2009 Eylül Anneleri

yaseMin neden pişik oluyor ki. bence mutlaka yediği bişey dokunuyordur. hani başka ne olabilirki, her alt açımında kremliyosunuzdur mutlaka. rüzgarda da dün vardı hafif pişik ama ben bu sıralar akşam krem kulannmıyorudm. akşam annem maşallah pişik olunca kremi boşaltmış tümden poposuna, karbeyazdı poposu.

evet ya zaten bu firma yemek ihalesini aldıktan sonra benim vucut bi daha düzen tutmadı. ama sütlaç yemek istemeyip diyet yapanlar için de ayrı yemek var.

SOSİSLİ KAŞARLI MİLFÖY YOĞURTLU YAPRAK SARMA SALATA BÜFESİ

gerçi milföy pek de diyet olmamış ama, olsun yine diğer mönüden daha çok kaorisi düşüktür. salata büfesi dedikleri şeyde de 10 çeşit salata oluyor, güne göre değişiyor, yoğurtlu patlıcan, mücver, havuç, domates, kısır vs. gibi istediğini alıyorsun işte.

Gülay şöyle pişik oluyor , benim KV ne zaman görümce evde olsa ipini koparmış gibi AVM ye gidiyor , 50 kere söylediğim halde öyle yerlerde alt değiştirme yerleri var diye nedense duymuyor , kakalı bezle çok uzun kalmış Efe kıçını koklamak aklına gelmemiş ki günde 4 kere yapan çocuk nasıl akıl edemediyse işte yavrum o yüzden o şekilde geziyor kırmızı kırmızı .Yani AVM mağduru Efe , yedikleri de artık yakıyor tabi minik bebek değil ki durmaması lazım ...

ay tabi yasemin kaka yapınca değiştirmezlerse mahveder. valla bırak değiştirme yeri olmasın heryerde değiştirebilecekleri olanak var zaten. ben geçen avm de ortada olan oturma yerlerinde değiştirdim... şimdi üzüldüm ve kızdım valla KV'ne.

Ya kokmuyormuş , oynarken dalmış 2 kere böyle oldu yazık çocuğumun ciğer gibi oldu alt tarafı (

Gülay diğer taraftan okudun heralde :)) İki kocalı gibiyim bir orası bir burası :))puhaaaaa

evet evet diğer taraftan:)

yazık ya çok üzüldüm efetye nasıl da aıyordur eminim, hamileyken bacaklarımın arası sürtünmekten oluyordu sünnetli çocuklar gibi geziyordum.... neyse yapmaz inşallah bir daha. yemeğe ine ordan da alacaklarımı alır gelirim. herkese afiyet olsun

selam kızlar :))
kilo konusu konuşulmuş bizde ana kız bi deri bi kemiğimz sanırım bu işler genetik ama benim annem iri yapılı biri ben niye böyle oldum anlamdım :)

benimde mothercare e gitmem lazim
alisin bodyleri kuculdu body almam lazim

bizimde yemekte de hamsi , sebze corbasi, z.y.enginar helva vardi
salata bufesinde de bir suru sey ve kisir :)
kisira kesinlikle dayanamam sadece balik ve kisir yedm

ben de geldimm
yemek için çıktım ama aç geldim
alışverişten yemeğe zaman kalmadı
bi tostla geçiştireyim bari
ebruuu ben de kısıra dayanamam
kaç tabak verirlerse yerim
midem ağırır yine yerim
acı yiyemem ama kısır acı da olsa yerim

Selam kızlar , Ebru tamda çıt çıtlı bodylerde indirim vardı aldım oğluşa 7 li paket :)) Sweatlerde boldu ama bizim çok olduğu için almadım :)

Zeynep ben evde cumartesi pazar aç geziyorum resmen , çalışmaya başlayana kadarda haftada 1 kilo veriyodum , evde olunca helede çocukla olunca insan doğru düzgün yiyemiyor beni bu hale ofis getirdi sürekli bir şey yiyoruz , eee yanında çocukda olmayınca rahat rahat yiyorsun işte ...

yasemincim inan ben gökşenle şöle rahat rahat yemek yediğimi bilmem ya geçiştiririm yada tabağımda yemeğim kalır çay filan içmeyi unuttum bi tek bol bol meyve yiyoruz oda etraftan topluyorum :))

kızlar hg :))

reyhan neler aldın kuzuna :) kızlar ben mothercareden çıtçıtlı badi almıştım ama büyük olsun uzun süre giysin diye 18 24 aldım 9. ayından beri giydiriyorum :))) bide lcden almıştım uzun kollu 3lü set halinde soğuk havaşlarda içinden uzun kollu çıtçıtlı iyi oluyo aklınızda bulunsun

hoşbulduk zeynep
bizde de bikaç tane uzun kollu çıtçıtlı var ama benimki huylu olduğu için pek giydiremiyorum
peki mothercare den kaça alıyosunuz bu çıtçıtlıları
indirimde olduğu zaman yani
gerçi benim bugün gitme şansım hiç yok ama olsun

Ben de zeynep efe ile evde tekken asla o uyanıkken bir şey yiyemeiyorum bana sıra gelmiyor yediklerim ya uyurken oluyor yada ayakta atıştırma ... Bugüne kadarda Burak ve ben dışarda efeyle yemek yerken ööle sakin sakin yemedik hiç ,hızlı hızlı birimiz oyalarken diğeri yiyor :))))

Ben bodylerini geçen indirimde almıştım küçük olanlar vardı , diğer aldıklarımda büyük geldi 12-18 bize büyük geliyor o yüzden 9-12 aldım tam tamına giysin diye , hiç bir şeyini alırken seneye giysin diye düşünmüyorum , tam giysin seneye düşünürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…