2009 Eylül Anneleri

aaaaa öylemiymiş gerçektennn. valla bende böyle şeyleri hiç bilmem :) hımm sen ondan mesajlarımıza cevap veremiyon bizim ebrucum mail atam ben sana olayı o halde :)

valla kilo göreceli bi kavram yani ben sende bi çirkinlik göremiyorum. mesela banada gelip gidip üç kilo daha alsan çok güzel olcaksın diyen var böyle süpersin diyen var on kilo al ancak diyen var :) milletin göz zevkine uymak zorundada değiliz yani. :) ama sen mutlu olacaksan ver tabi. niye veremeyesin ebrucum yaparsın sen aslansın ehehehe. bak benim canım bişeye bi sıkılsın tak gitti iki kilo. ben senin canını mı sıksam acaba biraz

gülay nasıl sıkılaştın? benim de karnımın ihtiyacı var..
ya bi de benim boyum kısa..160 cm, 61,5 kiloyum..şöyle 55 falan olaydım iyi olacaktı ::2:

gülay yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... süper kızımmm benim eşim yapsa bende kilo alsam offffff :)

yapmasına gerek yok tuba cım
dün akşam benim eşimde dışardan alıp gelmiş bende bi yedimkii sorma
pizzacı amca saolsun

selam konu kilolar galiba bende yemeyi çok azalttım 10 gündür ama sadece yarım kilo verdim daha önce demiştim lahana suyuna başladım diye 1 hafta içtim sonra içtikçe tansit-yonum düştü bıraktım şimdi elma sirkesini deniyorum 2 gündür. onun sayesinde gitti yarım kiloda

nassı ya? sirke mi içiyosun?

ben 169 um 64 kiloyum ama beni gerçekten görseniz hani 64 göstermezsin dersiniz, çünkü 55 kilo olduğumda 34 beden giyiyordum yani 60 kilo olsam 36 bedene inecem...

reyhancım sorun orada hiç bişey yapmadım sadece akşamları çok yemedim , bir de öğlenleri yürüyüş yaptım, ama ne mekik ne de spor namına bişey yok. ama mesela bir 6 ay öncesii pantolonun üzerinden bir can simiti pırtlıyordu karnımda, şimdi karnım özellikle dümdüz ... bir de şöyle anlıyorum hiç giremediğim şeylere giriyorum eski kıyafetlerime...

tülaycım benim sanırım kemiklerimin ağır basıyor.... hep öyleydi baştan beri.... yani kilom fazlaydı ama çok kilolu görünmezdim.

h.g filiz
bende de kansızlık var bazen unutuyorum yemeyi aslında dirayetliyim yememeye
ancak baş dönmesi oluyor bendede
regl zamanı özellikle

selam kızlar
dışarıdaydım yeni geldim
açar açmaz kilo muhabbeti yaa
tatil öncesi depreşecem şimdi
nolur yedikçe kalori harcasak

h.b
1 badak ılık suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşıyı bal yemeklerden yarım saat önce günde 2 kere metebolizmayı hızlandırıyo

reyhan o zaman birbirimizi gaza getirelim su kilo konusunda :)
bizim ev rejim icin en uygun ev aslinda ve ben zaten evde zararli bisey kesinlikle yiyemiyordum cunku yok
dun aksam yediklerimizi soyluyorum et yaninda buharda pismis kereviz ve brokoli yani istesem super vercem de benim sorunum isyeri burda yok yok
hele birileri yerse iyice canim cekiyor ama su an iyi gidiyorum tutuyorum kendimi
her sabah yumurta haslayip getiriyorum yanimda
millet sandvicleri simitleri lupletirken ben super kokulu yumurtami yiyorum.

aslinda benimde gobegim baya azaldi son gunlerde
giden 1.5 kilo ordan gitti sanirim :)

tulaycim ise gitmek hakikaten insana kendine ceki duzen vermesi icin sebep oluyor
ister istemez sacina basina bakip duzgun giyiniyorsun yani
hele bizim isyerinde oteki turlusunun imkani yok herkes kokos cunku

bu arada hediye kismini yumurtladim
ve noldu bilin bakalim
kocacim kendim icin istedigim biseyi ona aldigim icin coook mutlu oldu ve hediyesini benim kullanmam konusunda israr etti. henuz ne o beni ne de ben onu ikna edemedim du bakalim nolcak
ha benim verdigim hediyeyi o da bana geri vererek bana hediye mi almis oldu simdi
yani bir hediye ile iki kus mu vuruldu

ya bizim de işyerinde sorun oluyor yemek olayı zaten
evde hiç abur cubur alınmaz bizde..akşamları yemiyorum da..
gündüz kastırmaya başladım şimdi..
sabah yarım simit, peynir yedim..şimdi de 1 kahve içtim o kadar..
ama canım deli gibi tatlı istiyooooooooooo

ya benim eşim çok meraklı inanılmaz abur cubur alıyo eve görmeniz lazım
buna rağmen ben kendimi tutup yemiyorum evde olmasam kilo vermem çok kolay olurdu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…