2009 Eylül Anneleri

ebru ben o yüzden hep nakit alışveriş yaparım :)) kredi kartıda aldıysam eşim bi limit belirler ona uyarım hatta limit doldurmadan geldiğim çok olmuştur :)) ben taksitle hiç alışveriş yapamam sinir oluyorum alyosun kıyafet eskiyo sen parasını ödüyosun :))

bu devirde küçk yatırımlar için altın eğer elinde birikim varsa daire yatırım için ideal .

hele şimdi çok güzel konut projeleri var değerlendirnce epey karlı çıkılıyo

gider zeynepcim merak etme :)
anladigim kadariyla isi icinde gidiyor senin esin iyne cikar bi seyahat
ben yurtdisina gittigimizde cantalara para verdim baska dogru duzgun bisi almamistim kendime
simdi onlari kullaniyorum iyi oluyor
burda deri bi canta almaya kalkissan dunya para isterler

of ebru ben başkalarına alma devrini bıraktım, bi baktım neredeyse enayiye dönmüşüm. mesela anneler günü olur abim arar aldınmı babalar günü olur abim arar aldınmı ben de koşup gider alırdım ama o almayacak ben alırsam sözde ortak oluyoruz yani. bi baktım abim kendine araba aldı ben de kaldım ortada. 1 yıldır alacaksamda oratk alıyorum hediyeleri, bir de öyle zırt pırt almıyorum herşeylerini, ay ne biliyim aldıkça insan abartıyor dediğin gibi ucu da olmuyor. annene aldın babana al babana aldım abine al... bir bakmış ucu kaçmış.

gülcancım hoşgeldin.... ben de ocakta kredi çekecem birikim için faizler düştü çünkü. çektiğim parayla da altın alacam... yoksa her ay altın alayım dersem düşündüğümün yarısını ancak ve belki de hiç alamıyorum....

ama birikim yapmak gerekiyor, yani kendine özel değil sonuçta yine ailen için. zor durumda kalırsak bir anda aa ben de var diyip ele muhtaç olmamak için....

valla ailecek biz hediyelere çok takılmıyoruz kızlar şart değil içten bi öpücük bile yeterli annem ve babam için beklemzler yapıalrı gereği bizde öyle çok pahalı şeylere kaçmıyoruz çiçek filan yetiyo ama bu sene anneme süpürge almak istiyorum bakalım ne dicek :)

hic sorma gulaycim bende de ayni
gecenlerde kardesimle hotice girdik kendimize bakarken aa bu anneme cok iyi olur dizi de agriyor alalim dedik aldik
bu hafta babam annene almissiniz bana almamissiniz diye takildi
kiyamadim ona da ayakkabi aldim yine hoticten :)
insan yuzlerindeki sevinci gorunce amaaan nolcak para iste bak ne guzel mutlu oldular diyor ama sonra ayin sonunu getiremeyince de kimse yardim etmiyor

ben ninewestten alıyorum modellerini beğeniyorum. ama ankarada inci var mesela outletten gerçekfk deriyi 100 liraya alırsın. bir de matmazel çanta var ankarada onun modelleri de güzel oluyor. ama zaten deri almaya kalkarsan 250 yi en azından gözden çıkarman gerekiyor.

hediye almayı bende çok seviyorum hatta kendime almayım sevdiklerime alayım
bekarken çantlarımı genelde mangodan alırdım begeniyorum çantalarınıda ama şuan nerde uygunsa ordan alıyorum pazarda dahil:)))

büyük çaplı birikim işi eşimde :)

bende kendimce bişiler yapmaya çalışıyorum ama şu bigerçek harcarsan gidiyo para insanın kendini tutması lazım bu devirde

gülaycım gerçekten de öle atmak istesen atılmıyo kredi olunca mecbur ödüyosun altın her zaman kazandırıyo ama şuan almak hiç mantıklı değil tavan yapmış durumda

bak anneler günün de ben aldım süpürge abim de öpücük verdi anneme:)

evet ebrucum sevindikçe alası geliyor insanın, bir de eşe dosta kızım aldı falan diyor, herkesla paylaşıyor. insan gururlanıyor. ama ben şöyle düşünüyorum. evlenmeden önce 3 yıl çalıştım ve tüm paramı her ay aileme verdim neredeyse. ev taksitlerini ödedim. ama şimdiinsan evli olunca sanki aileme alırsam gereğinden fazla bu sefer kendi eşime haksızlık yapmış gibi hissediyorum. mesela o da benim gibi ailesine harcarsa gerçekten maddi açıdan biteriz. yada eşim asla karışmaz şuan. anneme bu yıl süpürge alcam dedim gitti en iyisini kendi aldı geldi anneme. ama şimdiye kadar hiç karışmadı diye sömürmekte istemiyorum. yani bazen bi bakıyorum gerçekten abartmış oluyorum. o yüzden zaruri şeyler dışında herşeyi kestim. bir de kızıma birikim yapıyoruz. o şuan için yatırım yapılacak tek unsur eğitim vs. ileride bunu da düşünmek gerekiyor....

mesela ev aldığımız zaman evi 145.000 tl ye almıştık şuan emlakçıya sordum ev 200-250 arasıymış satmaya kalksak. bence en iyi birikim konutta, mesela buarda ankara merkeze uzak yada eski yapılardan 50.000-70.000 tl ye kadar ev bulabilirisn.en iyisi iki oda falan bir ev alıp krediyle evi kiraya vermek....hem evin değeri artıyor hem de kira kazandıryor.aslında düşünüyorum da bekarken çok rahat yapılacak birşeymiş. ama şimdi nerde.

selam kizlar nasilsinizzzz
bebisler nasilllll
erdenaya ne yemek yapsam
aksama menuleriniz nedir

gülaycım küçük evlere yatırım yapmak zaten daha mantıklı kredi öderken kirayada verilebilir bence lokasyon olarak değerli biyerden daire almak en mantıklısı bu devirde :)

cok haklisin
ayni seyi bende dusunuyorum esime kendi aileme haksizlik gibi geliyor cogu zaman
esimin ailesi saolsun onlar bize alir ben annemlere boole orta noktayi bulduk dermisim

zor bu isler yaaaa konu hediyeye gelince elimin ayari yok ne yazik ki bu esim olunca da oyle
ona da en iyisini en pahalisini almaliymisim gibi geliyor her zaman ama bu kadar para harcamamak lazim bu islere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…