2009 Eylül Anneleri

Eylül şöyle düşün aldığım paketin üstünde 50,9 yazıyor ( 7 tane var içinde ) Bugün pırlantalı ürün babında 25.5 tl ye aldım , 3 lü pijama vardı mesela ( tulum şeklinde ince ) 16 ya geliyordu ...İndirimi takip ediyorum hep hamileykende o şekilde almıştım , pazar fiyatına geliyor neredeyse .

hımm evet normal zamandaki fiyatlarını biliyorum
indirim de gayet iyiymiş

eylül pırlanta günleri var mothercare in her ayın 15 i bazı ürünler %50 indrimli ben çıtçıtlı badileri 40 liraya almıştım o zaman indirim yoktu takip etmek gerekiyo ben acil ihtiyacım vardı aldım

yasemin benim bi huyum var bazı özel şeyleri hariç herşeyi biraz büyük alıyorum almadığım zaman çok pişman oluyorum hemen küçülüyo :))

ben de mothercareden geldim talan ediyordu anneler ortalığı, yasemincim ben o 7 li çıtçıtlıların 12-18 ay olanını bulamadım, 3 li adlım, 17 liraya. ay gerçekten bugün felaket ucuzdu, ama kendimi engelledim sadece çitçitlı badi aldım. ihtiyacımız vardı, yoksa beli açılıyor diğerleriyle. ama gerçekten çok büyükmüş 12-18 ay kollarını katlamam gerekecek.

kızlar dün hediye almışlar gökşene geçmiş doğum günü için ama değişim kartına baktım tairih geçmiş hemde çok güzel şeyler gaptan almışlar napsamki???

kızlar özellikle erkekler için inanılmaz sweat var ve çıtçıtılar unisex gibi ama erkeğe daha iyi gider. bence kaçırmayın hem bu günden sonra hergün devamını getirecekmisiniz dedim 15 ine kadar hayır dediler ne saçma. sadece newborn lar kalmıştı.

kullan gitsin yada git rica et değiştirsinler... yada sakla başkasına hediye götürürsün. ben öyle yapıyorum bazen. bak zeynep sana 3 tane seçenek sundum, 1 tanesini beğen artık :)

değiştiremzler 2 ay olmuş neredeyse alınalı :)) kısmet olmadı görüşmek :)

giydirim gitsin de biraz yazlıklar :))

götürcek biri yok olsada çok yakınımız olması lazım çünkü baya değerli ürürler :)

Güle güle giy Gülaycım , benimde kendime bir sürü şey almam lazım ama kasıyorum bakalım , elime geçeni dolar yapıcam akıllandım bir de mothercarede sudocream diye bir şey vardı methini çok duymuştum onuda aldım efeye pişik için ,Efe için yaşıyorum ben sanki bazen düşünüyorum çalışıp onu yanlız bırakıyorum ya kendime bir şey almam günahmış gibi geliyor , belki hafta sonu bakarım bir şeyler kendime .

bende onu soracaktım birikimlerinizi nasıl yapıyorsunuz , ben eşime veriyorum maaşı harçlık gibi alıyorum ondan tekrar ama kıyıda köşede 5 kuruşum yok yani ...

Son düzenleme:
hadi bakalım ebru kiloları ver sonra alışveriş merkezine :))))

ben aslında ihtiyacım olan bi kaç bişi var ama biraz daha beklicem azıcık indirim başlasın o zaman alıcam şimdi çok pahalı geliyo :))

hani defacto reklamı varya 100 liraya alanın günahı ne 30 liraya alanın sevabı ne hesabı :)))

Ben geçen hafta kahve içtikten sonra çok fena oldum , nefes alamadım tıkandım , az önce yine aynısı oldu o zaman iğne oldum , ilaç içirdiler reflü olmuşsun dedi bende kanaat getirmedim az önce yine kahve içiyordum , yine aynı şey oldu gittim eczaneden ilaç aldım , sanırım reflü oldum ben ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…