok heveslendim... ama son dakikaya bizim işler belli olur hep.... inşallah gelirim.

gülay yurt dışından gelen telefonları babam şifrelerini kırdırıyo burda :)) bi işide bu :)

ıphone 4 yeni ya daha belki oyüzden kırılamammıştır ama ben bi babama sorayım bakıyım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…