ya kizlar ben facebooka giremiyorum ya sirketten
hani mail ile geliyor ya su durumuna yorum yapti felan diye bildiri
ben onlari direk siliyordum
meger onlarin icinde yaptiginiz yorumlarda varmis ve gmailden reply yapinca facebooka yaziyormus
ben bunu daha yeni ogrendim bi de bilg. muh olcam
ben de kilo vermek istiyorum, ebru valla azimle devam et, ben de beden olarak küçüldüm ama giden gelen yok. aynı kilomdayım ama karnım dümdüz hatta çok sıkılaştı... niye ki, kilom hala 64 ama beden olarak çok rahat 38 giyiyorum.... ama yemeği baya azalttım, off biz de sorun akşam eve gittiğimde eşim güzel şeyler hazırlıyor, belki hazırlmasa yemicem meyveyle geçiştircem, ama mesela dün mantarlı falan karışık pizza yapmış gelde yeme.
ben de kilo vermek istiyorum, ebru valla azimle devam et, ben de beden olarak küçüldüm ama giden gelen yok. aynı kilomdayım ama karnım dümdüz hatta çok sıkılaştı... niye ki, kilom hala 64 ama beden olarak çok rahat 38 giyiyorum.... ama yemeği baya azalttım, off biz de sorun akşam eve gittiğimde eşim güzel şeyler hazırlıyor, belki hazırlmasa yemicem meyveyle geçiştircem, ama mesela dün mantarlı falan karışık pizza yapmış gelde yeme.
selam konu kilolar galiba bende yemeyi çok azalttım 10 gündür ama sadece yarım kilo verdim daha önce demiştim lahana suyuna başladım diye 1 hafta içtim sonra içtikçe tansit-yonum düştü bıraktım şimdi elma sirkesini deniyorum 2 gündür. onun sayesinde gitti yarım kiloda
selam kızlar
dışarıdaydım yeni geldim
açar açmaz kilo muhabbeti yaa
tatil öncesi depreşecem şimdi
nolur yedikçe kalori harcasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?