2009 Eylül Anneleri

ebru ıphone 4 kırdırılıyor ama bu başka bir modelimi neymiş, daha onu kıramıyorlarmış... 3,4 mü ne diyolar. sen bir sor yinede , bak kırdırmak için istanbula gelirim hem bahanem olur:)

kızlar o zaman ben buraya o modelini yazarım sorarsınız babalarınıza ve arkadaşlarnıza, iyi olur sevindirirn abimi:)

ebru yumurtlama dicem ama ben bir anda kendimi iyi hissedip çıkartırım ortalığa yüzdeyüz, yani dayanamam, yüzündeki ifadeyi görmek için bekleyemem daha fazla...

herkese iyi akşamlar, yarın görüşürüz.

Güle güle Ebru ,
Zeynep Gökşenin dünkü fotosundan sonra bir kolunda çanta bir elinde telefon ,sinek gözü gibi gözlüklerle hayal etti m:)

iyi olmaya çalışıyoruzz dün gece burnu tıkandı oğlumun sık sık uyandık
bugünde akıyoo şıpır şıpır
neden oldu anlamadım üşütçek bi durumda olmadı ama bu kadarla kalır inş.

ebrucum tebrik ediyorum evlilik yıldönümünüzü canım nice senelere mutlulukla inş.aliş nasıl?dr ziyaretiniz iyi geçmiş çok sevindim

ya bizde azı dişi patlatırken fosur fosur uyuyorduk
1 haftadır sık sık uyanıyoruz bende bi biz öleyiz sanıyordum
ya dönmekten ve uygun pozisyon bulamamaktan uyanıyor benm sıpa

Son düzenleme:
günaydın kızlar. ebrucum nice nice mutlu senelere hepbaraber girin çıkın inşallah :) artın eksilmeyin... ::)

tülaycım geçmiş olsun canım. rüzgar var çok burada oralardada var mı? bende dün doğayı çıkardım ama ödüm patladı hasta olacak diye.

kızlar bizim doktor muayenesi iyiydi ama kilo çok komikyaa 8,840 göremedik şu 9 u çatlıycam artık :)
boyu 79 olmuş. iyi bari çok şükür o iyi. :) kilo içinde yani çokda üzüldüm desem yalan. herşeyi yiyo hiçbir sorunumuz yok napalım bununda bünyesi böyle diyip geçyorum :)

h.g tuba cım
evet burasıda çok rüzgarlııııııı
maaşallah doğa ya olsun sağlıklı olsunda
bizde bu ay zorlaaaa 10.200 oldukboy da 79 cm ben takmıorum artık yediğindede almıyor çünkii hareketliler çokkkkk

Son düzenleme:
tugbacim anasi ne ki kendisi ne olsun bence de dert etcek bi durum yok
senin gibi citi piti olacak bence bir bayan icin super bisey
ben katana gibi olmamin ceremesini cekiyorum bak hala:)
kucukkende hep kilom ortalamadan fazlaymis simdi de
guzel dileklerin icinde tesekkur ederim hep beraber insallah
sizin vize belli oldu mu

tulaycim valla ali de aynisi
bebekken kesinlikle daha iyi uyuyordu 1 kez uyaniyordu geceleri
ben buyuyunce ona da uyanmaz derken simdi zivanadan cikti
of napalim buna da alisiriz nasil olsa gecip gidecek :)

ebrucum nice yıllara :)

tülay geçmiş olsun..birisinden bulaşmıştır mutalak..bize de öyle olmuştu..işten mikrop götürüyoruz

evet ya buluşmaya katılamayacağım bayramda maalesef..ama aralık ayı içinde mutlaka bir buluşma ayarlayalım

valla ebrucum ben senin gibi boyu endamı olan hatunları hep beğenmişimdir.
çünkü şimdi Allah var hantal bi kilon yok yani bi basenin çok büyük olur göbeğin göğsün büyük olur göze batar. öyle birşeyin yok.Doktorumuzda zaten hep anası neki kızıne olsun diyor. dün ebnide tarttı sonra hesap makiasıyla hesapladı dört kilo daha alırsan bombasın dedi ben bir kilo daha almışım bu aralar maşallah diyim :) çok alem bizim doktor ya önce beni tartıyo sonra doğayı her gidişimde eheh.

vizeler hala çıkmadı ve sadece iki iş günümüz kaldı bugün ve yarın. artık yarın beşe kadarda çıkmazsa hemen herşeyi iptal ettiricem ki epey bir zararım olacağı kesin

evet ya bencede ayarlayalım.. keşke bana gelseniz kızlar toplaşıp ama bahara artık inşallah. sizi sapancaya götürürüz bebeklerde çimlerde koşturur çok güzel olur :)

Reyhancım sen ve eşin ne iş yapıyosunuz ben kusura bakma o kısımları kaçırdım biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…