2009 Eylül Anneleri

ben uyumak üzereyim de ondan zeynep
içtim ayranı şimdi gözlerimi yarım açabiliyorum ancak

bu arada sayfaya booşş boş bakıyordum da
senin tickerdeki bebiş gökşene benziyo sanki
kıvırcık saçlı güleç falan
yoksa rüyaya mı geçtim ben :)
bi de baharın tickerindeki bebek benziyodu onun oğluna

geçmiş olsun yasemin bende de reflü var ben aç kaldığım zaman çok kötü oluyorum berbat bişi midedeki asiti düzenliyen baskılıyan ilaçlar var onlardna kullanabilirsin ama önce dr a git diyet veriyo kahve cola çikolata sağon fazla tüketmemek gerekiyo

yasemin geçmiş olsun
e ama tam teşekküllü bi yerde tam teşhis koydursan....

ben yapamdım başkası yapmıştı bana eylül eminin ben yapsam çantalı varsa yapardım :))

gökşene kuzeni çanta verdi küçük koluna takıyo akşam kardeşiyle oynadılar bir sürü :)) bayılıyorum o haline bide terliklerimi giymeye çalışıyo başarabilse :)

valla bizim maaşlarımız tek hesapta birleşiyor, herkes oradan harcıyor, kendime harçlık olarak aldığım paralardan artanlardan birikim yapıyorum.

Eylül ,Zeynep ben doktora gitme özürlüyüm daha gidilmesi gereken kadın doğum var ( szeryanda myom çıktı bende ) - diş hekimi var - psikolog var -cildiye var ama benim gitmek için zamanım yok bir gün izin alıp efeyi babanneye yollayıp öyle halletmem lazım hepsini , ya da annemin gelmesini beklemem lazım .

yok bence de çok benziyor zeynep ve bu bebek zenci falan değil, esmer tenli... ama surat şekli ve fırıl fırıl gözleri gökşeni andırıyor. gitti sütlaç ya ben öğlen yemek yemedim kantine iniyorum şimdi.

Bazen bakıyorum , kimse yanlış anlamasın evde duran hanımlar , çalışanlardan daha güzel biriktiriyor benim hiç birikimim yok , eşim bir şeyi eksik etmez ama yinede dünya hali düşününce dımdızlak kalırım gibi geliyor bana .

yasemin geçmiş olsun, ben ce de bir doktora gitmelisibn. bu arada bunu diyen de benim. kadındoğum, diş doktoru ve psikoloğa gitmem gerekiyor.

evde olmakla alakalı değil bence gülay kişilik bende aslında pek biriktirmem eşim iyi yapar bu işi kayserili olduğundan herhalde :)

bizde de maaşlar tek hesapta birleşiyor
bütün ödeme talimatları da o hesapta
ödemelerden sonra kalanı da ihtiyacımız oldukça kendimize harçlık şeklinde çekiyoruz
gülayın yaptığı gibi ben de harçlıklarımdan kenara ayırırım ara ara
güzel paralar biriktiririm
sonra maddi olarak sıkıştığımızda eşime kıyamam öle hindi gibi düşünmesine
ve tüm paramı veririm
o da borç der alır
ama daha geri ödemesini hiç görmedim :)

merhaba arkdaşlar azcık geçmişe baktım bi slm vereyim size malumunuz çok durumam

ebru bi yastıkta kocayın arkdaşım nice mutlu seneler dilerim hep mutlu olun alişede maş. oyu posu gayet iyi

tülay paşama çokkkk geçmiş olsun

gülay sen gayet iyisin cnm ya 170boyun varmış gayet güzel görünüyosun kaldırıyo kiloyu demekki boyun

daha yazcaklarım vardı ama unuttum(((

yasemincim sanada geçmiş olsun inş. değilsindir reflü dogumdan sonra perte çıktık şahsım adıma konuşayım ben öleyim gitmem gereken bikaç dr var

poooof bana birikim demeyin
ben ki kredi kartlarindan sonsuz harcadigim icin esi tarafindan tum kredi kartlari iptal ettirilmis bi insanim
deil birikim yapmak eksiye dusmesem ooo daha ne istiiim
benim elim cok acik
simdi alisverise ciksam ay anneme bu ne guzel olur
ay babam suna ihtiyacim var diyodu aliiim bari derim
e kiz kardesim calisiyor kazaniyor ama erkek kardesim okumadi cok az para kazaniyor ona kiyamam
bi kot bi kazak bi ayakkabi derken acilirim da acilirim
hele taksitte yapiyorsa dunyayialirim sanki odemicekmisim gibi
oole iste neyse simdi nakit harciyorum da paranin kiymetini biraz biraz anladim

gulcancim hosgeldin
yasemincim sana da cok gecmis olsun
valla brnimde dolgu olan disim acayip sizliyor ama henuz disciye gitmeyi basarabilmis degilim
hic sevmiyorum ya doktoru
aslinda bademcik ameliyati olmam lazim ama ooo kim ameliyat olcak simdi

zeynepcim canta da aslinda esin gittiginde amerikadan aldirsaydin keske orda uygun baya buraya gore cantalar

bence 2 maaşla daha güzel para birikiyo 5 senelik evliliğimizin 2,5 senesi bende çalıştım şuan tek maaş gerçekten zor birde çocuk var haa şükür yetiyo hatta birikim olsun diye eşim bi miktar kredi çekti onuda ödüyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…